Radko beidz karjeru
Lapa 1 no 3 • Share
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Radko beidz karjeru
Atkaal..
Aaa ne ritiig troll es, fanni gay.. Isteniba troll
Karjer es nebeidz tuvak gad laika... Turpiam spelet l es ha el!
Chill visi!!
Aaa ne ritiig troll es, fanni gay.. Isteniba troll
Karjer es nebeidz tuvak gad laika... Turpiam spelet l es ha el!
Chill visi!!
Re: Radko beidz karjeru
Āmurs
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Pec sitadiem gajieniem vajadzetu, no administratoru puses sodu uzlikt.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
chubijzs rakstīja:Lielākais apkaunojums Trieciena pastāvēšanas vēsturē.
= Tu un tava komanda!
A kpc tāds h8?
Pareiz, es tak nav admins. Admini var darīt ko grib!
Ingus12 rakstīja:Pec sitadiem gajieniem vajadzetu, no administratoru puses sodu uzlikt.
Es un mana komanda ir lielākais apkaunojums Trieciena vēsturē?The Dream rakstīja:chubijzs rakstīja:Lielākais apkaunojums Trieciena pastāvēšanas vēsturē.
= Tu un tava komanda!
A kpc tāds h8?
Viesis- Viesis
Atšķirība ir atrodama sīkajā drukā. Žēl, tik tiešām ja divas sezonas atpakaļ iespējams Trieciens šķita nopietnākā un saprātīgākā komanda, tad šis indivīds ir pavilcis jūs zem katras kritikas.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jā, tu neesi admins, jo esi mazs izlutināts pīzdāmīzējs. Un ja šis Birkava izgājiens nedabūs pamatīgu štrāfu, es sākšu domāt par šejienes pamešanu.The Dream rakstīja:chubijzs rakstīja:Lielākais apkaunojums Trieciena pastāvēšanas vēsturē.
= Tu un tava komanda!
A kpc tāds h8?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Berķis, vai Maus vai vēl kāds iepriekš savus šī tipa karjeras beigšanas topikus ievietoja sadaļā ''Joki/Izklaide.../, līdz ar to tie tika uzskatīti par nenopietniem.
Tā kā tavs topiks ir ievietots sadaļā ''Karjeras beigšana'', tad tas tiek uzskatīts par oficiālu un tiek apstiprināts.
Karel Radko vēl sezonu varēs spēlēt Trieciena rindās, ja tiek pagarināts līgums.
Neuzspiedīsim puišelim atrašanos šeit, ja pats to nevēlas. Kā arī līgai nav vajadzīgi nelabvēļi. Bet protams.. tā ir tikai karjeras beigšana, neuzskatīt šo par banu or something.
2666 posts,I feel devil inside me right now.
Tā kā tavs topiks ir ievietots sadaļā ''Karjeras beigšana'', tad tas tiek uzskatīts par oficiālu un tiek apstiprināts.
Karel Radko vēl sezonu varēs spēlēt Trieciena rindās, ja tiek pagarināts līgums.
Neuzspiedīsim puišelim atrašanos šeit, ja pats to nevēlas. Kā arī līgai nav vajadzīgi nelabvēļi. Bet protams.. tā ir tikai karjeras beigšana, neuzskatīt šo par banu or something.
Viedais rakstīja:Berķis, vai Maus vai vēl kāds iepriekš savus šī tipa karjeras beigšanas topikus ievietoja sadaļā ''Joki/Izklaide.../, līdz ar to tie tika uzskatīti par nenopietniem.
Un tagad visi ceļam Birkavam reputāciju.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Viņam ir nedēļa laika atsaukt karjeras beigšanu ! (Tāds laikam bij likums !)Viedais rakstīja:
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Da nē, bez Trieciena GM atļaujas nemaz nevar beigt.vairogs rakstīja:Viņam ir nedēļa laika atsaukt karjeras beigšanu ! (Tāds laikam bij likums !)Viedais rakstīja:
Viesis- Viesis
Tad, ja ir līgums?
LMAO.
Nevis Berķa un Resnā topiki bij jokos, bet tu tos pārvietoji tur. Arī sīkā druka bij pielikta šodien.
Nevis Berķa un Resnā topiki bij jokos, bet tu tos pārvietoji tur. Arī sīkā druka bij pielikta šodien.
The Dream rakstīja:LMAO.
Ielikta tikai šodien ---> http://www.lshl.lv/t5045-barnija-karjeras-beigas#76856
BTW man pat nekas nav noslēpts sīkajā drukā
"Karjer es nebeidz tuvak gad laik... Turpiam spelet l es ha el"
"Karjer es nebeidz tuvak gad laik... Turpiam spelet l es ha el"
Snickers rakstīja:The Dream rakstīja:LMAO.
Ielikta tikai šodien ---> http://www.lshl.lv/t5045-barnija-karjeras-beigas#76856
Yesterday at 10:43am.. Smh
Adminiem ir jāsaprot, ka čalis vienk no garlaicības šeit uzkavējas. Šeit viens variants. Daudzi, domāju zin kāds.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Seriijs rakstīja:Adminiem ir jāsaprot, ka čalis vienk no garlaicības šeit uzkavējas. Šeit viens variants. Daudzi, domāju zin kāds.
Tam 4alim ir jasaprot, ka prieks vinja ''jocinjiem'' ir atverta speciala sadalja joki/izklaides. Ja vins grib beigt karjeru, lai beidz, nakosreiz bus gudraks.
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Beidz Karjeru
» Beidz karjeru
» Remi beidz karjeru
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz karjeru