Skype likvidācija, foruma aktivātāte un tādā garā.
Lapa 2 no 4 • Share
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skype likvidācija, foruma aktivātāte un tādā garā.
Maus rakstīja:Filosofija +/- ņemta no šīs grāmatas.Viedais rakstīja:Maus rakstīja:Alberts Bels "Būris"?Viedais rakstīja:Katrs mēs pats sev noliekam, vai noārdam rāmjus.Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Nē, tā ir arī mana filosofija, citātu nemeklēju rakstīju, kā domāju.
Zinu grāmatu un aptuveno saturu, kaut gan lasījis konkrēto gan neesmu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Kādi tad bija tie vecie laiki ?
Viesis- Viesis
Maus rakstīja:Pat nesapņoThe_Mazais. rakstīja:Maus rakstīja:The_Mazais rakstīja:Tad kad mēs ar Emīlu par šo teicām mūsos īsti neviens neklausijās
Kas tad tevī vispār klausās?
Tikko pierādiji ka Tu
Tu atbildi uz manām stulbībām, jau otrreiz šovakar, ar to pietiek
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Snickers rakstīja:SandisFifteen rakstīja:Nu cik vēl vajag ?
122
Mazāk par 100.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Obligātā literatūra.Viedais rakstīja:Maus rakstīja:Filosofija +/- ņemta no šīs grāmatas.Viedais rakstīja:Maus rakstīja:Alberts Bels "Būris"?Viedais rakstīja:Katrs mēs pats sev noliekam, vai noārdam rāmjus.Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Nē, tā ir arī mana filosofija, citātu nemeklēju rakstīju, kā domāju.
Zinu grāmatu un aptuveno saturu, kaut gan lasījis konkrēto gan neesmu.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Kas notika? Kur tas pazuda? Kas to sabojāja?
Vecie laiki ? Tālu uz priekšu netiksi, skatoties uz aizmuguri..Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Dzīvesvieta : Riga City
Nebiju pamanījis ,ka neatjaunojas tie cipari tik bieži.nickname33 rakstīja:Snickers rakstīja:SandisFifteen rakstīja:Nu cik vēl vajag ?
122
Mazāk par 100.
Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Viesis- Viesis
Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Katrs pats pa sevi ;D
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Dzīvesvieta : Riga City
#BlameBirkavsValtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Viesis- Viesis
Es?Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Jap...Maus rakstīja:Es?Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Viesis- Viesis
Maus rakstīja:Es?Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Viens no S4 lietotājiem ir vainīgs..
Spilgtākie laikam ir Maus, Berķis, Grigorjevs un es. Viens no mums tātad, jo Valtspav tad, kad es pievienojos vēl bija aktīvs un šķita ar visu apmierināts šeit.
Piedosi man?Valtspav rakstīja:Jap...Maus rakstīja:Es?Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Valtspav rakstīja:Jap...Maus rakstīja:Es?Valtspav rakstīja:Uzradās daži indivīdi, sāka veidoties militāri grupējumi...Viedais rakstīja:Valtspav rakstīja:Tad, kad neviens, nevienam "nedirsa", visi cienīja viens otru. Kad forumā bija mīlestība un 'par kausu visi cīnījās ar atļautiem paņēmieniem.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Ar tādu attieksmi tiešām nepārspēt. :/Valtspav rakstīja:Vecos, labos foruma laikus nepārspēt...
Jap...The Number 1 rakstīja:Tiešām ir jāspiež quote uz pēdējā komentāra?
Viesis- Viesis
Nav obligāta prasība, kādēļ vaicā?The Number 1 rakstīja:Tiešām ir jāspiež quote uz pēdējā komentāra?
Es varu saderēt, ka otrā lapa šajā topikā būtu 2x īsāka, ja nebūtu neviena quote
Es domāju, ka nederēšu šoreiz ar tevi.The Number 1 rakstīja:Es varu saderēt, ka otrā lapa šajā topikā būtu 2x īsāka, ja nebūtu neviena quote
Es to tā arī turpināšu darīt, līdz tu pievienosies tumšajai pusei.The Number 1 rakstīja:Bet tu joprojām spied uz tās Quote pogas
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uzbukuma spēlētāju tipi, "pareizs builds" un tādā garā
» S3 Foruma Hederis
» Nepilnības foruma darbībā
» Foruma quotes
» Foruma uzfrišināšana
» S3 Foruma Hederis