Štuka
Lapa 1 no 1 • Share
Štuka
Sveicināti LSHL biedri. Tātad, jūs esat nolēmuši izlasīt rakstu par manu nenozīmīgo tūkstošo postu LSHL. Neiesaku ņemt šo rakstu pārāk nopietni, šis būs diezgan abstrakts jūsu raksturojums. Cilvēki ir sarindoti tādā secībā, kādā viņi pieteicās.
Čubzis
Vista
Leģenda vēsta, ka čubzis, juniors būdams, pēc katra zaudējuma ir dedzinājis vistas iekš Bauskas Lūšu ģērbtuvēm. Par laimi, vai par nožēlu,pirms S8, Beņķis atkratījās no šī paraduma, un kas notika S8 beigās jūs jau paši zinat.
Coyote
Klubs
Mr. Obvious here. Coyote Fly bija klubs gan Liepājā, gan Rīgā. Zinu to, ka Liepājā koijoti nebija tā labākā vieta kur iegirezties, tāpat kā hudā, no kurienies nācis Koijots. Klubs arī tādēļ, ka Koijots Lido ir Heat GM, un Oslo GM palīgs.
Viedais
Hitlers
Hitlers, jo diktators. Nesaku, ka Viedais ir slikts diktators, viņš LSHL ir pacēlis citos augstumos, bet tomēr diktators.
Snickers
Krāvējs
Kā jau mēs visi lielākoties zinam, Arča savu zaļo amatu ir nopelnījis ar darbu. Viņš LSHL ir ieguldījis diezgan daudz laika, kas man liek viņu saukt pat maximas krāvēju.
Rūdža
Statistika
Rūdis ir mūsu Krosbijs, divas sezonas pēc kārtas bija līderis rezultivitātē. Redzēsim, vai Resnajās Haizivīs spēs parādīt tādu pāšu sniegumu kā Triecienā. Pamatīgs induviduālists, jeb skabarga pakaļā.
matiss.kokins
Ateista murgs
God is love. God is life. Kartupeļu un Kristapa mīļotājs.
The Number 1
Vaira Vīķe Freiberga
Līgas dibinātājs, cilvēks par kuru es mēdzu brīnīties. 15 gados jau nodibināt ko tādu, ko viņš ir radījis, ir kaut kas vienreizējs. Salīdzinu ar Vīķeni tikai tapēc, ka Vīķene savas prezidentūras laikā panāca ļoti daudz, ko arī ir izdarījis Lauris iekš LSHL.
Kristz
Šekums
Šekums tikai tādēļ, ka Krists ir nācis no Aizputes. Šekums ir māja Aizputes centrā, nemirstīga pilsētas vērtība, tāpat kā Krists ir nemirstīga LSHL vērtība.
Kastiņš
Āmurs
Kaste ir viens liels darbarīku vācējs. Viņš ir gan cirvis, gan āmurs, gan zāģis. Īstenībā normāls čalis ar darbarīka piesitienu.
Stuped
Stuped
Stuped, jo Stuped. Tādā friendzonā sen nebiju bijis. Stuped overloads ir netikai Kok In komentārs, bet arī ir visa mūsu virtuālā saskarsme. Atkāšu noslēpumu, viņa man nesen uzmeta, nevarēja ar mani satikties. Es vēl joprojām par to raudu.
nickname33
11. 11.
Man baigi patīk tas datums, kad pieteicies LSHL, personisku iemeslu dēļ.
NyMo
Kūsa
Es nelikšu vagīnas bildi, pat neceriet jūs nogribējušies lopi.
Kūšu galvenais glābējs, bez Kūsas Ingus, un Ingusa Kūsa nekur tālu netiktu. Man ļoti patīk tas, ka esi palicis aktīvāks foruma dzīvē. Kad esi Lipenē, hit me up.
Tominsh19
Vingrotājs
Tomiņš Liniņiņš izrādās ir ķīnietis. Tev derētu padalīties ar saviem rīsēdāja noslēpumiem, it īpaši par Pekinas OS.
Skapis
Mēbele
Mēbele nav tikai tādēļ, ka viņam uzvārds ir Skapis, bet arī tādēļ, ka viņu, tāpat, kā pārējos vecos LSHL lietotājus pat ar sūdainu mietu no šejienes neaizbaidīs. Jā, es nozagu Mārtiņa prikolu lietotāj, kas man par šo gribēja piekasīties, bet par to pārdomāja, jo aprāvās.
Barsovs
Caurums
Tavs sliktais builds, kā man patīk to nolikt. Es ceru, ka tu nebūsi caurums kā centrs, jo tad Montanam neies labi.
Kanzanio
Sundīns/ OMG such original/
Sundīn, neesi krāns. Es ceru, ka tu esi kaut mazliet labojies, un vairs nedirsīsi par citu mātēm, par lauķiem, un nedrāzīsi LSHL sistēmu.
Čubzis
Vista
Leģenda vēsta, ka čubzis, juniors būdams, pēc katra zaudējuma ir dedzinājis vistas iekš Bauskas Lūšu ģērbtuvēm. Par laimi, vai par nožēlu,pirms S8, Beņķis atkratījās no šī paraduma, un kas notika S8 beigās jūs jau paši zinat.
Coyote
Klubs
Mr. Obvious here. Coyote Fly bija klubs gan Liepājā, gan Rīgā. Zinu to, ka Liepājā koijoti nebija tā labākā vieta kur iegirezties, tāpat kā hudā, no kurienies nācis Koijots. Klubs arī tādēļ, ka Koijots Lido ir Heat GM, un Oslo GM palīgs.
Viedais
Hitlers
Hitlers, jo diktators. Nesaku, ka Viedais ir slikts diktators, viņš LSHL ir pacēlis citos augstumos, bet tomēr diktators.
Snickers
Krāvējs
Kā jau mēs visi lielākoties zinam, Arča savu zaļo amatu ir nopelnījis ar darbu. Viņš LSHL ir ieguldījis diezgan daudz laika, kas man liek viņu saukt pat maximas krāvēju.
Rūdža
Statistika
Rūdis ir mūsu Krosbijs, divas sezonas pēc kārtas bija līderis rezultivitātē. Redzēsim, vai Resnajās Haizivīs spēs parādīt tādu pāšu sniegumu kā Triecienā. Pamatīgs induviduālists, jeb skabarga pakaļā.
matiss.kokins
Ateista murgs
God is love. God is life. Kartupeļu un Kristapa mīļotājs.
The Number 1
Vaira Vīķe Freiberga
Līgas dibinātājs, cilvēks par kuru es mēdzu brīnīties. 15 gados jau nodibināt ko tādu, ko viņš ir radījis, ir kaut kas vienreizējs. Salīdzinu ar Vīķeni tikai tapēc, ka Vīķene savas prezidentūras laikā panāca ļoti daudz, ko arī ir izdarījis Lauris iekš LSHL.
Kristz
Šekums
Šekums tikai tādēļ, ka Krists ir nācis no Aizputes. Šekums ir māja Aizputes centrā, nemirstīga pilsētas vērtība, tāpat kā Krists ir nemirstīga LSHL vērtība.
Kastiņš
Āmurs
Kaste ir viens liels darbarīku vācējs. Viņš ir gan cirvis, gan āmurs, gan zāģis. Īstenībā normāls čalis ar darbarīka piesitienu.
Stuped
Stuped
Stuped, jo Stuped. Tādā friendzonā sen nebiju bijis. Stuped overloads ir netikai Kok In komentārs, bet arī ir visa mūsu virtuālā saskarsme. Atkāšu noslēpumu, viņa man nesen uzmeta, nevarēja ar mani satikties. Es vēl joprojām par to raudu.
nickname33
11. 11.
Man baigi patīk tas datums, kad pieteicies LSHL, personisku iemeslu dēļ.
NyMo
Kūsa
Es nelikšu vagīnas bildi, pat neceriet jūs nogribējušies lopi.
Kūšu galvenais glābējs, bez Kūsas Ingus, un Ingusa Kūsa nekur tālu netiktu. Man ļoti patīk tas, ka esi palicis aktīvāks foruma dzīvē. Kad esi Lipenē, hit me up.
Tominsh19
Vingrotājs
Tomiņš Liniņiņš izrādās ir ķīnietis. Tev derētu padalīties ar saviem rīsēdāja noslēpumiem, it īpaši par Pekinas OS.
Skapis
Mēbele
Mēbele nav tikai tādēļ, ka viņam uzvārds ir Skapis, bet arī tādēļ, ka viņu, tāpat, kā pārējos vecos LSHL lietotājus pat ar sūdainu mietu no šejienes neaizbaidīs. Jā, es nozagu Mārtiņa prikolu lietotāj, kas man par šo gribēja piekasīties, bet par to pārdomāja, jo aprāvās.
Barsovs
Caurums
Tavs sliktais builds, kā man patīk to nolikt. Es ceru, ka tu nebūsi caurums kā centrs, jo tad Montanam neies labi.
Kanzanio
Sundīns/ OMG such original/
Sundīn, neesi krāns. Es ceru, ka tu esi kaut mazliet labojies, un vairs nedirsīsi par citu mātēm, par lauķiem, un nedrāzīsi LSHL sistēmu.
Prieks, ka jūs esat nonākuši līdz beigām vienam no vistulbākajiem darbiem, ko cilvēce ir radijusi. Ko jūs te vēl darat, nedabūsiet cepumus ar pienu.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Štuka
Svētais vistu Dievs par pagātnes grēkiem man uzlika lāstu. Es viņu aizdedzināju un tad likos mierā ar to padarīšanu.
Viesis- Viesis
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Oh stuped.. you are stuped. Remember that forever and always.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Stuped please. I'm feeling proud of this accomplishment.
Šis man nav jāvērtē, ne?
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
Nāksies vecīt, es pats sevi nevērtēšu.
Lipene, varetu but uz Marta sakuma #partyhard
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Var lūdzu kāds cits šo rakstu novērtēt? Nevaru objektīvi to izdarīt, jo manās acīs nav nekādas kvalitātes.
1. 560 words 3507 characters
2. Attēli ir
3. Oriģinalitāte ir
4. Skaidra latviešu valoda arī manuprāt ir.
Nu 4 tp es te redzu, bet Ngel nāksies vien dot tev gala lēmumu.
2. Attēli ir
3. Oriģinalitāte ir
4. Skaidra latviešu valoda arī manuprāt ir.
Nu 4 tp es te redzu, bet Ngel nāksies vien dot tev gala lēmumu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
5TP
par orģinalitāti un to, ka cilvēkiem patīk!
par orģinalitāti un to, ka cilvēkiem patīk!
Lapa 1 no 1