LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas - Page 2 Empty Re: LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas

Post by Maus Trešdiena Februāris 18, 2015 3:53 pm

Spuņģi par simotāju? Ha, please.
Atkal divas nedēļas gaidīsim status. Laughing
Nevajag cepties, tas ir tikai Pārbaudes Kauss.
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas - Page 2 Empty Re: LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas

Post by Kristz Trešdiena Februāris 18, 2015 3:54 pm

Smagi, cerams, ka Indiāņi atgūsies, šai sezonai jābūt labākai par iepriekšējo. Smile
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Jogurtaa Trešdiena Februāris 18, 2015 4:20 pm

Šeit stati būs? Smejamies par to, ka Spuņģis nevar 2ned ielikt, bet tomēr. Stati parādās uzreiz pēc spēles, tās ir 2min un visi stati ielikti vienā excel failā, vel viena minūte un kopējais statu fails ir ielikts google diskā.

Such work omg.
Jogurtaa
Jogurtaa
Ethan Olivander #25 (C)
Ethan Olivander #25 (C)

Postu skaits : 2399

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Bracco Trešdiena Februāris 18, 2015 4:39 pm

Kristz rakstīja:Smagi, cerams, ka Indiāņi atgūsies, šai sezonai jābūt labākai par iepriekšējo. Smile

Esmu diemzel pretejas domas. Man liekas, ka Indiani netiks PO sosezon.

Prieks par Plesonam, laikam tiesam, ka jau Viedais mineja, ka vini ir augsamcelusies. Smile

Jaunie prospekti mala4i Aplausi I Like
Bracco
Bracco
Ingus Grigorjevs #88 (LW)
Ingus Grigorjevs #88 (LW)

Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spuņģis Trešdiena Februāris 18, 2015 4:51 pm

Es biju labs simotājs Smile Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..

Bet nu anyway, atgādinu Sandim pārbaudīt vai dators uzlādēts Very Happy LOX

un par Indiāņiem, jā, diemžēl diez vai uz ko varam cerēt šosezon ;D
Spuņģis
Spuņģis
Thoorin Taeklehamenoff (D) #16

Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by MrColt Trešdiena Februāris 18, 2015 6:22 pm

Spuņģēnu Kombains rakstīja:Es biju labs simotājs Smile Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..

my bad ;(
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Februāris 18, 2015 7:14 pm

Tominsh19 rakstīja:Stati ?
Still waitin'...  Dry

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Februāris 18, 2015 7:25 pm

Spuņģēnu Kombains rakstīja:Es biju labs simotājs Smile Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..

No tevis prasīja laicīgi nosimot spēli, kuru paņēmi, un ielikt status ātrāk par mēnesi, vai ātrāk par tiem NK statiem, kurus tu neieliki vispār.  Laughing Beidz vienreiz vienmēr tēlot upuri. Nopietni, zb jau. Tā kā tāds liels ņuņņa.  Laughing

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Matthew McWell Trešdiena Februāris 18, 2015 7:33 pm

STATI
Matthew McWell
Matthew McWell
Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
Matthew McWell (D) #31 /ĢM/

Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Trešdiena Februāris 18, 2015 9:17 pm

Ieliec status šai spēlei, tad kko stāsti par labu simošanu.
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spuņģis Ceturtdiena Februāris 19, 2015 12:08 pm

Statistikā var redzēt spēles status, tas vairāk ir informatīvs materiāls lietotājiem. Tai spēlei status aizsūtīju Kristam, takā apkopots viss bija un tas nekādā veidā neietekmēja ne spēles rezultātu, ne sezonas statistiku, pat ne ASG sastāvu.

Šajā gadījumā arī live nebij tikai 2 periodi, striims parādījās uz 3P. Arī neietekmē spēles rezultātu, itka pofig.

Bet ja ir nepareizas taktikas, vai vēl trakāk - neuzlādēts kompis, kas noved pie resima, kurš maina ne tikai spēles, bet sērijas rezultātu, tā ir nepieļaujama simulētāja kļūda, kas maina sezonas uzvarētāju.

nu es nezinu vai nepublicēti stati iet vienā katlā ar katastrofālām kļūdām, es uzskatu, ka nē.

Un Lauri, kas attiecas uz manu simošanu, domāju S5 fināls bija ļoti skatāms, spēles bij katru dienu, kopumā mobila sērija, kādām vajadzētu būt visām. S4 bija laiks, kad spēles simulēja tikai Oslo cilvēki, es un Artūrs, šķiet pat nepilnus 2 apļus.

Aicinu arī izteikt savu viedokli normāli noformatētā veidā, jo tas, ka var pazaudēt 80% rep pēc tam, ka es aizstāvu komandu no tādām netaisnībām norāda uz to cik norobežota komūna mēs esam.
Spuņģis
Spuņģis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Februāris 19, 2015 2:51 pm

Nevar nepiekrist. Spuņģis sevi visu laiku noliek upura lomā.
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Ceturtdiena Februāris 19, 2015 5:24 pm

Ko var dirsties par sūda Pārbaudes Kausu, eh?
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Ceturtdiena Februāris 19, 2015 6:21 pm

Atradies te sūdu bīdītājs smh..

No viņa vispār 3 dienas stati jāgaida un tagad vēl runā par kkādiem noteikumiem..

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Ceturtdiena Februāris 19, 2015 7:25 pm

Tu vaitad neaizgāji no LSHL prom , sūdu NEbīdītāj ?

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Ceturtdiena Februāris 19, 2015 7:38 pm

Ehh, mūžīgā agresija, mūžīga virtuālo pautu vicināšana gar acīm te sākās. Chill, mani vasaļi. Dzīvosim dravcīki, lapi?

Vlateram, tā gadijās 1x, ir pagājis laiks, vēlreiz nav viņam izslēgusies spēle, dēļ baterijas izlādēšanās, man pašam arī 1x gandrīz tā gadijās, bet caur nhl redzēju erroru un piemetu pie lādētāja. Bet pats galvenais, ka vairs tā nav gadījies... mūžu dzīvo, mūžu mācies. Un man prieks, ka tā nav gadījies, šobrīd ir grūti laiki, S6, vai kaut kad iepriekš, es iesaistījos, kad gāja galīgi dirsā, tagad tehnisku iemeslu dēļ nevaru, bet man ir plāns un jau esam sākuši darbu pie atdzīvināšanas... pacietību un pats galvenais bez asumiem, ja gribat izlādēt negatīvo enerģiju, iestājaties kādā MMA klubā, tas pavisam noteikti palīdz daudz labāk.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spuņģis Ceturtdiena Februāris 19, 2015 8:58 pm

The hate is real Sad

Aicinu tomēr izteikties nedaudz argumentētāk nekā tikai ar tukšiem uzbraucieniem.
Spuņģis
Spuņģis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics