Pavasara Mix v1
Lapa 1 no 1 • Share
Pavasara Mix v1
Hei hou, lets go ! Pavasara izlasīte ir klāt, apaļš simts ar visdažādāko gaumju jaunām dziesmām, hitiem un skanīgiem gabaliem !
Tālāk jau visi dara savu darāmo, nokačā kādu atsevišķu gabalu, kas patīk vai vnk kačā visu sararotā veidā un tad nu klausās visu. Lai labi jums skan
LINKS - http://failiem.lv/u/zfvcpyr
NB! Neesmu es veidojis, bet man pazīstams čalis,- ja nu kādam nav ko klausīties un noder!
Tālāk jau visi dara savu darāmo, nokačā kādu atsevišķu gabalu, kas patīk vai vnk kačā visu sararotā veidā un tad nu klausās visu. Lai labi jums skan
LINKS - http://failiem.lv/u/zfvcpyr
NB! Neesmu es veidojis, bet man pazīstams čalis,- ja nu kādam nav ko klausīties un noder!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Pavasara Mix v1
Pilnīgi nekā no tā, ko es klausos.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Coyote rakstīja:Pilnīgi nekā no tā, ko es klausos.
Man tas pats.
Es negribu piesieties, bet tomēr tā vienīgā dziesma kuru es zinu un par kuru es esmu pārliecināta tāpēc ...
SIA - Elastic Hearth ir kopš Hunger Games : Catching Fire laikiem, jo tā bija soundtrack sastāvā (tātad aptuveni 1,5 gadus veca)
SIA - Elastic Hearth ir kopš Hunger Games : Catching Fire laikiem, jo tā bija soundtrack sastāvā (tātad aptuveni 1,5 gadus veca)
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tas tajā sarakstā ir kaut kāds super ūber mega swag 2015 remix, cik noprotu.Jogurtaa rakstīja:Es negribu piesieties, bet tomēr tā vienīgā dziesma kuru es zinu un par kuru es esmu pārliecināta tāpēc ...
Viesis- Viesis
Nav manis veidots. Tikai padalos tālāk, pats nedz klausos, nedz pētiju, kas tur ir, bet pievienots bija 2 dienas atpakaļ. ^^
Nevienu dziesmu nezinu, wow
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
chubijzs rakstīja:Tas tajā sarakstā ir kaut kāds super ūber mega swag 2015 remix, cik noprotu.Jogurtaa rakstīja:Es negribu piesieties, bet tomēr tā vienīgā dziesma kuru es zinu un par kuru es esmu pārliecināta tāpēc ...
Duplo remix arī ir tas, kas ir tas vecais gabals, tīrā SIA's versija, kur viņa pati dzied, ir bik jaunāka
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Lapa 1 no 1