Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami Empty Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami

Post by DoUbLeD Ceturtdiena Augusts 08, 2013 8:47 pm

Šodien tika aizvadīta trešā LSHL 1.sezonas finālspēle,kurā kārtējo uzvaru ar 2:0 izcīnija Tamperes Wolves.Kopsummā Wolves finālsērijā pret Diamonds jau ir vadībā ar 3:0.Pēcspēles intervijā komandas vadošais aizsargs (arī mans spēlētājs) Deniss Daņilovs izteicies,ka komanda ir nikna un ir gatava cīnīties visiem spēkiem,lai uzvarētu."Wolves ir neuzvarami.Viņi ir uzvarējuši 7 play off spēles pēc kārtas un viņu vārtsargs ir nepārspējams,bet mēs cīnīsimies" šādi teicis Daņilovs.Jāpiebilst,ka no 7 play off spēlēm,Wolves 6 spēlēs ir nosargājuši savus vārtus neskartus.
  Saistībā ar tik labu Wolves sniegumu,citu komandu līdzjutēji ir sacēluši lielu troksni un ir izteikuši prasību pārbaudīt Wolves spēlētājus,vai viņi gadījumā nelieto kādu dopingu.Kāds vīrietis pat esot izteicies,ka viņš,šķietami,esot redzējis kā Wolves komandas vārtsargs Intars Barsovs esot ticies ar kādu aizdomīgu vīrieti un apmainījies ar aizdomīga izskata paciņām.Pašlaik GOAL  policija  GOAL izskata šo lietu un jaunumi tiks ziņoti.Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.Very Happy 
  Es ceru,ka dopings netiek lietots un,lai uzvar stiprākais!Very Happy
DoUbLeD
DoUbLeD
Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/

Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji

Atpakaļ uz augšu Go down

Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami Empty Re: Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami

Post by DoUbLeD Ceturtdiena Augusts 08, 2013 8:48 pm

Nevainojat mani,šāds raksts tāpēc,ka Intars tiešām labi spēlē un lai mums visiem nav garlaicīgi:D
DoUbLeD
DoUbLeD

Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji

Atpakaļ uz augšu Go down

Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami Empty Re: Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami

Post by Foruma Butaforija Nr1. Ceturtdiena Augusts 08, 2013 8:52 pm

Labs par paciņām Very Happy
Foruma Butaforija Nr1.
Foruma Butaforija Nr1.

Postu skaits : 3742
Vecums : 23

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Ceturtdiena Augusts 08, 2013 9:18 pm

Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...Laughing 
Siliņš
Siliņš
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/

Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Ceturtdiena Augusts 08, 2013 9:43 pm

newdenisons2 rakstīja:Šodien tika aizvadīta trešā LSHL 1.sezonas finālspēle,kurā kārtējo uzvaru ar 2:0 izcīnija Tamperes Wolves.Kopsummā Wolves finālsērijā pret Diamonds jau ir vadībā ar 3:0.Pēcspēles intervijā komandas vadošais aizsargs (arī mans spēlētājs) Deniss Daņilovs izteicies,ka komanda ir nikna un ir gatava cīnīties visiem spēkiem,lai uzvarētu."Wolves ir neuzvarami.Viņi ir uzvarējuši 7 play off spēles pēc kārtas un viņu vārtsargs ir nepārspējams,bet mēs cīnīsimies" šādi teicis Daņilovs.Jāpiebilst,ka no 7 play off spēlēm,Wolves 6 spēlēs ir nosargājuši savus vārtus neskartus.
  Saistībā ar tik labu Wolves sniegumu,citu komandu līdzjutēji ir sacēluši lielu troksni un ir izteikuši prasību pārbaudīt Wolves spēlētājus,vai viņi gadījumā nelieto kādu dopingu.Kāds vīrietis pat esot izteicies,ka viņš,šķietami,esot redzējis kā Wolves komandas vārtsargs Intars Barsovs esot ticies ar kādu aizdomīgu vīrieti un apmainījies ar aizdomīga izskata paciņām.Pašlaik GOAL  policija  GOAL izskata šo lietu un jaunumi tiks ziņoti.Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.Very Happy 
  Es ceru,ka dopings netiek lietots un,lai uzvar stiprākais!Very Happy
  he he,izsktās pitsburga ļoti dusmīga.Visa vadība auro Very Happy!Centīsamies rīt pabeigt sērīju Smile
Lai varētu tad nākam sezon gatavoties Smile!
Pa dopingu nekāds netiek lietots,tikai putrinas,kā vairogs teica Very Happy

Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves Wolves
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The_Mazais. Ceturtdiena Augusts 08, 2013 9:52 pm

Kā arī saldēti pelmeņi ar zemeņu ievārījumu no rīta.
The_Mazais.
The_Mazais.
Inokentijs Kastiņš #15 (C)
Inokentijs Kastiņš #15 (C)

Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Piektdiena Augusts 09, 2013 7:40 am

Ļoti skaists virsraksts - man patīk !!
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Piektdiena Augusts 09, 2013 7:42 am

san4o_ rakstīja:Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...Laughing 
Un par to nākamreiz saņemsi pāris paciņas vairāk !! Very Happy Very Happy Very Happy 
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Piektdiena Augusts 09, 2013 7:57 am

''Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.''

- Tas ir iedzimts talants !! Very Happy Very Happy 

Lūgšu pretinieku līdzjūtējus vairāk pievērst uzmanību savai komandai un tās darbībai !!
- prasiet savai komandas vadībai - lai uz nākamo sezonu nokomplektē spēcīgāku sastāvu - un būs svētki arī jūsu nometnē !!

- Hokejā regulāri tiek izietas dopinga pārbaudes - te nav velosports !!
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Piektdiena Augusts 09, 2013 10:06 am

Sastāvs jau ir ļoti labs ;D Tikai pietrūkst ļoti laba vārtsarga...
Snickers
Snickers
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/

Postu skaits : 8673
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Piektdiena Augusts 09, 2013 10:43 am

vairogs rakstīja:
san4o_ rakstīja:Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...Laughing 
Un par to nākamreiz saņemsi pāris paciņas vairāk !! Very Happy Very Happy Very Happy 
Man veicas =D
Nuja viss jau ir dabigs!
Siliņš
Siliņš

Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics