LSHL Rap battle turnīrs!
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL Rap Battle Turnīrs.
LSHL Rap battle turnīrs!
Whatsapp grupā tā tīri randomā čilojot uzpeldēja dažu lietotāju atmiņas par rap battle iekš LSHL. Tā nu man ienāca prātā, kāpēc gan lai mēs neuzrīkotu rap battle turnīru?
Kopienā raisītos kāda aktivitāte + būs kur dažiem labiem nolaist tvaiku. Būs iespēja pasmieties neņemot uzbraucienus pārāk nopietni.
Kāda būtu turnīra sistēma? Izlozējam pārus, tie arī duelējas ar savām ulta-super-uber-mega krutajām rīmēm.
Tātad, tauta atbalsta vai nē? Ja būs daudz interesentu, tad kopīgi izstrādāsim noteikumus un bliezīsim pieteikšanās topiku, kā arī prasīsim no adminiem atsevišķu telpu turnīra vajadzībām.
Viesis- Viesis
Re: LSHL Rap battle turnīrs!
Sākumā varētu novest līdz galam iesāktos ''projektus'' vai esošos darbus un tad domāt par jaunumiem.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Ja tu runā par GFX konkursu, tad tur nav ko steigties, iepriekš tu mani lamāji par steigšanos, tā kā tagad pavelku laiku ilgāk.Viedais rakstīja:Sākumā varētu novest līdz galam iesāktos ''projektus'' vai esošos darbus un tad domāt par jaunumiem.
Viesis- Viesis
Es tevi lamāšu neatkarīgi no tā ko tu dari.
Ja es tev došu bezmaksas alu, tu mani lamāsi?Viedais rakstīja:Es tevi lamāšu neatkarīgi no tā ko tu dari.
Viesis- Viesis
No sākuma paņemšu alu un tad lamāšu.chubijzs rakstīja:Ja es tev došu bezmaksas alu, tu mani lamāsi?Viedais rakstīja:Es tevi lamāšu neatkarīgi no tā ko tu dari.
Bet nopietni, kad kaut kas notiks ar gfx? bleedis mani lamā par to, ka es tevi kārtīgi nelamāju. Visi gaida savus TP.
TP tā pat būs pēc kādas nedēļas, noraušu no balsošanas kādu dienu vai divas un viss. Otrdienas, ceturtdienas un piektdienas ir manas darbīgās diena, pārējās vai nu es esmu vēlu mājās, vai nu neesmu vispār mājās.Viedais rakstīja:No sākuma paņemšu alu un tad lamāšu.chubijzs rakstīja:Ja es tev došu bezmaksas alu, tu mani lamāsi?Viedais rakstīja:Es tevi lamāšu neatkarīgi no tā ko tu dari.
Bet nopietni, kad kaut kas notiks ar gfx? bleedis mani lamā par to, ka es tevi kārtīgi nelamāju. Visi gaida savus TP.
Viesis- Viesis
Tīri teorētiski vajadzēja jau sākties Marta iesniegšanai. Tad varētu līdz mēneša pēdējai nedēļai iesniegt, nedēļu balsot un līdz ar jaunu mēnesi TP. Ko tu saki par tādu sistēmu?
Pilnu mēnesi laist iesniegšanu nav īsti jēgas, darbus tā pat iesūta pirmajā nedēļā, pēc tēmas izziņošanas, kāds retais iesūta vēlāk. Ap kādu 3 vai 4 topika pacelšanu darbi vairs neienāk.Viedais rakstīja:Tīri teorētiski vajadzēja jau sākties Marta iesniegšanai. Tad varētu līdz mēneša pēdējai nedēļai iesniegt, nedēļu balsot un līdz ar jaunu mēnesi TP. Ko tu saki par tādu sistēmu?
Viesis- Viesis
It kā 6 gatavi... gaidam vēl 2?
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils