Brīvo aģentu reitings.
Lapa 1 no 1 • Share
Brīvo aģentu reitings.
Es te izlasīju Beņķa viedokli par Indiāņiem un man iešāvās galvā viena lieta...
Īsāk sakot - iedomājaties, ka tagad ir starpsezona un jūs esat brīvie aģenti. Visas 8 LSHL līgas komandas ir ienteresēti parakstīt līgumu tieši ar jums. Uzdevums ir ļoti vienkāršs - izveidojiet tā saucamo ''FA rankings''/brīvo aģentu reitings (vai kaut kā tā). Vēlams arī paskaidrot, kāpēc jūs salikāt komandas jūsu norādītajā secībā.
Ceru, ka izveidoju šo tēmu pareizajā sadaļā. ^_^
Īsāk sakot - iedomājaties, ka tagad ir starpsezona un jūs esat brīvie aģenti. Visas 8 LSHL līgas komandas ir ienteresēti parakstīt līgumu tieši ar jums. Uzdevums ir ļoti vienkāršs - izveidojiet tā saucamo ''FA rankings''/brīvo aģentu reitings (vai kaut kā tā). Vēlams arī paskaidrot, kāpēc jūs salikāt komandas jūsu norādītajā secībā.
Ceru, ka izveidoju šo tēmu pareizajā sadaļā. ^_^
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Re: Brīvo aģentu reitings.
Man jāizveido saraksts ar komandām kurās es gribētu spēlēt ,neieskaitot Indiāņus ?
Ja jā tad -
Ja jā tad -
Viesis- Viesis
Gribētos, lai būtu visas 8 komandas. Kaut arī es zinu, cik grūti neielikt savu komandu 1. vietā. :/
GM ņemat vērā
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Īsti nav paskaidrojumu ,bet tas ir tāds uz šo brīdi , ja vien nebūtu ĢM. ://
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Kā viens no JHL rezultatīvākajiem prospectiem, ņemot vērā, ka pēc sezonas tāpat būs drafts, tad domāju šādi
1.
2.
3.
4.
5.
6. (zina kādēļ)
7.
8.
FRANK HELLMANDIO
1.
2.
3.
4.
5.
6. (zina kādēļ)
7.
8.
FRANK HELLMANDIO
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
:Lusi2:
:Wolves2:
:Indiani2:
:Ergli2:
:Wolves2:
:Indiani2:
:Ergli2:
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ok, es savu arī iemetīšu. Arī 7, neieskaitot Wild Cats...
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
, ja Snickers nebūtu GM. Un ja divi centri no viņiem aizpeldētu uz citiem ūdeņiem.
, ja nomainītu nosaukumu.
, ja beidzot nomainītu vismaz izskatu.
, tik zemu, jo Radko. Un liekas, ka kaut kas viņiem ir jāmaina, sastāvs katru sezonu ir labs, bet kā neiet, tā neiet.
, jo negribu būt zem Viedā tupeles, bet nebūtu nekas pretī, ja viņš būtu zem manas.
, vienkārši nē.
, Liniņš nespēj savilkt galus.
, jo Kaste un stulbs GM.
, ja nomainītu nosaukumu.
, tik zemu, jo Radko. Un liekas, ka kaut kas viņiem ir jāmaina, sastāvs katru sezonu ir labs, bet kā neiet, tā neiet.
, jo negribu būt zem Viedā tupeles, bet nebūtu nekas pretī, ja viņš būtu zem manas.
, vienkārši nē.
, Liniņš nespēj savilkt galus.
, jo Kaste un stulbs GM.
Viesis- Viesis
- Esmu tur kur vēlos būt. (kādreiz bija zemāk)
- lai izsviestu chubziju no viņa benķa. (kādreiz bija zemāk)
- Vizuāli pievilcīgi, nosaukums, atrašanās vieta, esmu diezgan neitrāls attiecībās ar daļu spēlētāju. (kādreiz bija aptuveni turpat )
- krisis06 klusiņām labi atgūst reputāciju, ir pāris cilvēki ar kuriem daudz maz cilvēcīgs kontakts, ir pārītis no kuriem arī būtu jāatbrīvojas, ja es ierastos. (kādreiz bija zemāk)
- Negribētu būt zem Grosbē, bet ir radies iespaids, ka tur ir tāda sava oriģināla iedomīgo pāķu atmosfēra, kāds arī es esmu un tur iederētos. (kādreiz bija zemāk)
- klusi, neaktīvi, nu nevelk man uz turieni, hokejs ir komandas sports un vēlos dalīties ar komandas biedriem dažādās sarunās.(kādreiz bija augstāk)
Nepatīk man nedz pilsēta, nedz nosaukums, nedz logo, nesaku, ka slikti, vienkārši manai gaumei nav pa ceļam, ir tur lininsh un kombains, gerissons ar kuriem ir veidojies daudz maz pozitīvs kontakts, bet pat viņi nespēj pacelt manās acīs to komandas ārejo tēlu. (kādreiz bija augstāk)
- Pāris indivīdu dēļ noslīdējis no top5 uz pēdējo vietu 2 sezonu laikā, noteikti nav uz visiem domāts, jo komandā ir vairāki arī ļoti pozitīvi tēli, tomēr darvas piliens visu medus mucu var sabojāt un tur tie pilieni ir pat vairāki. Nosaukums patīk, vizuālais arī tomēr nesaista. (kādreiz bija augstāk)
- lai izsviestu chubziju no viņa benķa. (kādreiz bija zemāk)
- Vizuāli pievilcīgi, nosaukums, atrašanās vieta, esmu diezgan neitrāls attiecībās ar daļu spēlētāju. (kādreiz bija aptuveni turpat )
- krisis06 klusiņām labi atgūst reputāciju, ir pāris cilvēki ar kuriem daudz maz cilvēcīgs kontakts, ir pārītis no kuriem arī būtu jāatbrīvojas, ja es ierastos. (kādreiz bija zemāk)
- Negribētu būt zem Grosbē, bet ir radies iespaids, ka tur ir tāda sava oriģināla iedomīgo pāķu atmosfēra, kāds arī es esmu un tur iederētos. (kādreiz bija zemāk)
- klusi, neaktīvi, nu nevelk man uz turieni, hokejs ir komandas sports un vēlos dalīties ar komandas biedriem dažādās sarunās.(kādreiz bija augstāk)
Nepatīk man nedz pilsēta, nedz nosaukums, nedz logo, nesaku, ka slikti, vienkārši manai gaumei nav pa ceļam, ir tur lininsh un kombains, gerissons ar kuriem ir veidojies daudz maz pozitīvs kontakts, bet pat viņi nespēj pacelt manās acīs to komandas ārejo tēlu. (kādreiz bija augstāk)
- Pāris indivīdu dēļ noslīdējis no top5 uz pēdējo vietu 2 sezonu laikā, noteikti nav uz visiem domāts, jo komandā ir vairāki arī ļoti pozitīvi tēli, tomēr darvas piliens visu medus mucu var sabojāt un tur tie pilieni ir pat vairāki. Nosaukums patīk, vizuālais arī tomēr nesaista. (kādreiz bija augstāk)
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es apsolos noskūties ,lai tikai Vilki būtu topā augstāk !chubijzs rakstīja:
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
1. - Gribētos vienā maiņā uzspēlē ar Daņilovu, skolotājs(S1 Wizard ĢM Deniss) un skolēns (S1 Wizard aizsargs Kreipāns)
2. - iespēja iegūt kausu, jo katrā sezonā šī komanda ir labi nokomplektētā un ir vieni no favorītiem
3. -Līdzīgi kā Oslo liela iespeja cīnīties par kausu, vienlaicīgi esot ,iepejams, galvenais aizsargs
4. -komandai augsts potenciāls, uzskatu iegūtu labu spēles laiku
5. - komanda, kura īpaši nesimpatizē, bet domāju kad varētu būt ļoti noderīgs viņiem un nebūtu jāsūdzas par to ka mani par maz izmanto
6. - tā pat kā Lūši nav no iemīļotākajām komandām, bet atšķirība no Bauskas šeit priekšā ir Labsvārds, kuru izkonkurēt no aizsardzības līdera goda būtu neiespējami
7. -esmu jau šeit pabijis un sapratis, ka šī komanda neprata man pilnvērtīgi izmantot .
2. - iespēja iegūt kausu, jo katrā sezonā šī komanda ir labi nokomplektētā un ir vieni no favorītiem
3. -Līdzīgi kā Oslo liela iespeja cīnīties par kausu, vienlaicīgi esot ,iepejams, galvenais aizsargs
4. -komandai augsts potenciāls, uzskatu iegūtu labu spēles laiku
5. - komanda, kura īpaši nesimpatizē, bet domāju kad varētu būt ļoti noderīgs viņiem un nebūtu jāsūdzas par to ka mani par maz izmanto
6. - tā pat kā Lūši nav no iemīļotākajām komandām, bet atšķirība no Bauskas šeit priekšā ir Labsvārds, kuru izkonkurēt no aizsardzības līdera goda būtu neiespējami
7. -esmu jau šeit pabijis un sapratis, ka šī komanda neprata man pilnvērtīgi izmantot .
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Varbūt vēl kāds?
Nav jāskaidro kādēļ ! ''Tā ir dzīve !'' - kā dziedāja Harijs Spanovskis !
Laikam jau Oslo , mums ar Artūru daudz kas kopīgs komandas vadīšanas stilā , varbūt tik izmantojam katrs savu variantu vai pieeju ! Varētu būt drošs ,ka mani "izmantos" kā nākas !
Tas varētu būt interesanti !
Gudrs menedžeris - nebūtu jāuztraucas par sīkumiem !
Valmiera pati par sevi piesaista (rakstu no Valmieras) ! Patīk viņu spēles stils ! Izmanto lietderīgi tās izejvielas ,kas pieejamas ! Ar BigZ gribētos vēl kādreiz kopā uzspēlēt !
Nepatīk nedabiskās toksiskās zaļās haizivis ! Saņem Viedais ! (Viņam patīk ,kad viņu visur piemin)
(logo atbaida , bet tēls pats par sevi oriģināls - to pat es nevaru noliegt !)
GM viņiem tāds paslinks , neko nejēdz no hokeja ...
Komunikāciju speciālists - ap sevi veselu kultu pulcē !
Ja šī komanda nebūtu hiperaktīva ,noteikti būtu topā augstāk ,bet tā baidos ,ka es pie viņiem neiedzīvotos , jo GM liktu man sodus ,ja es par maz kādā dienā iepostotu !
It kā normāla komanda , tik neesmu tā īsti joprojām viņus izpētījis !
Trūkst biznesa vīzijas - plānošanas ! Tā it kā nav ne vainas komandai !
Laikam jau Oslo , mums ar Artūru daudz kas kopīgs komandas vadīšanas stilā , varbūt tik izmantojam katrs savu variantu vai pieeju ! Varētu būt drošs ,ka mani "izmantos" kā nākas !
Tas varētu būt interesanti !
Gudrs menedžeris - nebūtu jāuztraucas par sīkumiem !
Valmiera pati par sevi piesaista (rakstu no Valmieras) ! Patīk viņu spēles stils ! Izmanto lietderīgi tās izejvielas ,kas pieejamas ! Ar BigZ gribētos vēl kādreiz kopā uzspēlēt !
Nepatīk nedabiskās toksiskās zaļās haizivis ! Saņem Viedais ! (Viņam patīk ,kad viņu visur piemin)
(logo atbaida , bet tēls pats par sevi oriģināls - to pat es nevaru noliegt !)
GM viņiem tāds paslinks , neko nejēdz no hokeja ...
Komunikāciju speciālists - ap sevi veselu kultu pulcē !
Ja šī komanda nebūtu hiperaktīva ,noteikti būtu topā augstāk ,bet tā baidos ,ka es pie viņiem neiedzīvotos , jo GM liktu man sodus ,ja es par maz kādā dienā iepostotu !
It kā normāla komanda , tik neesmu tā īsti joprojām viņus izpētījis !
Trūkst biznesa vīzijas - plānošanas ! Tā it kā nav ne vainas komandai !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Vau, kā mēs atdalīti no visiem pa vidu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Centos jūs neapdalīt !