Sods Coyote, aumicc83, FromHell
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Sods Coyote, aumicc83, FromHell
Coyote rakstīja:30M un uztaisīšu rakstu.NyMo rakstīja:Coyote rakstīja:Un ja jau runa aizgāja par crew, tad nu cik es atceros pilno tās sastāvu.. daudziem no viņiem ir svarīgi amati vēl šodien. Nebija tas crew jau no 4 cilvēkiem, kā jūs te visi domājat.
Nu, tad atklaj mums visiem kas vini ir/bija.
Ne, nu paga. Ja tu pats ieminejies, ka zini visus ''crew'' cilvekus, tad ari pasaki mums. Citadi sanak, ka tu vienkarsi vai nu telo ''krutu cilveku'', vai nu ta ir plika dirsana ko tu saki.
Un kapec man butu jamaksa 30M?
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Kāda jēga tad man tukši dirst? Kāds man labums tādā gadījumā to tāpat vien izstāstīt? Viss, tēma slēgta.NyMo rakstīja:Coyote rakstīja:30M un uztaisīšu rakstu.NyMo rakstīja:Coyote rakstīja:Un ja jau runa aizgāja par crew, tad nu cik es atceros pilno tās sastāvu.. daudziem no viņiem ir svarīgi amati vēl šodien. Nebija tas crew jau no 4 cilvēkiem, kā jūs te visi domājat.
Ne, nu paga. Ja tu pats ieminejies, ka zini visus ''crew'' cilvekus, tad ari pasaki mums. Citadi sanak, ka tu vienkarsi vai nu telo ''krutu cilveku'', vai nu ta ir plika dirsana ko tu saki.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Es nezinu, bet man tēma ir vēl vaļā.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tipisks 21.gs latvietis, tik par savu labumu domā.Coyote rakstīja:Kāda jēga tad man tukši dirst? Kāds man labums tādā gadījumā to tāpat vien izstāstīt? Viss, tēma slēgta.NyMo rakstīja:Coyote rakstīja:30M un uztaisīšu rakstu.NyMo rakstīja:Coyote rakstīja:Un ja jau runa aizgāja par crew, tad nu cik es atceros pilno tās sastāvu.. daudziem no viņiem ir svarīgi amati vēl šodien. Nebija tas crew jau no 4 cilvēkiem, kā jūs te visi domājat.
Viesis- Viesis
Nu ja tavai komandai visas četras PO spēles laistu ierakstā un iznākums vienmēr būtu par labu "CREW" tuvajai komandai, ļoti šaubos vai, tu, to aizmirstu.nickname33 rakstīja:NyMo rakstīja:[quote="Coyote"
Vai patiešām šī ''crew'' tēma vēl joprojām ir aktuāla?
Viesis- Viesis
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3