Spēcigas jhl komandas.
Lapa 1 no 1 • Share
Spēcigas jhl komandas.
Kaut arī esam pirmspēdējie mēs aktvi strādajam nu es vismaz esmu izlaidies kamēr komanda aktīvi strāda sastāvs labs
LW - Reinis Aumeisters
Lw Thomas Ledainis
C - Didzis Antons
D - Rūdis Tanks
RW - Chris Quick
LW - Oskar Ollson
GK - Kristiāns Rozentāls
C - Jeff Sloth
LW - Dagnis Ločmelis
LW - Nauris Ziediņš
D - Chris Taylor
Pēc manam domām un varbut citu es iegāžu komandu ,es domāju ka mums ir izredzes iekļut play off un pat uzvarēt skatoties spēles redzu ka mēs kļustam aizvien labaki un aktivaki jadara treneties.Komandai bija šausmīgi slikts sezonas sākums, taču komanda nedaudz ir atguvusies, un pelna nedaudz punktiņus. Ja sezonas sākumā bilance 3 spēlēs ir 1 punkts. Tagad nav diez ko daudz nācis klāt, taču, tomēr 7 spēlēs 9 punkti ir labāks sniegums nekā sezonas sākumā.
http://a.espncdn.com/photo/2013/0731/nhl_playoff_moments_01.jpg
Los Andželosas Knights ir uzvaras
pirmajai vietai, taču, tad šī spēle ir jāuzvar. Komandai 6 spēlēs ir 10 punkti, šie punkti viņiem sniedz otro vietu JHL s4 tabulā. Komanda ir salīdzinoši konkurējoša un stipra , iespējams , būs fināls Knights. ieskatamies komandas sastāvā!
Komandas sastāvs:
RW - Tālivaldis Tālšāvējs ;
D - Arnolds Dambis ;
RW - Harry Potter ;
C - Jānis Milzīgais ;
LW - Alvils Maksimovs ;
C - Jānis Grasbergs ;
D - Andris Bukšs ;
LW - Gordie Sloth ;
RW - Ričards Reinholds ;
C - Alexis Hector .
Sezona iet lēnām uz priekšu, raksts arī. Tagad pēdējais pētāmais objekts šajā rakstā,- Kalifornijas Heat, kuri izrāvuši uzvaru . Komanda šosezon nav tajā labākajā stāvoklī, jo bez tabulu atjaunināšanas atrodas pēdējā vietā, taču.... pēdējā spēlē tika gūti 2 punkti pret vienu no līdervienībām Los Andželos Knights, tātad, provizoriski, rēķinot,- Heat atrodas 3.vietā
Komandas sastāvs:
LW - Jānis Ozoliņš ;
D - Jason Jack ;
D - Dick McCock ;
C - Dāvids Dobenbergs ;
LW - Mareks Kraucis ;
GK - Jesus Leonard ;
D - Jonathan Biron ;
GK - Trevor Bernier ;
D - Tömi Bärköv ;
C - Uldis Frīdenbergs .
http://dti4pqhhufzbe.cloudfront.net/wp-content/uploads//2015/01/USATSI_8318322_154224518_lowres.jpg
atvainojos aizmirsu ielikt
Komanda atrodas JHL s4 līgas 1.vietā. Komanda 7 spēlēs ir guvusi 12 punktus, nav tas pats labākais rādītājs, taču redz: JHL s4 favorīt komanda. Komandas sastāvs:
C - Klaudijs Šīferis ;
D - Esa Hulkonen ;
C - Lasse Lammela ;
RW - Stalts Briedis ;
D - Aleksandrs Lielais ;
RW - Jeff Oslah ;
RW - Frank Hellmandio ;
RW - Tonijs Montana ;
LW - Žeņa Varde ;
LW - Toni Harmaajärvi ;
D - Rokijs Šū-šū ;
D - Kaspars Puters ;
RW - Kaspars Puters .
Komandas sniegums ir daudz labāks nekā pagājušo sezonu, taču vajadzētu pieslīpēt aizsardzību. Komandā ir tādi divi noteikti līderi, protams, kā vienmēr dominē Frank Hellmandio, kurš arī visas sezonas topā ir aukšgalā. Sniegums nav tas sliktākais, domāju treneris godam šosezon trenē komandu
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Re: Spēcigas jhl komandas.
Vienu komandu aizmirsi.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Kur lauvas ?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Lauvas par labu priekš šī lista.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
aizmirsu ielikt
Varēji nekopēt.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Mans raksta daļa 3 dienas atpakaļ: Sezona iet lēnām uz priekšu, raksts arī. Tagad pēdējais pētāmais objekts šajā rakstā,- Kalifornijas Heat, kuri izrāvuši uzvaru pēdējā spēlē bullīšos ar 3:2 pret Los Andželosas Knights. Komanda šosezon nav tajā labākajā stāvoklī, jo bez tabulu atjaunināšanas atrodas pēdējā vietā, taču....
Tava daļa ŠODIEN: Sezona iet lēnām uz priekšu, raksts arī. Tagad pēdējais pētāmais objekts šajā rakstā,- Kalifornijas Heat, kuri izrāvuši uzvaru . Komanda šosezon nav tajā labākajā stāvoklī, jo bez tabulu atjaunināšanas atrodas pēdējā vietā, taču.... pēdējā spēlē tika gūti 2 punkti pret vienu no līdervienībām Los Andželos Knights, tātad, provizoriski, rēķinot,- Heat atrodas 3.vietā .
IEMĀCIES PATS KAUT KO UZRAKSTĪT!
Links uz manu rakstu: http://www.lshl.lv/t5444-lielais-jhl-s4-apraksts (3-5 dienas atpakaļ).
Tava daļa ŠODIEN: Sezona iet lēnām uz priekšu, raksts arī. Tagad pēdējais pētāmais objekts šajā rakstā,- Kalifornijas Heat, kuri izrāvuši uzvaru . Komanda šosezon nav tajā labākajā stāvoklī, jo bez tabulu atjaunināšanas atrodas pēdējā vietā, taču.... pēdējā spēlē tika gūti 2 punkti pret vienu no līdervienībām Los Andželos Knights, tātad, provizoriski, rēķinot,- Heat atrodas 3.vietā .
IEMĀCIES PATS KAUT KO UZRAKSTĪT!
Links uz manu rakstu: http://www.lshl.lv/t5444-lielais-jhl-s4-apraksts (3-5 dienas atpakaļ).
Ev nelamajies ja es nokopeju jo neko nevaru izdomat galu gala man ir konkurents es jau ta kaut rakstu uz sajegu šo es nokopeju.
Par kopēšanu tu neko nesaņemsi, tā ka ar kopēšanu vari īpaši neaizrauties.
Jēga tev ir rakstīt, jo tu esi pirmais iesniedzis un tu saņem savu atalgojumu par to, tas ka viņš kko nokopē īsti nav tava problēma, tomēr labi, ka uz to norādīji, noteikti Media vērtētājs pats lasot arī būtu pamanījis.aumicc83 rakstīja:Nu jebanutse.Man šītādi bomžatņiki riebjas.Manu rakstu pa gabaliem sagriezis,savā par Copy + Paste iemetis.Jēga tad man rakstīt ir?Galvā sistais daun*s.
Tomēr šādas lietas labāk ir risināt nododot ziņu attiecīgajām LSHL amatpersonām, kuras ar to tiks galā, it īpaši nevajadzētu publisku linča tiesu rīkot, ja tas ir tavs komandas biedrs.
Savā LSHL komandā Fatsharks, tādu attieksmi noteikti neciestu, tā kā rūpējies par savaldīgu un koptu reputāciju, lai nākošsezon palielinātu izredzes nokļūt kādā LSHL komandā, lūdzu. Tevis paša labad.
Viedais rakstīja:Jēga tev ir rakstīt, jo tu esi pirmais iesniedzis un tu saņem savu atalgojumu par to, tas ka viņš kko nokopē īsti nav tava problēma, tomēr labi, ka uz to norādīji, noteikti Media vērtētājs pats lasot arī būtu pamanījis.aumicc83 rakstīja:Nu jebanutse.Man šītādi bomžatņiki riebjas.Manu rakstu pa gabaliem sagriezis,savā par Copy + Paste iemetis.Jēga tad man rakstīt ir?Galvā sistais daun*s.
Tomēr šādas lietas labāk ir risināt nododot ziņu attiecīgajām LSHL amatpersonām, kuras ar to tiks galā, it īpaši nevajadzētu publisku linča tiesu rīkot, ja tas ir tavs komandas biedrs.
Savā LSHL komandā Fatsharks, tādu attieksmi noteikti neciestu, tā kā rūpējies par savaldīgu un koptu reputāciju, lai nākošsezon palielinātu izredzes nokļūt kādā LSHL komandā, lūdzu. Tevis paša labad.
Es viņam neko neteiktu,ja viņš būtu palūdzis vai var nokopēt beigas,bet šis jau ir bezkaunīgi.
Es neapstrīdu faktu, ka tas ir bezkaunīgi, tomēr jāsaprot gados jaunāki lietotāji, Kristians ir ļoti jauns un es noteikti varu atļauties viņu saukt par bērnu vēl un viņiem vēl daudz ko apgūt dzīvē, pat šādā primitīvā, bezjēdzīgā online komūnā. Es domāju, ka viņš kļūdu būtu sapratis arī bez lamuvārdiem un cerams tas vairs neatkārtosies.
Viedais rakstīja:Es neapstrīdu faktu, ka tas ir bezkaunīgi, tomēr jāsaprot gados jaunāki lietotāji, Kristians ir ļoti jauns un es noteikti varu atļauties viņu saukt par bērnu vēl un viņiem vēl daudz ko apgūt dzīvē, pat šādā primitīvā, bezjēdzīgā online komūnā. Es domāju, ka viņš kļūdu būtu sapratis arī bez lamuvārdiem un cerams tas vairs neatkārtosies.
Neesmu diezgan vecāks,man ir arī tikai 13 gadi,bet kaut ko no morāles saprotu.Protams,atvainojos,ka tik asi reaģēju + ar lamuvārdiem.Diezvai,kāds gribētu,lai nokopē savu darbu un pusi iemet iekšā savējā.Nav feini
15 gadīgs jau nu nezvai ir bērns - drīzāk kā jaunietis ,kuram jau kaut kas būtu jāsaprot ,kas labs un kas slikts !
(es jau vēl saprastu ja 13-14 gadīgu tā sauktu !)
15-16 mūsdienās jau autovadītāja tiesības kārto + skraida pakaļ meitenēm ! (Precēties ar varēja no 16 ,ja ko nejaucu !)
Protams ,ja ir pareizi profilā atzīmējis savu vecumu !
Tas tā pie tēmas !
15-16 mūsdienās jau autovadītāja tiesības kārto + skraida pakaļ meitenēm ! (Precēties ar varēja no 16 ,ja ko nejaucu !)
Tas tā pie tēmas !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Es savos 13 gados nemaz nezināju tādu vārdu "Morāle" un ne tā skaidrojumu !aumicc83 rakstīja:Viedais rakstīja:Es neapstrīdu faktu, ka tas ir bezkaunīgi, tomēr jāsaprot gados jaunāki lietotāji, Kristians ir ļoti jauns un es noteikti varu atļauties viņu saukt par bērnu vēl un viņiem vēl daudz ko apgūt dzīvē, pat šādā primitīvā, bezjēdzīgā online komūnā. Es domāju, ka viņš kļūdu būtu sapratis arī bez lamuvārdiem un cerams tas vairs neatkārtosies.
Neesmu diezgan vecāks,man ir arī tikai 13 gadi,bet kaut ko no morāles saprotu.Protams,atvainojos,ka tik asi reaģēju + ar lamuvārdiem.Diezvai,kāds gribētu,lai nokopē savu darbu un pusi iemet iekšā savējā.Nav feini
Viss mainās un plūst arvien straujāk !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:15 gadīgs jau nu nezvai ir bērns - drīzāk kā jaunietis ,kuram jau kaut kas būtu jāsaprot ,kas labs un kas slikts !
Tas tā pie tēmas !
Man šķiet bija kādi 11 gadi viņam, varbūt arī pats tā esmu pieņēmis vispār redzamu iemeslu dēļ...
Em man 11
Par kopēšanu nevērtēju...
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Similar topics
» Mazās spēcīgas Latgles Satāvs!
» Komandas vēsture