Paziņojums sakarā ar Skype!
Lapa 3 no 4 • Share
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Paziņojums sakarā ar Skype!
dymo rakstīja:istenibaa neuztrauc ,jo tevi iebalsoja un nakamais bij aizmirsu kas ,un tad sarakstaa es tik 3 kip ,bet neko dariit dzive ir dzive ,muzigi nevar tiktTominsh19 rakstīja:Es esmu tava lielākā problēma un galvassāpesdymo rakstīja:man jau izskaidroja kapeec netiku ASGThe Dream rakstīja:
Bet SHL ļoti lielu aktivitāti dod tie saucamie foruma "kautiņi."
LSHL tas praktiski nekad nav.. Visi ir miermīlīgi, neviens nekad neko nepasaka pretī..
Piemēram SHL izsniedza balvas, vienam GM nepatika, ka neviens no viņa "rookijiem" netika izvirzīts balvai, viņš sāk argumentēt, tad pienāk cits GM , abi sāk argumentēt, tiek pieminēts citas komandas spēlētājs, tas arī ir klāt un tā tās diskusijas rodas.. Tā pat kā uz ielas - redzam kautiņu - cilvēki momentā apkārt..
Bet mums tā publika tik mierīga, nu neiebalsoja tevi par PO MVP kautgan tev bij 2x vairāk punktu un labāks +/-, pasaka: "žēl" un pa mājām, nekādās diskutēšanas.. Šādi jau tās diskusijas rodās!
DYMO tur vainiigs esmu es
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
a jaaa ,biju aimirsis kas pa putnu bija prieksaaa manMrColt rakstīja:dymo rakstīja:istenibaa neuztrauc ,jo tevi iebalsoja un nakamais bij aizmirsu kas ,un tad sarakstaa es tik 3 kip ,bet neko dariit dzive ir dzive ,muzigi nevar tiktTominsh19 rakstīja:Es esmu tava lielākā problēma un galvassāpesdymo rakstīja:man jau izskaidroja kapeec netiku ASGThe Dream rakstīja:
Bet SHL ļoti lielu aktivitāti dod tie saucamie foruma "kautiņi."
LSHL tas praktiski nekad nav.. Visi ir miermīlīgi, neviens nekad neko nepasaka pretī..
Piemēram SHL izsniedza balvas, vienam GM nepatika, ka neviens no viņa "rookijiem" netika izvirzīts balvai, viņš sāk argumentēt, tad pienāk cits GM , abi sāk argumentēt, tiek pieminēts citas komandas spēlētājs, tas arī ir klāt un tā tās diskusijas rodas.. Tā pat kā uz ielas - redzam kautiņu - cilvēki momentā apkārt..
Bet mums tā publika tik mierīga, nu neiebalsoja tevi par PO MVP kautgan tev bij 2x vairāk punktu un labāks +/-, pasaka: "žēl" un pa mājām, nekādās diskutēšanas.. Šādi jau tās diskusijas rodās!
DYMO tur vainiigs esmu es
iju aimirsis kas pa putnu bij
Ja mes saksim visi par kaut ko argumentet, tad varu deret aiz katra 2 varda bus kaads "bleg, suka, tava mamma ir mauka u.t.t"
Ja mes visi saktu uzvesties ka pieaugusas personas un neuzvestos ka berni tad viss butu savadak!
Ja mes visi saktu uzvesties ka pieaugusas personas un neuzvestos ka berni tad viss butu savadak!
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Vēl joprojām pret skype čata slēgšanu, tik dēļ tā, ka skaips +/- padarīja mani aktīvu. Nostaļģija ir slikta lieta.Viedais rakstīja:Maus rakstīja:Nē, es domāju viņus audzināt ar dažnedažādām metodēm.The Number 1 rakstīja:Tu domā ka tie nenobriedušie ies prom no foruma?Maus rakstīja:Ja jau runājam par kautiņiem, tad LSHL galvenā problēma ir lietotāju briedums. Mums ar nobriedušo lietotāju skaitu ir diezgan liela problēma, jo viņi ir maz, un, tādēļ, līdz ko sākas kāda diskusija, kāds vienmēr apvainosies un aizies ķipa prom no foruma ar piedirstu dvēseli.
Tad tu tā kā esi ar mums, vai joprojām pret mums?
Domāju, ka pats redzi, ka forums neatrodas uz pareizajām sliedēm..
Ir jāveido stingrāki noteikumi, vai arī jāsoda visi, nevis tikai daži indivīdi, kas visiem krīt uz nerviem. #shotsfired@birkavs,thatfuckinallstargreaseball
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tas vēl trūkst, lai vēl kādu kas pacenšas iepostot to 1 postu mēnesī sodītu... Te tak vairs nav ko sodīt, Birkavs ja beigtu gauzties par sths un pieņemto skarbo patiesību, ka te mūžam būs nhl09, tad man personīgi pret viņu vispār 0 pretenziju, pēc tās reizes, kad pirmie sodi sākās un DK izveidoja, viņš pamatīgi labojās un saprata, ka uzvedās kā sīks kvieplis, tomēr atkal panesās dēļ simulātora.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tas bija tāds, emmm, Pežisks joks.Viedais rakstīja:Tas vēl trūkst, lai vēl kādu kas pacenšas iepostot to 1 postu mēnesī sodītu... Te tak vairs nav ko sodīt, Birkavs ja beigtu gauzties par sths un pieņemto skarbo patiesību, ka te mūžam būs nhl09, tad man personīgi pret viņu vispār 0 pretenziju, pēc tās reizes, kad pirmie sodi sākās un DK izveidoja, viņš pamatīgi labojās un saprata, ka uzvedās kā sīks kvieplis, tomēr atkal panesās dēļ simulātora.
Es vairs pežjokus nesaprotu, jāiet gulēt un jācer, ka rīt forumā zāle būs zaļāka un pupi lielāki.
Žēl, ka tu nesaprati manu domu.The Dream rakstīja:Es netieku sodīts smh?
Atver sodu topiku!
Viedais rakstīja:Jāpiekrīt, tādi gadījumi bijuši neskaitāmi... tagad skaļi neteikšu spilgtākos piemērus, bet tie visiem zināmi.
Bet vai kāds tad pavēroja activity checkus un foruma statistikas linkus? Ko jūs tur redzat?
Kādas ir reālās idejas, lai situāciju uzlabotu?
Atgriežot skype atkal visi būs laimīgi un turpinas stagnēt savos treniņu topikos?!
Vai varbūt LSHL vairs vispār nav jēgas? Citi te pieraduma pēc vēl uzturās, citi paši nezin kāpēc?
Kā tad īsti ir? Ko mēs varam iesākt?
Spēles neskatos. Trenējos priekš GM.
Reāli uzturējos šeit komūnas dēļ, jo vienmēr bija ar ko parunāt skype. Vispār vienmēr esmu uzskatījis, ka sim līgās svarīgākais ir savstarpējais kontakts, tādēļ vēl joprojām nesaprotu tos (ai labi nesāksim, ja?)
Tagad, protams, man ir vēl viens papildu iemesls, bet nezinu, ko tas var dot līgas attīstībai.
--------------------------------------------------
Esmu nolēmis uz nedēļu pielāgoties izmaiņām, bet pēc tam atkarībā no situācijas.
Viesis- Viesis
Kaut kā pie dirsas
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Bet īstenībā, ja tagad darbība vairāk pāries uz forumu, tad varbūt es kļūšu aktīvāks, jo pašlaik lielākā daļa manu postu ir sakrājusies atjaunojot spēlētājus.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Vainu līga kļūs vēl neaktīvāka, vai arī otrādi - aktīvāka. Tas viss atkarīgs no jums.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Siliņš rakstīja:Vainu līga kļūs vēl neaktīvāka, vai arī otrādi - aktīvāka. Tas viss atkarīgs no jums.
Arī no tevis, būtu jauki, ja saņemtos un atgrieztos reiz tik aktīvs lietotājs!
[00:19:01 27/01/15] @ Viedais : ehh, kā cilvēki var nesaprast, ka ja paši neko šeit nedarīs, tad nekas arī nenotiks
[00:19:06 27/01/15] @ Viedais : Forums = Cilvēki.
[00:19:12 27/01/15] @ Viedais : neaktīvi cilvēki = neaktīvs forums
[00:19:19 27/01/15] @ Viedais : un tas viss ved pie tā, ka na*uj forums nav vajadzīgs
Skype bija viens no galvenajiem balstiem šajā mājā, bet, lai mēs spētu paplašināties un augt, mums vajadzēja šo balstu likvidēt. Protams, tas ir riskanti, bet to vajadzēja darīt. Es saskatu līdzību ar NPC. Posms, kas noiets.
Tagad ir jauzņemas iniciatīva visiem 24 komanu ĢM un asistentiem un jāsrādā pie komandas aktivitātes! Šis ir svarīgsposms LSHL
Tagad ir jauzņemas iniciatīva visiem 24 komanu ĢM un asistentiem un jāsrādā pie komandas aktivitātes! Šis ir svarīgsposms LSHL
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Ja jau likvidē lielo čatu, tad jau arī būtu jālikvidē komandu skype čati, ne?
Jau likvidēja skype,tagat kārta wahtapp likvidētMaus rakstīja:Ja jau likvidē lielo čatu, tad jau arī būtu jālikvidē komandu skype čati, ne?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Maus rakstīja:Ja jau likvidē lielo čatu, tad jau arī būtu jālikvidē komandu skype čati, ne?
Tas paliek uz ĢM sirdsapziņas, bet es vienalga Loko turēšu zem vienota taga un nākošsezon katru nedēļu tramdīšu.
Es skype izmantošu tik pat bieži cik tagad. Tātad reti. Ja vajag ar kādu individuāli ātri par kaut ko parunāt, tad protams čats ir ērtāks. Atceramies, ka skype nav aizliegts, bet tas jāizmanto ar mēru
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Skaidrs.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Manis pēc tie kas spēj dalīt savu uzmanību gan forumam, gan skype, tie tak var savu grupu veidot. Bet tos kuri forumā semi-aktīvi, vai neaktīvi lūdzu tur neiekļaujam.
Taisnība !Viedais rakstīja:Redzkur, dymo ideja sākumā arī nepatika, bet tad saprata, ka foruma čatbox arī nav nemaz tik slikts.
+ Visi 3 admini vienojās par šo (Viedais, Snickers, The Number 1) Un ceturtais zaļais nekad īsti nav bijis par skype.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Tur vienīgais ko var redzēt ,ir uzraksts ,ka ''Nekas nav atrasts.''Viedais rakstīja:
[23:43:37 26/01/15] @ Viedais : Atgādinu, ka visērtāk jaunās tēmas var apskatīt caur šo linku - http://www.lshl.lv/search?search_id=newposts ievietojiet rīkjoslā, vai kautvai, kā homepage.
Forumu vēl neesmu izlasījis , tādēļ kaut kam būtu jābūt !
Vecā tēma atkal jāatsāk, sāc lietot chrome.
Tak par viņu kaut kas negatīvs chatboxā bij rakstīts - gribēju paprasīt par ko gāja runa ,laikam tur trūka diskusiju sākuma !
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S8 Starpsezonas Kalendārs + NK paziņojums + Pārbaudes spēļu paziņojums
» ierosinājums sakarā ar līgumiem
» Sakarā ar jaunu lietotāju izveidi un iespējamu noteikumu nepārzināšanu karjeras beidz...
» PAZIŅOJUMS
» Paziņojums
» ierosinājums sakarā ar līgumiem
» Sakarā ar jaunu lietotāju izveidi un iespējamu noteikumu nepārzināšanu karjeras beidz...
» PAZIŅOJUMS
» Paziņojums
Lapa 3 no 4