LSHL :: S7 :: PO ::GM6 Lūši @ Trieciens
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Re: LSHL :: S7 :: PO ::GM6 Lūši @ Trieciens
Tikai man vienalga kuri uzvar.Kristz rakstīja:par sērijas beigām !
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
ģimka rāda ka grib spēlēt playoff 2-4 pagaidām.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Es ļoti labi saprotu, ka re-sim nevaru pieprasīt un saprotu, ka Lūši re-sim arī nepieprasīs, lai spēle būtu godīga.. Bet laikam uz NHL09 nekas nevar būt godīgs.
Kāpēc mēs rīkojam šo turnīru? Varbūt uzreiz uz balvas uzrakstam "Triju Zvaigžņu Kausa ieguvējs - NHL09 RANDOM"?
Tika simota viena spēle, Trieciens uzvar ar 6:1. Artūram nojūk NHL09 3. perioda laikā un spēlei jāveic re-sim! Re-sim spēles rezultāts 1:3.
Artūr, es tevi nevainoju, bet tādas dusmas..
Sakiet ko gribat, bet neatdzīšu, ka 6. spēlēs uzvarēja spēcīgākā komanda.
Kāpēc mēs rīkojam šo turnīru? Varbūt uzreiz uz balvas uzrakstam "Triju Zvaigžņu Kausa ieguvējs - NHL09 RANDOM"?
Tika simota viena spēle, Trieciens uzvar ar 6:1. Artūram nojūk NHL09 3. perioda laikā un spēlei jāveic re-sim! Re-sim spēles rezultāts 1:3.
STHS un miers šo randomu!!!
Skipper rakstīja:Es ļoti labi saprotu, ka re-sim nevaru pieprasīt un saprotu, ka Lūši re-sim arī nepieprasīs, lai spēle būtu godīga.. Bet laikam uz NHL09 nekas nevar būt godīgs.
Es saprotu ,bet , ja nocrasho ,tad vairs neko nevar saglābt..://///
Cik es zinu, tad 6:1 spēlē strīmu nerādija ne man, ne Maikijam, pēc tā nopratu, ka nebūtu ieraksta, nebija arī live translācijas, spēle būtu jāpārsimo arī bez NHL nojukšanas. :/Skipper rakstīja:Es ļoti labi saprotu, ka re-sim nevaru pieprasīt un saprotu, ka Lūši re-sim arī nepieprasīs, lai spēle būtu godīga.. Bet laikam uz NHL09 nekas nevar būt godīgs.
Viesis- Viesis
Es domāju, ka nekas nebūtu jāpārsimo. Visu 1. sezonu bez maz vai balstīja uz to, ka bija tikai bildes, nekāda translācija. Artūra simošanu diez vai kāds vēl apstrīdētu. NHL nebūtu nojucis, tad sērijā būtu bijis 3:3..
Nu labi, nav ko vairs par to.. Lai arī neatdzīšu, ka Trieciens bija sliktākā komandā šajās 6 spēlēs, bet tomēr novēlu Jums veiksmi tālāk play-off. Go :Lusi2:
Nu labi, nav ko vairs par to.. Lai arī neatdzīšu, ka Trieciens bija sliktākā komandā šajās 6 spēlēs, bet tomēr novēlu Jums veiksmi tālāk play-off. Go :Lusi2:
Protams, bļ**!
Neviena sērija šajā sūdainajā līgā nevar noritēt veiksmīgi un bez starpgadījumiem..
Im fucking done..
Cik ilgi jūs turpināsiet sūkāt ar savu NHL09?
Neviena sērija šajā sūdainajā līgā nevar noritēt veiksmīgi un bez starpgadījumiem..
Im fucking done..
NHL 15 xboxThe Dream rakstīja:Protams, bļ**!
Im fucking done..
Skipper rakstīja:Es ļoti labi saprotu, ka re-sim nevaru pieprasīt un saprotu, ka Lūši re-sim arī nepieprasīs, lai spēle būtu godīga.. Bet laikam uz NHL09 nekas nevar būt godīgs.
Tagad tu zini, kā es jutos pēc JHL Play-Off GM3 spēles.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
daamn , savaldījos tomēr..būtu kaut ko sulīgu pateicis.
Robertiņ , ienāc skype.;?
Robertiņ , ienāc skype.;?
Paldies Triecienam!!!!
Sērija bija interesanta, un prieks, ka Lūšiem izdevās noturēties un paņemt pirmo PO kārtu..
Varbūt uz sezonas beigu pusi reizi par visām reizēm visu lietotāju aptauju uzrīkot? STHS vai NHL?
Jebkurai sporta simulācijas līgai attēls tikai dod papildus asumiņu, bet simulācijas programmai ir krasi samazināta krešošanas un resimu iespēja..
Vienmēr būs abu pušu atbalstītāji, bet reizi par visām reizēm vajadzētu to noskaidrot, un attiecīgos lēmumus pēc tam arī pieņemt!
Tu tomēr uzminēji..
Nākamie- Loko!
:Lusi2: :Lusi2: :Lusi2:
Sērija bija interesanta, un prieks, ka Lūšiem izdevās noturēties un paņemt pirmo PO kārtu..
Varbūt uz sezonas beigu pusi reizi par visām reizēm visu lietotāju aptauju uzrīkot? STHS vai NHL?
Jebkurai sporta simulācijas līgai attēls tikai dod papildus asumiņu, bet simulācijas programmai ir krasi samazināta krešošanas un resimu iespēja..
Vienmēr būs abu pušu atbalstītāji, bet reizi par visām reizēm vajadzētu to noskaidrot, un attiecīgos lēmumus pēc tam arī pieņemt!
Tu tomēr uzminēji..
Nākamie- Loko!
:Lusi2: :Lusi2: :Lusi2:
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Maikijs rakstīja:
Piemēram, šeit?
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
tāda aptauja jau 10x bijusi.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Bet aptaujas neko nedod. Ja STHS atbalstītāji izrādītu reālu iniciatīvu, STHS sen jau būtu ieviests.Coyote rakstīja:tāda aptauja jau 10x bijusi.
Viesis- Viesis
To nevar saukt par randomu, ja resimotā spēlē 100% uzvar otra komanda, tas nav randoms, tas vienkārši tā ir. Cheers.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
nickname33 rakstīja:Maikijs rakstīja:
Piemēram, šeit?
Paldies! Šīs diskusijas laikā LSHL iegriezos reti, tāpēc nebiju pamanījis. Balsojums- 14/14, un pārējiem vienalga, nu tātad domas dalās tieši uz pusi.
Manuprāt, pašlaik viss ir tīri ok. Randoms būs vienmēr un visur, par to nemaz nevajadzētu būt nekādām liekām diskusijām.
Par resimiem- vajag stingrus un pārdomātus noteikumus, ja tādi vēl nav, lai simotājiem nemaz sapņos nerādītos pavirši salikt atsūtītās taktikas, vai arī kaut ko nošmaukt. Šajā gadījumā nokrešoja, tur neko nevar darīt, un par to nebūtu jācepjās, ko arī Skippers nedarīja, cepuri nost.
NHL09 ir veca spēle ar daudz bugiem, tur neko nepadarīsi, ar to ir jāsamierinās.
STHS atbalstītājiem un tiem, kuri grib to ieviest- precīzu, pamatotu, pārdomātu ierosinājumu studijā, lai ir pilnībā saprotami tā plusi un nepieciešamība. Ja spēsiet kaut ko jēdzīgu darīt, tad varbūt arī šī ideja aizies tālāk, nevis aprausies diskusiju fāzē.
Esmu par godīgu, interesantu spēli, tāpēc man ir praktiski vienalga. Man patīk NHL, bet ja kāds parādīs tos lielos STHS plusus, tad man nebūs nekas pretī, ja to varētu ieviest.
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Par STHS pēdējā diskusija noslēdzās ar to lai STHS fani iegādājas to simulātoru + aizvada kādu testa līgu un tādējādi pārliecinot pretiniekus !
Atsauksmju nav - vismaz līdz manām dzirdīgajām ausīm nav nonākušas !
Atsauksmju nav - vismaz līdz manām dzirdīgajām ausīm nav nonākušas !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Var to nesaukt par randomu, bet tad par kļūdu programmā. Sauc kā gribi, bet doma tā pati.Viedais rakstīja:To nevar saukt par randomu, ja resimotā spēlē 100% uzvar otra komanda, tas nav randoms, tas vienkārši tā ir. Cheers.
Runājot par STHS. Esmu protams par to simulatoru, bet ir dažas problēmas, kas mums liedz viņu ieviest.
1. Mums viņa nav. Viņš ir dārgs.. Ja es pelnītu 40eur dienā, tad mierīgi to nosponsorētu, bet visa nauda aiziet reālām vajadzībām. Neuzskatu, ka pareizais risinājums būtu visu pirkšanu uzgrūst tikai STHS gribētājiem. Ja doma izdosies, ko es arī sagaidu, tad tas noteikti būs labums visai līgai, ne tikai pāris spēlētājiem, kuri par to maksāja.
2. Pieņemsim, ka simulē Lauris. Ja Lauris dodas uz Havaju salām atvaļinājuma. Kas notiks tad? Paliksim uz visu to laiku bez simulatora vai pāriesim atpakaļ uz NHL? Vajadzīgs ir rezerves simulators. Labāk par rezerves simulatoru būtu rezerves līdzekļi par kuru varētu nopirkt otru un iedot tam cilvēkam, kurš tajā brīdī izrādīs reālu iniciatīvu.
Lai arī esmu par STHS, diemžēl, neredzu šobrīd iespējamu tā realizēšanu. Mans ieteikums ir tāds - dzīvosim, redzēsim.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S7 :: PO ::GM1 Trieciens @ Lūši
» LSHL :: S7 :: PO ::GM4 Lūši @ Trieciens
» LSHL :: S7 :: PO ::GM2 Trieciens @ Lūši
» LSHL :: S7 :: PO ::GM5 Trieciens @ Lūši
» LSHL :: S7 :: PO ::GM3 Lūši @ Trieciens
» LSHL :: S7 :: PO ::GM4 Lūši @ Trieciens