Beņķis par adminu?
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Beņķis par adminu?
Daudzi noteikti jau ir ievērojuši, varbūt kāds vēl nē, bet Vairogs ir negaidīti zaudējis savu admina amatu. Protams, jau vairums opozīcijas deputātu bija skarbi izteikušies par viņa neaktivitāti un slinkuma popularizēšanu, bet ko tas patiesībā nozīmē? Jā, mīlīši. Tuvojas vēlēšanas!
LSHL medijos pēdējās nedēļas laikā sacelta liela ažiotāža, par vienu no galvenajiem pretendentiem uz šo augsto amatu tiek nosaukts viens no skandalozākajiem LSHL politiķiem, Toms Beņķis (nejauciet ar hokejistu Tomu Berķi, kura iesauka ir nelāgā kārtā sakritusi ar šī politiķa vārdu). Kas tad īsti ir šis skandāliem apvītais darbonis?
Toms Beņķis, dzimis 1985. gada 29. februārī, Pampāļu pagastā. Jau kopš bērnības aizrāvās ar hokeju, un jau 6 gadu vecumā bija viegli aizkaitināms, vicināja dūres pat pret 5 gadus vecākiem hokejiestiem ne tikai katrā otrajā spēlē, bet arī savas komandas treniņos. 15 gadu vecumā viņu ievēroja kādreizējais NSHL (Nigērijas Simulētā Hokeja Līga) policists Ainārs Bamslis-Mazmīzlis, kurš nesen bija sācis trenēt toreizēju JHL komandu, Preiļu „Kūlas dedzinātāji”. Beņķa karjera virzījās uz priekšu ar straujiem apgriezieniem, līdz 19 gadu vecumā, savā LSHL debijas spēlē, pēc pāris kautiņiem uz laukuma uzrāpās tribīnēs un izvicināja dūres ar līgas īpašnieku. Tomu, protams, no LSHL izraidīja uz mūžu, un LSHL politikas analītiķu aprindās tiek minēts, ka šī incidenta dēļ Beņķim ir negatīva attieksme pret LSHL vadību.
10 gadus nostrādājis par pārdevēju Mahimā, viņa vārds pirmo reizi uzpeldēja uz LSHL politikas skatuves. Slēpies zem Maiga Sardelīna vārda, viņš kopā ar domubiedriem, Sandīna Reformu Partiju, aicināja gāzt līgā pastāvošo varu, vietā admina amatam izvirzot sevi un skandalozo hokejistu Mike Sundin, kuru pēc pāris nedēļām izraidīja no līgas, tāpat, kā pirms desmit gadiem izraidīja pašu Beņķi. Valdības gāšana pilnībā izgāzās, un Beņķim nācās atgriezties Mahimā, kur viņu nemaz tik laipni atpakaļ negaidīja. Mahimas vadība, apvainojusies par viņa nebrīdināto aiziešanu, vietā piedāvāja tikai apkopēja darbu. Un tā sākās divi viņa dzīves smagākie gadi.
Aizvainots par neveiksmi ar Sandīna Reformu Partiju, viņš devās uz Nevainīgi Vainīgo Jaunavu rīkoto streiku pret korumpētajiem adminiem, vēlāk pats iesaistoties šajā organizācijā. Diemžēl pēc pāris dienām organizācija beidza pastāvēt, runā, ka tieši Beņķa pārlieku lielās agresivitātes dēļ. Tad sākās viņa alkohola un azartspēļu atkarības uzplaukums, kas rezultējās ar pajumtes zaudēšanu un diviem mēnešiem bada.
Dzirdējis jaunākās ziņas par Vairoga pēkšņo amata pamešanu, Beņķis saprata, ka nu ir pienācis laiks lietas labot. Pēc vairākām veiksmīgām tautas uzrunām, Beņķa atbalsts ir strauji kāpis, tieši dēļ neuzticēšanās esošajiem adminiem. Beņķis piedāvā radikālas pārmaiņas, kas sniegtu labumu ne tikai izredzētajiem, bet arī parastajai tautai, kas pupus un alu nav redzējusi jau vairākus mēnešus.
- meh:
- Ja kāds šo uztvēra nopietni, tad tev ir mazāk sajēgas par orangutānu. Raksts tapa tīri aktivitātes celšanai un sava laika nosišanai, tāpēc valdības gāšanas mēģinājumi nav jāuztver nopietni, vismaz tikmēr, kamēr admini arī man piedāvā pupus un alu.
P.S. "Lūšu Hronikas I - Kausiņš, Kastiņš un Berķa fetišiņš" coming soon.
Viesis- Viesis
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Beņķis par adminu?
Tu esi labs analītiķis, normals Lūšu ĢM, tāpēc pēc loģikas, tu būsi par sūdīgu adminu. kthnx par uzmanību un gtfo.
Viss, Beņķa karjera ir beigta pateicoties man! Viva la Nick Name!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Viedais rakstīja:jauki
Btw, tiešām gribas zināt, vai Vairogu izmeta no zaļās zonās vai arī viņš pats vēlējās aiziet? Un kāpēc par izmaiņām netika paziņots? :/ (vismaz es neesmu nekur manījid) Admins, tas tomēr ir svarīgs amats, pēc manas pieredzes tādas lietas parasti paziņo.
Viesis- Viesis
Tīri teorētiski, adminiem nevajadzētu būt komandu GM. Pirmkārt, viņiem vairāk jāpievēršas līgai, nevis savai komandai. Otrkārt, pašiem adminiem būtu mazāks spiediens, nebūtu īsti pamata kādam baurot par mahinācijām utt. Ja kāds patiešām apsvērtu mani likt par adminu, tad es pavisam noteikti neietu tieši komandas vadīšanas dēļ.nickname33 rakstīja:Tu esi labs analītiķis, normals Lūšu ĢM, tāpēc pēc loģikas, tu būsi par sūdīgu adminu. kthnx par uzmanību un gtfo.
Viesis- Viesis
#PezhonisforAdmen
#FreeCandy
#sCrew
#FreeCandy
#sCrew
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
No boobs?Maus rakstīja:#PezhonisforAdmen
#FreeCandy
#sCrew
#BedAtmin
Viesis- Viesis
#Therewillbeboobsifiamzeadmenofzelshlchubijzs rakstīja:No boobs?Maus rakstīja:#PezhonisforAdmen
#FreeCandy
#sCrew
#BedAtmin
chubijzs rakstīja:Tīri teorētiski, adminiem nevajadzētu būt komandu GM. Pirmkārt, viņiem vairāk jāpievēršas līgai, nevis savai komandai. Otrkārt, pašiem adminiem būtu mazāks spiediens, nebūtu īsti pamata kādam baurot par mahinācijām utt. Ja kāds patiešām apsvērtu mani likt par adminu, tad es pavisam noteikti neietu tieši komandas vadīšanas dēļ.nickname33 rakstīja:Tu esi labs analītiķis, normals Lūšu ĢM, tāpēc pēc loģikas, tu būsi par sūdīgu adminu. kthnx par uzmanību un gtfo.
Man nav komandas, un man ir pieredze lietotāju tiranizēšanā
Viesis- Viesis
Kāpēc uzreiz jāņem kāds vietā?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Pamatā, es paprasīju ACP uz "Ārpus virtuālā" izveidi, savu gribu izpildīju sadaļu daudzmaz izveidoju, man arī var ņemt nost un sēsties manā vietā.
Visaktīvāko adminu ņemt nost?Viedais rakstīja:Pamatā, es paprasīju ACP uz "Ārpus virtuālā" izveidi, savu gribu izpildīju sadaļu daudzmaz izveidoju, man arī var ņemt nost un sēsties manā vietā.
Viesis- Viesis
Snickers un Lauris dara viss vairāk darba, es tikai tukši ļurinu foruma beztēmu topikos.
Šobrīd visiem 3 gan ir uznācis kaut kāds pavasara "pizdinkš"...
Šobrīd visiem 3 gan ir uznācis kaut kāds pavasara "pizdinkš"...
Ne jau tikai jums pavasara "pizdinkš" uznācis. Izskatās, ka daudziem ir. Man pašam ar uznākusi vēlme izlīst no ziemas migas, vairs tā negribas sēdēt forumā un kaut ko muhļīt.
Viesis- Viesis
Un te vēl gāja runas pirms sezonas ,ka sezona jāpagarina ,jāpastiepj līdz Pasaules čempionātam - pavasaris dabīgi to izdara !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Ja nemaldos, tad iepriekšējā pavasarī arī bija tumšie laiki, kad knapi līga izvilka. Kad nāca spoku paaudze ar mani un Viedo priekšgalā, tad sākās jautrība. Varbūt maldos, nepārzinu tik tālu pagātni.vairogs rakstīja:Un te vēl gāja runas pirms sezonas ,ka sezona jāpagarina ,jāpastiepj līdz Pasaules čempionātam - pavasaris dabīgi to izdara !
Viesis- Viesis
Kas to vairs var atcerēties ... TAS bij tik sen !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Vajag jaunas asinis.
Nav jau kur tās jaunās asinis ņemt. Dažu brīdi liekas, ka Latvijas interneta laukus jau sen esam izslaucījuši. :/
Viesis- Viesis
Trakumi gan!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Nav nekur jāsteidzas. Lai savā garā arī iet sezona. Kur prikols, ka sezona beigsies ātri ?
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Tieši tas man visvairāk besī SHL. Nevari ieiet online biški ilgāk par nedēļu un gandrīz jau pusi sezonas esi nokavējis.Seriijs rakstīja:Nav nekur jāsteidzas. Lai savā garā arī iet sezona. Kur prikols, ka sezona beigsies ātri ?
Viesis- Viesis
Labs raksts, bet vispār par šo tēmu runājot. Nedomāju, ka kāds admins būtu jāaizstāj īsas neaktivitātes dēļ nākotnē. Varbūt tikai īstermiņam, ja pārējie tiešām netiek galā.
Un nav arī tik daudz tik labu opciju šim amatam. Bet es spēju iedomāties Riekstu šai amatā, ja kādreiz būs nepieciešamība, tad iesaku līgai vērsties pie šī spēlētāja. Ja būtu izrādījis lielāku aktivitāti, tad ticu, ka toreiz viņš mani būtu nomainīji, nevis Viedais.
Un nav arī tik daudz tik labu opciju šim amatam. Bet es spēju iedomāties Riekstu šai amatā, ja kādreiz būs nepieciešamība, tad iesaku līgai vērsties pie šī spēlētāja. Ja būtu izrādījis lielāku aktivitāti, tad ticu, ka toreiz viņš mani būtu nomainīji, nevis Viedais.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Skipper rakstīja:Labs raksts, bet vispār par šo tēmu runājot. Nedomāju, ka kāds admins būtu jāaizstāj īsas neaktivitātes dēļ nākotnē. Varbūt tikai īstermiņam, ja pārējie tiešām netiek galā.
Es nevienu nenomainīju.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2