LSHL Zoodārzs

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

LSHL Zoodārzs Empty LSHL Zoodārzs

Post by kikish18 Sestdiena Augusts 10, 2013 12:40 am

Cilvēku raksturot ir grūti, jo cilvēki ir tik atšķirīgi. Katrs ir oriģināls ar savu izskatu, pirksta nospiedumiem, DNS, raksturu, paradumiem, īpatnībām. Nav divu vienādu cilvēku... Tieši tā! Cilvēku nav, bet noteikti kāds cilvēks atgādinās kādu noteiktu dzīvnieku. Ne vienmēr piemērs ir labs. Piemēram, kā tajā zināmajā anekdotē:

Vīrs ar sievu brauc pa laukiem un strīdas, sieva nolemj izspēlēt trumpi:
„Redzi vīrs tās cūkas, kas ganās? Tie ir tavi radinieki!”
Vīrs atbild:
„Jā, sievastēvs ar sievasmāti!” Very Happy

Taču šajā rakstā nebūs nekādu negāciju, tikai interesanti salīdzinājumi un humors! Mēģināšu pielīdzināt LSHL sabiedrības krējuma daļu un viņu spēlētājus ar pāris dzīvniekiem, kuriem ir kādas izteiktas īpašības. Gudri sakot veidošu analoģijas, vienkārši sakot atbildēšu uz jautājumu – Kas Tu būtu par dzīvnieku? :DVisus tik ļoti pilnībā nepazīstu, tāpēc lielākoties būs spēlētāji no Trieciena  
Trieciens 

LSHL Zoodārzs Zoo-02

Laipni lūgti LSHL ZOO!

LSHL Zoodārzs Africa-lion-in-grasss-725730

Number1 – lauva: Nav neviena cita cienīgāka dzīvnieku šī cilvēka pielīdzināšanai. Kurš gan cits būtu spējīgs uzņemties šādu atbildību, slogu, kā nekā pats džungļu karalis. Lauvām jāspēj pārvaldīt savu lauveņu baru, tāpat kā Number1 visu līgu ar savu palīgu palīdzību. Ja paskatāmies uz spēlētāju, ir savas līdzības – visi domā, ka lauva ir lielais plēsējs un medī vienu dzīvnieku pēc otra un nogādā savām lauvenēm. Patiesībā tā nav, lauvenes medī, bet lauvu tēviņš neko nedara, neskaitot teritorijas aizstāvēšanu. No Number1 spēlētāja tika gaidīts daudz, iespējams pat līdera statuss (statistikas ziņā), bet diemžēl tā nebija. Number1 ir kā lauva, ko vairums cilvēku uzskata, bet spēlētājs ir kā reālā lauva. Tikai rakstot pievēroju, ka Number1 patiesais vārds „Lauris” neticami tuvu skan vārdam „lauva”. Un laikam guļ arī kādas 20 stundas dienā.

LSHL Zoodārzs Penguins-of-madagascar_44781_1

Skipper – delfīns: Visgudrākais dzīvnieks, ko spēju piemērot Skipperam. Tāda sajūta, ka viņš vienmēr zina, ko darīt, un par visu spēj izteikt savu viedokli. Noteikti visinteliģentākais šī foruma apmeklētājs! Kopīgās citas lietas, ko piemērot ir maz. Domāju, ka viņš ir apķērīgs un spēj ātri mācīties kā delfīni trikus delfinārijus. Vienīgi zinu par Skipper, ka pa kādai reizei apmeklē jūru un, iespējams, peld līdzīgā stilā.

LSHL Zoodārzs Leopard_606_600x450

San4o – leopards: Nepielīdzināt viņu ar kādu citu dzīvnieku, kas nav kaķveidīgs būtu grēks. Leopards ir tipisks lielais kaķis, vientuļnieks, pārsvarā sastopams mežā. Kas attiecas uz san4o, esmu pievērojis, ka ir labas prasmes darboties individuāli un pieņemu, ka vieta, kurā viņš dzīvo noteikti ir apkārt meži. Iespējams, viņš tos izmanto, lai apmierinātu savas iekšējā kaķa izjūtas un rāpelējas no koka uz koku, bet tikai, iespējams. Un varbūt drīz zinātnieki apgalvos, ka leopardi un delfīni uztur draudzīgas attiecības.

LSHL Zoodārzs Red-tailed-hawk_681_600x450

Monster, ericsony, Ri4ijs182 – vanagi: Būsiet jau redzējuši filmās, ka senie karavadoņi, ģenerāļi nodeva ziņojumus ar šo lojālo un uzticamo putnu palīdzību. (nezinu vai tā ir taisnība, bet vispār vanagi ir apmācāmi un prot izdarīt daudz ko un ziņojumu nodošana ir nieks viņiem). Monster manās acīs ir paveicis ļoti nozīmīgu lietu LSHL un izplatījis šīs līgas vārdu vēl plašāk. Tieši no viņa uzzināju par šo lielisko līgu :)Turklāt menedžeri arī dara savu darbu. (vēlējos salīdzināt ar tādu krutāku dzīvnieku, nevis kā pasta balodi)

LSHL Zoodārzs 2301074922_908522b6b9_z

KINGxKADRI – zirgs: Nevis tāpēc, ka pārsvarā lieto auzu cepumus, bet gan tāpēc, ka ļoti strauji attīstās. Esmu no laukiem tāpēc zinu, ka tikko piedzimis kumeļš jau sāk celties kājās un spert pirmos soļus tikko piedzimis. To pašu var attiecināt uz viņu. Jau pirmajās reģistrācijas dienās izrādīja interesi. Turklāt noteikti es Trieciena vārdā nosauktu par komandas labāko spēlētāju PO. Nebūtu viņa, nebūtu pat tā viena uzvarētā spēle. Pārauga visu komandu mazais vienā mirklī. Turklāt labprātīgi iesaistās komandas čatā. Visu to labāko par R.Birkavu Smile

LSHL Zoodārzs Killer_seal_625

Kikish18 – ronis: Grūti spriest par mani pašam, tāpēc uzdevu šo jautājumu kādam no malas, leopardam. Atbilde bija ronis. Paralēles vilkt ir iespējams. Esmu spējīgs nopeldēties aukstā, pat ledusaukstā ūdenī. Nedaudz esmu zaudējis formu pa ziemu, tāpēc vasaras sākumā bija ronīša vēders, bet tagad lieta labota :DCiti mani raksturo kā jauko un mīlīgu, bet es par to neesmu drošs :huh:Nezinu, kas ir roņu ēdienkartē, bet esmu izteikts gaļēdājs (nekad nespēšu būt veģetārietis), ja roņi pārtiek tikai no zivīm, tad kopējs mums lasis, reņģes un šprotes no bundžas. Tiesa tik krutus trikus taisīt ar bumbu kā roņi neprotu :(Bet noteikti kopēja ir patika, pret ledu.

Ja patika – būs nākamā daļa! Lūdzu, neapvainojas, ja kāds nebija, tad norādi komentārā vēlmi par šādu aprakstu un nedaudz tevi pasekošu līdz radīsies apgaismība par to kurš dzīvnieks Tu būtu Very Happy
kikish18
kikish18
Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/

Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils

Atpakaļ uz augšu Go down

LSHL Zoodārzs Empty Re: LSHL Zoodārzs

Post by Kristz Sestdiena Augusts 10, 2013 12:52 am

Kruti, paldies kikish par labajiem vārdiem. Wink
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Sestdiena Augusts 10, 2013 3:20 am

Izlasot LSHL Zoodārzs es uzreiz iedomājos, ka kāds noniecinās šo vietu Laughing Bet raksts super, pamatīgi patika Smile Gaidu 2. daļu un jā, Es brīžiem peldu kā delfīns Wink Laughing
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Sestdiena Augusts 10, 2013 7:39 am

Lshl zo tas,ir neparspejami gaidu otru dalu! Very Happy
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Sestdiena Augusts 10, 2013 10:56 am

Gaidu otro daļu... ;D
Snickers
Snickers
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/

Postu skaits : 8673
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Augusts 10, 2013 11:42 am

- roņi pingvīnus ēd , protams ar zivis !!
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Zommers Sestdiena Augusts 10, 2013 11:47 am

Gaidu otro daļu Wink
Zommers
Zommers
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/

Postu skaits : 1554

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Augusts 10, 2013 11:53 am

- par mani ar vari kaut ko iegravēt - tikai nesalīdzini ar čūsku - apvainošos !! Very Happy 
vairogs
vairogs

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Sestdiena Augusts 10, 2013 12:18 pm

Tik labs! Smile Wink 
Siliņš