Čau no Chris Taylor jeb Renāra!
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Čau no Chris Taylor jeb Renāra!
Ātrs čau no Renāra.
Mani sauc Renārs P, uzvārds nav jau tik svarīgs. Salīdzinoši esmu diezgan jauns, tikai 13 gadu vecs.
Dzīvoju Latvijā, pilsētā Smiltene. Šī ir mana dzimtā pilsēta, nekur negribu doties, jo patīk kur atrodos, varbūt tālā nakotnē.
Spēlēju es tagat Basketbolu / 1gadu jau. /, bet agrāk futbolu / 5 gadus laikam. /, bet tā ļoti patīk uzraut florbolu un hokeju.
Esmu draudzīgs, bet mani ātri var nokaitināt, un ja nokaitina visas mantas kas tuvumā iet pa gaisu..
Brīvajā laikā nodarbojos ar Photoshop CC , Sony Vegas Pro 13 un Adobe After Effects.
Īsumā - Par šo latviešu projektu uzzināju no Snickers, un iepatikās šis, domāju arī te palikt un nekur nepazust.
Neko daudz nerakstiju, jo nekā nav īpaši ko stāstīt.Mani sauc Renārs P, uzvārds nav jau tik svarīgs. Salīdzinoši esmu diezgan jauns, tikai 13 gadu vecs.
Dzīvoju Latvijā, pilsētā Smiltene. Šī ir mana dzimtā pilsēta, nekur negribu doties, jo patīk kur atrodos, varbūt tālā nakotnē.
Spēlēju es tagat Basketbolu / 1gadu jau. /, bet agrāk futbolu / 5 gadus laikam. /, bet tā ļoti patīk uzraut florbolu un hokeju.
Esmu draudzīgs, bet mani ātri var nokaitināt, un ja nokaitina visas mantas kas tuvumā iet pa gaisu..
Brīvajā laikā nodarbojos ar Photoshop CC , Sony Vegas Pro 13 un Adobe After Effects.
Īsumā - Par šo latviešu projektu uzzināju no Snickers, un iepatikās šis, domāju arī te palikt un nekur nepazust.
REXLUB- Chris Taylor #69
- Postu skaits : 13
Re: Čau no Chris Taylor jeb Renāra!
Ir pietiekami un cerams, ka paliksi pie mums uz ilgu laiku
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Prieks, ka vispār uzrakstīji šo sasveicināšanās topiku. Cerams, ka būsi aktīvs.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Sveicināts!REXLUB rakstīja:Brīvajā laikā nodarbojos ar Photoshop CC , Sony Vegas Pro 13 un Adobe After Effects.
Kāda pieredze ar Sony Vegas Pro 13? Varbūt varēsi palīdzēt Krišam ar LSHL video un nopelnīsi kaudzi naudas spēlētāja treniņiem.
Viesis- Viesis
Varētu mēģināt,velāk ar viņu sazināšos.chubijzs rakstīja:Sveicināts!REXLUB rakstīja:Brīvajā laikā nodarbojos ar Photoshop CC , Sony Vegas Pro 13 un Adobe After Effects.
Kāda pieredze ar Sony Vegas Pro 13? Varbūt varēsi palīdzēt Krišam ar LSHL video un nopelnīsi kaudzi naudas spēlētāja treniņiem.
REXLUB- Chris Taylor #69
- Postu skaits : 13
Sveiciens! Otrais cilvēks ko zinu no Smiltenes un domas tieši tādas pašas.. nu vienīgi tam otram gadi 21, ja nemaldos, bet par Smilteni dikti labi atsaucas. Nesaprotu kādēļ, liekās tāds mazs miests.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Similar topics
» [S9] D - Chris Taylor
» Chris Taylor treniņi
» Taylor Wright
» [S11] C - Taylor Wright
» [S9] RW - Chris Quick - Neaktīvais
» Chris Taylor treniņi
» Taylor Wright
» [S11] C - Taylor Wright
» [S9] RW - Chris Quick - Neaktīvais
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1