Seriijs Show off
Lapa 11 no 11 • Share
Lapa 11 no 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Seriijs Show off
uztaisi avataaru ķip Guncha Pillers (jā, pareizi, Guncha Pillers) un spēlētāju kaut kādu melno karoč (tikai ne to ten Byfuglien vai kāds bija uzvārds, jo tas jau ir mans bračka Crawfords.) ā un es nemaksāju
ja gribi taisi, ja nē, tad nē. (es ceru, ka tu vispār pieņem citu ieteikumus , lel)
ja gribi taisi, ja nē, tad nē. (es ceru, ka tu vispār pieņem citu ieteikumus , lel)
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Šodien diez vai sanāks laiks, bet rīt ap vakaru kko pameiģināšu.Soviig rakstīja:uztaisi avataaru ķip Guncha Pillers (jā, pareizi, Guncha Pillers) un spēlētāju kaut kādu melno karoč (tikai ne to ten Byfuglien vai kāds bija uzvārds, jo tas jau ir mans bračka Crawfords.) ā un es nemaksāju
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Šis darbs tīri skaists. Fonta izvēle vienīgi nav tā labākā, šis diezgan neiederas. Kā arī es to metāla pumpaino tekstūru būtu nedaudz vietās padzēsis, lai viņa pa visu wp nav, bet tikai vietām. Izskatītos daudz labāk. Bet nu kopumā šajā darbā progress redzams.
P.s. iesaku tev arī slidas pagaisināt nedaudz, vai ēnu uztaisīt, lai renderis labāk ieietu darbā.
P.s. iesaku tev arī slidas pagaisināt nedaudz, vai ēnu uztaisīt, lai renderis labāk ieietu darbā.
OwlNation- Postu skaits : 35
Paldies. nja, par to metāla tekstūru to pašu biju padomājis, kad jau šeit biju ievietojis. ;d Strādāsim ;dOwlNation rakstīja:Šis darbs tīri skaists. Fonta izvēle vienīgi nav tā labākā, šis diezgan neiederas. Kā arī es to metāla pumpaino tekstūru būtu nedaudz vietās padzēsis, lai viņa pa visu wp nav, bet tikai vietām. Izskatītos daudz labāk. Bet nu kopumā šajā darbā progress redzams.
Seriijs19 rakstīja:
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187