LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: JHL :: PK :: Indiāņi @ Plēsoņas
Spuņģi par simotāju? Ha, please.
Atkal divas nedēļas gaidīsim status.
Nevajag cepties, tas ir tikai Pārbaudes Kauss.
Atkal divas nedēļas gaidīsim status.
Nevajag cepties, tas ir tikai Pārbaudes Kauss.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Smagi, cerams, ka Indiāņi atgūsies, šai sezonai jābūt labākai par iepriekšējo.
Šeit stati būs? Smejamies par to, ka Spuņģis nevar 2ned ielikt, bet tomēr. Stati parādās uzreiz pēc spēles, tās ir 2min un visi stati ielikti vienā excel failā, vel viena minūte un kopējais statu fails ir ielikts google diskā.
Such work omg.
Such work omg.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Kristz rakstīja:Smagi, cerams, ka Indiāņi atgūsies, šai sezonai jābūt labākai par iepriekšējo.
Esmu diemzel pretejas domas. Man liekas, ka Indiani netiks PO sosezon.
Prieks par Plesonam, laikam tiesam, ka jau Viedais mineja, ka vini ir augsamcelusies.
Jaunie prospekti mala4i
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Es biju labs simotājs Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..
Bet nu anyway, atgādinu Sandim pārbaudīt vai dators uzlādēts LOX
un par Indiāņiem, jā, diemžēl diez vai uz ko varam cerēt šosezon ;D
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Es biju labs simotājs Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..
my bad ;(
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
No tevis prasīja laicīgi nosimot spēli, kuru paņēmi, un ielikt status ātrāk par mēnesi, vai ātrāk par tiem NK statiem, kurus tu neieliki vispār. Beidz vienreiz vienmēr tēlot upuri. Nopietni, zb jau. Tā kā tāds liels ņuņņa.Spuņģēnu Kombains rakstīja:Es biju labs simotājs Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..
Viesis- Viesis
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Ieliec status šai spēlei, tad kko stāsti par labu simošanu.Spuņģēnu Kombains rakstīja:Es biju labs simotājs Līdz brīdim, kad visiem vajadzēja sezonu izsimot nedēļas laikā un taktikas iesūtītas tika vēl pirms pieteikšanās uz spēli..
Statistikā var redzēt spēles status, tas vairāk ir informatīvs materiāls lietotājiem. Tai spēlei status aizsūtīju Kristam, takā apkopots viss bija un tas nekādā veidā neietekmēja ne spēles rezultātu, ne sezonas statistiku, pat ne ASG sastāvu.
Šajā gadījumā arī live nebij tikai 2 periodi, striims parādījās uz 3P. Arī neietekmē spēles rezultātu, itka pofig.
Bet ja ir nepareizas taktikas, vai vēl trakāk - neuzlādēts kompis, kas noved pie resima, kurš maina ne tikai spēles, bet sērijas rezultātu, tā ir nepieļaujama simulētāja kļūda, kas maina sezonas uzvarētāju.
nu es nezinu vai nepublicēti stati iet vienā katlā ar katastrofālām kļūdām, es uzskatu, ka nē.
Un Lauri, kas attiecas uz manu simošanu, domāju S5 fināls bija ļoti skatāms, spēles bij katru dienu, kopumā mobila sērija, kādām vajadzētu būt visām. S4 bija laiks, kad spēles simulēja tikai Oslo cilvēki, es un Artūrs, šķiet pat nepilnus 2 apļus.
Aicinu arī izteikt savu viedokli normāli noformatētā veidā, jo tas, ka var pazaudēt 80% rep pēc tam, ka es aizstāvu komandu no tādām netaisnībām norāda uz to cik norobežota komūna mēs esam.
Šajā gadījumā arī live nebij tikai 2 periodi, striims parādījās uz 3P. Arī neietekmē spēles rezultātu, itka pofig.
Bet ja ir nepareizas taktikas, vai vēl trakāk - neuzlādēts kompis, kas noved pie resima, kurš maina ne tikai spēles, bet sērijas rezultātu, tā ir nepieļaujama simulētāja kļūda, kas maina sezonas uzvarētāju.
nu es nezinu vai nepublicēti stati iet vienā katlā ar katastrofālām kļūdām, es uzskatu, ka nē.
Un Lauri, kas attiecas uz manu simošanu, domāju S5 fināls bija ļoti skatāms, spēles bij katru dienu, kopumā mobila sērija, kādām vajadzētu būt visām. S4 bija laiks, kad spēles simulēja tikai Oslo cilvēki, es un Artūrs, šķiet pat nepilnus 2 apļus.
Aicinu arī izteikt savu viedokli normāli noformatētā veidā, jo tas, ka var pazaudēt 80% rep pēc tam, ka es aizstāvu komandu no tādām netaisnībām norāda uz to cik norobežota komūna mēs esam.
Nevar nepiekrist. Spuņģis sevi visu laiku noliek upura lomā.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Ko var dirsties par sūda Pārbaudes Kausu, eh?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Atradies te sūdu bīdītājs smh..
No viņa vispār 3 dienas stati jāgaida un tagad vēl runā par kkādiem noteikumiem..
No viņa vispār 3 dienas stati jāgaida un tagad vēl runā par kkādiem noteikumiem..
Tu vaitad neaizgāji no LSHL prom , sūdu NEbīdītāj ?
Viesis- Viesis
Ehh, mūžīgā agresija, mūžīga virtuālo pautu vicināšana gar acīm te sākās. Chill, mani vasaļi. Dzīvosim dravcīki, lapi?
Vlateram, tā gadijās 1x, ir pagājis laiks, vēlreiz nav viņam izslēgusies spēle, dēļ baterijas izlādēšanās, man pašam arī 1x gandrīz tā gadijās, bet caur nhl redzēju erroru un piemetu pie lādētāja. Bet pats galvenais, ka vairs tā nav gadījies... mūžu dzīvo, mūžu mācies. Un man prieks, ka tā nav gadījies, šobrīd ir grūti laiki, S6, vai kaut kad iepriekš, es iesaistījos, kad gāja galīgi dirsā, tagad tehnisku iemeslu dēļ nevaru, bet man ir plāns un jau esam sākuši darbu pie atdzīvināšanas... pacietību un pats galvenais bez asumiem, ja gribat izlādēt negatīvo enerģiju, iestājaties kādā MMA klubā, tas pavisam noteikti palīdz daudz labāk.
Vlateram, tā gadijās 1x, ir pagājis laiks, vēlreiz nav viņam izslēgusies spēle, dēļ baterijas izlādēšanās, man pašam arī 1x gandrīz tā gadijās, bet caur nhl redzēju erroru un piemetu pie lādētāja. Bet pats galvenais, ka vairs tā nav gadījies... mūžu dzīvo, mūžu mācies. Un man prieks, ka tā nav gadījies, šobrīd ir grūti laiki, S6, vai kaut kad iepriekš, es iesaistījos, kad gāja galīgi dirsā, tagad tehnisku iemeslu dēļ nevaru, bet man ir plāns un jau esam sākuši darbu pie atdzīvināšanas... pacietību un pats galvenais bez asumiem, ja gribat izlādēt negatīvo enerģiju, iestājaties kādā MMA klubā, tas pavisam noteikti palīdz daudz labāk.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
The hate is real
Aicinu tomēr izteikties nedaudz argumentētāk nekā tikai ar tukšiem uzbraucieniem.
Aicinu tomēr izteikties nedaudz argumentētāk nekā tikai ar tukšiem uzbraucieniem.
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S8 :: GM97 Indiāņi @ Plēsoņas
» LSHL :: S6 :: GM6 Plēsoņas @ Indiāņi
» LSHL:::S7:::GM79 Plēsoņas @ Indiāņi
» LSHL :: S8 :: GM13 Plēsoņas @ Indiāņi
» LSHL S7::GM23 Plēsoņas @ Indiāņi
» LSHL :: S6 :: GM6 Plēsoņas @ Indiāņi