Telefona iegāde
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Telefona iegāde
The Number 1 rakstīja:5,5 collu displejs man liekas par lielu Paņēmu rokā Spacer ar 5 collām, jau liekas neparocīgs, 5,5 collas būs vēl trakāk.
Man arī sākumā likās neparocīgi, bet pie tā var ātri pierast
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Man personīgi arī nepatīk vairāk par 5 collām, ja esi pie stūres neskatoties uz to ka likums vispār neatļauj aiztikt telefonu, tad ir ļoti neparocīgi operēties ar vienu roku.
Ir vēl atšķirība vienīgi, kad telefoni ir collās izstiepti vairāk platumā, vai garumā, bet nu vienalga, grūti 5+ collas uzskatīt par telefoniem, nevis planšetēm.
Ir vēl atšķirība vienīgi, kad telefoni ir collās izstiepti vairāk platumā, vai garumā, bet nu vienalga, grūti 5+ collas uzskatīt par telefoniem, nevis planšetēm.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
LG Nexus 5 - 5 collas, zem 300 eiro.. Zvērs, iesaku
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
The Number 1 rakstīja:5,5 collu displejs man liekas par lielu Paņēmu rokā Spacer ar 5 collām, jau liekas neparocīgs, 5,5 collas būs vēl trakāk.
ā. Tu esi no tiem, kuriem telefons 24/7 rokās? Kabatas un maciņu neizmanto?
Ja izceltu toķikā kādus 90 liekus eiro, noteikti sev paņemtu.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Sparrow. rakstīja:The Number 1 rakstīja:5,5 collu displejs man liekas par lielu Paņēmu rokā Spacer ar 5 collām, jau liekas neparocīgs, 5,5 collas būs vēl trakāk.
Vispār jau telefonu izmantoju diezgan reti, pārsvarā skolā, ja nav ko darīt, mājās vsp citreiz nepaņemu visu dienu rokā, ja neviens nezvana.
Nepatīk lielie ekrāni, tāpēc, ka, kā jau Viedais teica, ar vienu roku ir grūti operēties. Spaceram turot vienā rokā es nevaru aizsniegt visu ekrānu, bet ar savu 3,2 collu ekrānu bez problēmām.
Spacerus neņem, tas ir vairāk kā skaidrs.. Un man arī nepatika sākumā lieli ekrāni. Pārgāju no 3 uz 4'7 collām un tagad prasās pat nedaudz lielāku.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Oi, tur tev taisnība. Es ar pārgāju no 2 uz 4 collām. Tagad gribās kaut ko starp 5,5 un 6.Coyote rakstīja:Spacerus neņem, tas ir vairāk kā skaidrs.. Un man arī nepatika sākumā lieli ekrāni. Pārgāju no 3 uz 4'7 collām un tagad prasās pat nedaudz lielāku.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
The Number 1 rakstīja:Sparrow. rakstīja:The Number 1 rakstīja:5,5 collu displejs man liekas par lielu Paņēmu rokā Spacer ar 5 collām, jau liekas neparocīgs, 5,5 collas būs vēl trakāk.
Vispār jau telefonu izmantoju diezgan reti, pārsvarā skolā, ja nav ko darīt, mājās vsp citreiz nepaņemu visu dienu rokā, ja neviens nezvana.
Nepatīk lielie ekrāni, tāpēc, ka, kā jau Viedais teica, ar vienu roku ir grūti operēties. Spaceram turot vienā rokā es nevaru aizsniegt visu ekrānu, bet ar savu 3,2 collu ekrānu bez problēmām.
Tad ņem telefonu pa 20eur. Piezvanīt varēsi, sms aizsūtīt varēsi. Nebūs izmesta nauda par to, ko tev nemaz nevajag.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Nu internetu un pāris svarīgas aplikācijas arī tomēr noder, tāpēc tādu telefonu arī negribu
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2