bukss
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
bukss
Sveiki! Mani sauc Andris, man ir 25 gadi. Uzaudzis esmu Bauskā, mācības aizvedušas uz Liepāju, bet tagad nu jau kādu laiku dzīvoju Saldū. Skolas laikā dejoju tautas dejas, pabeidzu Mūzikas skolu. Vienkārši sakot skolas laikā daudz brīva laika nebija. Kad uzsāku mācības Liepājā nodevos tikai studēšanai. Pēc studijām atradu laiku nodarboties ar sportu, precīzāk ar MTB. Dikti aizraujoši un adrenalīnu uzdodošs sporta veids, bet dažādu apstākļu dēļ pārtraucu. Bet tagad kopš dzīvoju Saldū brīvajā laikā nodarbojos ar skriešanu. Pagājušajā gadā pieveicu Kuldīgas pusmaratonu jeb 21 kilometrs. Jutos gandarīts kaut arī biju pirmspēdējais. Šobrīd gatavojos tam pašam pusmaratonam, kas notiks Kuldīgā. Tas arī īsumā viss.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Re: bukss
Opiņā, Saldus. Mans rajons.
Cik ilgi jau Saldū dzīvo?
Cik ilgi jau Saldū dzīvo?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nu jau gads būs pagājis. Tad jau varbūt esam viens otru nejauši satikuši RIMI
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Ahh, nu pēdejos gadus 4, gan pats esmu pārcēlies uz Rīgu uz pilnu laiku, tā kā reti sanāk tur parādīties, bet kas zin, varbūt arī.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1