Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami
Lapa 1 no 1 • Share
Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami
Šodien tika aizvadīta trešā LSHL 1.sezonas finālspēle,kurā kārtējo uzvaru ar 2:0 izcīnija Tamperes Wolves.Kopsummā Wolves finālsērijā pret Diamonds jau ir vadībā ar 3:0.Pēcspēles intervijā komandas vadošais aizsargs (arī mans spēlētājs) Deniss Daņilovs izteicies,ka komanda ir nikna un ir gatava cīnīties visiem spēkiem,lai uzvarētu."Wolves ir neuzvarami.Viņi ir uzvarējuši 7 play off spēles pēc kārtas un viņu vārtsargs ir nepārspējams,bet mēs cīnīsimies" šādi teicis Daņilovs.Jāpiebilst,ka no 7 play off spēlēm,Wolves 6 spēlēs ir nosargājuši savus vārtus neskartus.
Saistībā ar tik labu Wolves sniegumu,citu komandu līdzjutēji ir sacēluši lielu troksni un ir izteikuši prasību pārbaudīt Wolves spēlētājus,vai viņi gadījumā nelieto kādu dopingu.Kāds vīrietis pat esot izteicies,ka viņš,šķietami,esot redzējis kā Wolves komandas vārtsargs Intars Barsovs esot ticies ar kādu aizdomīgu vīrieti un apmainījies ar aizdomīga izskata paciņām.Pašlaik policija izskata šo lietu un jaunumi tiks ziņoti.Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.
Es ceru,ka dopings netiek lietots un,lai uzvar stiprākais!
Saistībā ar tik labu Wolves sniegumu,citu komandu līdzjutēji ir sacēluši lielu troksni un ir izteikuši prasību pārbaudīt Wolves spēlētājus,vai viņi gadījumā nelieto kādu dopingu.Kāds vīrietis pat esot izteicies,ka viņš,šķietami,esot redzējis kā Wolves komandas vārtsargs Intars Barsovs esot ticies ar kādu aizdomīgu vīrieti un apmainījies ar aizdomīga izskata paciņām.Pašlaik policija izskata šo lietu un jaunumi tiks ziņoti.Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Re: Diamonds ir nikni,Wolves - neuzvarami
Nevainojat mani,šāds raksts tāpēc,ka Intars tiešām labi spēlē un lai mums visiem nav garlaicīgi:D
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Labs par paciņām
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
he he,izsktās pitsburga ļoti dusmīga.Visa vadība auro !Centīsamies rīt pabeigt sērījunewdenisons2 rakstīja:Šodien tika aizvadīta trešā LSHL 1.sezonas finālspēle,kurā kārtējo uzvaru ar 2:0 izcīnija Tamperes Wolves.Kopsummā Wolves finālsērijā pret Diamonds jau ir vadībā ar 3:0.Pēcspēles intervijā komandas vadošais aizsargs (arī mans spēlētājs) Deniss Daņilovs izteicies,ka komanda ir nikna un ir gatava cīnīties visiem spēkiem,lai uzvarētu."Wolves ir neuzvarami.Viņi ir uzvarējuši 7 play off spēles pēc kārtas un viņu vārtsargs ir nepārspējams,bet mēs cīnīsimies" šādi teicis Daņilovs.Jāpiebilst,ka no 7 play off spēlēm,Wolves 6 spēlēs ir nosargājuši savus vārtus neskartus.
Lai varētu tad nākam sezon gatavoties !
Pa dopingu nekāds netiek lietots,tikai putrinas,kā vairogs teica
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Kā arī saldēti pelmeņi ar zemeņu ievārījumu no rīta.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Ļoti skaists virsraksts - man patīk !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Un par to nākamreiz saņemsi pāris paciņas vairāk !!san4o_ rakstīja:Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...
''Diamonds līdzjutēji saka,ka,iespējams,tas ir dopings,kas palīdz Intaram lieliski sargāt vārtus.''
- Tas ir iedzimts talants !!
Lūgšu pretinieku līdzjūtējus vairāk pievērst uzmanību savai komandai un tās darbībai !!
- prasiet savai komandas vadībai - lai uz nākamo sezonu nokomplektē spēcīgāku sastāvu - un būs svētki arī jūsu nometnē !!
- Hokejā regulāri tiek izietas dopinga pārbaudes - te nav velosports !!
- Tas ir iedzimts talants !!
Lūgšu pretinieku līdzjūtējus vairāk pievērst uzmanību savai komandai un tās darbībai !!
- prasiet savai komandas vadībai - lai uz nākamo sezonu nokomplektē spēcīgāku sastāvu - un būs svētki arī jūsu nometnē !!
- Hokejā regulāri tiek izietas dopinga pārbaudes - te nav velosports !!
Sastāvs jau ir ļoti labs ;D Tikai pietrūkst ļoti laba vārtsarga...
Man veicas =Dvairogs rakstīja:Un par to nākamreiz saņemsi pāris paciņas vairāk !!san4o_ rakstīja:Re kas tik neatklājas......Labi pats vilkos esmu tāpēc neatklāšu noslēpumu...
Nuja viss jau ir dabigs!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Similar topics
» GM6 - Pitsburgas Diamonds @ Tamperes Wolves
» PO - Pitsburgas Diamonds @ Tamperes Wolves GM2
» PO - Tamperes Wolves @ Pitsburgas Diamonds GM3
» PO - Tamperes Wolves @ Pitsburgas Diamonds GM4
» PO - Pitsburgas Diamonds @ Tamperes Wolves GM1
» PO - Pitsburgas Diamonds @ Tamperes Wolves GM2