The Number 1 sigi
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
The Number 1 sigi
Esmu sataisījis savu PS, tāpēc iespējams ik pa laikam uztaisīšu kādu sigu, kuru ielikšu šeit, un kurš pirmais pieteiksies, ja vispār pieteiksies, tas varēs viņu ņemt sev, ar savu vārdu, protams.
Pirmais sigs, kuru šeit likšu.
Pieprasījumus nepieņemu!
Pirmais sigs, kuru šeit likšu.
Pieprasījumus nepieņemu!
Re: The Number 1 sigi
Naaw, vecīt, šito kādam atdod, kam nav naudas.The Number 1 rakstīja:
Ziedojumus vienmēr pieņemu
Es gribu darbu no sirds, you feel me? :s
3M par vienu tavu kruto gifa sigu. ( ja nemaldos, tad tu taisīji)
Viesis- Viesis
Tāpēc jau bija tas "aww cum on".The Number 1 rakstīja:Tu izlasīji kas ir pirmajā postā zem siga?
Viesis- Viesis
;( Davai, uz mēnesi uzņemšos pusi no taviem pienākumiem, ja jau tu esi tik aizņemts.The Number 1 rakstīja:pff, es domāju ka tu šito sigu gribēji ;(
Viesis- Viesis
Cum on... :/ 4M? Būs tev dārgākais sigs LSHL vēsturē. Maksās vairāk, nekā Lūšu pirmā maiņa.
Viesis- Viesis
Es varu parastu sigu no tevis paņemt par brīvu, bet lai izvilktu no tevis masterpiece, esmu gatavs dot 5M. Only if you show what you can rly do, nigga.
Viesis- Viesis
Top jau mans labākais sigs ever, meklē jau sev gifu. Ceru ka Avs spēlētājs būs labs
Ja jau Berķis neņem Hossas sigu, tad kāds cits var pieteikties, ja vēlas, nomainīšu vārdu.
Ja jau Berķis neņem Hossas sigu, tad kāds cits var pieteikties, ja vēlas, nomainīšu vārdu.
Izrādās ka manai PS versijai nevar ielikt video sigos iekšā ;( Līdz ar to došu tev tādu kāds ir pagaidām, un video pievienošu kad dabūšu PS versiju kura ļaus pievienot video, vai arī kad tikšu mājās (Nedēļas nogalē).
Ceru ka patiks
Varu arī apkārt uzlikt rāmi, ja gribi.
Ceru ka patiks
Varu arī apkārt uzlikt rāmi, ja gribi.
Tas patiešām ir meistardarbs no tavas puses Lauri
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Nevajadzēja jau tā tērēties
EDIT: Tiešām neviens negrib Hossas sigu? Par to nebūs jāmaksā, te tikai Berķis vienīgais izdomāja veselu bagātību par sigu atdot
EDIT: Tiešām neviens negrib Hossas sigu? Par to nebūs jāmaksā, te tikai Berķis vienīgais izdomāja veselu bagātību par sigu atdot
Vienīgi gifā tie sūdi augšā. :/ Var kādu citu ielikt, kur tos sūdus neredz?
Viesis- Viesis
Ja aizpludinās pa virsu, tad domāju, ka no tā gifa nekas saprātīgs nebūs redzams, drīzāk kādu citu gifu.The Number 1 rakstīja:Citu gifu ielikt, vai fonu aizpludināt pa virsu tiem sūdiem?
Viesis- Viesis
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2