Futbols
Lapa 1 no 1 • Share
GOTM #2
Futbols
Iesniedzam savus labākos futbola vārtu guvumus. Vienalga kāda spēle vai platforma, galvenais ka futbols.
Noteikumi šeit
-----
Balsošana
The Number 1
vairogs #1
vairogs #2
Sumbrs
Noteikumi šeit
-----
Balsošana
The Number 1
vairogs #1
vairogs #2
Sumbrs
Re: Futbols
Uzreiz atvainojos par video kvalitāti - spēlēju uz PS2 + Filmēju ar fočiku no TV ekrāna ,kas pārvēršas filmēšanas laikā miglainā un nekvalitīvā attēlā ! (Iespējams Youtube ar vēl kvalitāti pasliktina ,pagaidām švaki spriest !)
Pirmais gols :
Otrais gols :
Būs divos video , bet vieni un tie paši vārti ,tikai citos rakursos , te jau ne tik daudz es pieskāros bumbai ,cik pretinieks palīdzēja vispirms bumbu dabūt vārtu priekšā un pēc tam ar savos ieripināt ,bet bez mana spiediena uz vārtiem, kas bij pirms šīs etīdes , nebūtu viņi tā kļūdījušies !Mans melnīts vārtu priekšā labi nospēlēja atmetot bumbu pa ceļam aizsargam kurš nespēja vairs apstāties - un bumba devās ceļojumā !
...
Pirmais gols :
Otrais gols :
Būs divos video , bet vieni un tie paši vārti ,tikai citos rakursos , te jau ne tik daudz es pieskāros bumbai ,cik pretinieks palīdzēja vispirms bumbu dabūt vārtu priekšā un pēc tam ar savos ieripināt ,bet bez mana spiediena uz vārtiem, kas bij pirms šīs etīdes , nebūtu viņi tā kļūdījušies !Mans melnīts vārtu priekšā labi nospēlēja atmetot bumbu pa ceļam aizsargam kurš nespēja vairs apstāties - un bumba devās ceļojumā !
...
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pirmā gola video ir privāts!
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Te nav nekas uber kruts. Liku tikai tpc. ka tāds veiksmīgs gols sakarā ar tām štangām Gribu tikai atgādināt ka pirmo sitienu arī izdara Higuain Vispār dēļ tām serveru problēmām pašlaik FW nespēlēju
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
tAgad vajadzētu būt pieejamam !hulkman rakstīja:Pirmā gola video ir privāts!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Lapa 1 no 1