Jautājumi un atbildes
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Jautājumi un atbildes
Man neviens nav rakstījiseda2233 rakstīja:Apnika tas, ka nevaru veikt transflēru, jo virslīgas menedžeri neatbild uz PM
Viesis- Viesis
Runāju par Snickers un valstpav
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Atradis kam rakstīt !eda2233 rakstīja:Runāju par Snickers un valstpav
No personīgās pieredzes , ir gadījies ka viņš(Snickers) izlasa un atbildi neraksta ! (Varētu jau saprast ,viņam darba daudz + iespējams visi nober ar PM ,kur tu visiem atbildēsi ,var netīšām pat kādu palaist garām !)
Bet viņš vismaz izlasa , ar Dymo vispār kosmoss - iekšā ir faktiski katru dienu - mēnesi vajag kamēr viņš izlasa un tad jāgaida gads ,ka varbūt atbildi saņemsi !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Atradis kam rakstīt !eda2233 rakstīja:Runāju par Snickers un valstpav
No personīgās pieredzes , ir gadījies ka viņš(Snickers) izlasa un atbildi neraksta ! (Varētu jau saprast ,viņam darba daudz + iespējams visi nober ar PM ,kur tu visiem atbildēsi ,var netīšām pat kādu palaist garām !)
Bet viņš vismaz izlasa , ar Dymo vispār kosmoss - iekšā ir faktiski katru dienu - mēnesi vajag kamēr viņš izlasa un tad jāgaida gads ,ka varbūt atbildi saņemsi !
vairog, skatos, ka tu te lasi diskusijas, varbūt arī vēlies izmēģināt roku atkal futbola menedžmentā?
Viesis- Viesis
Netīšām iemaldījos !
Kaut kā nevelk !
Iztikšu pagaidām ar OCM ! (tā kā gluži bez futbola neesmu !)
Kaut kā nevelk !
Iztikšu pagaidām ar OCM ! (tā kā gluži bez futbola neesmu !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Kāpēc atverot finanses, FK Cēsis ir atvilkta nauda par transfēriem, lai gan neko neesmu mainījis?
Viesis- Viesis
Valtspav rakstīja:Kāpēc atverot finanses, FK Cēsis ir atvilkta nauda par transfēriem, lai gan neko neesmu mainījis?
Komandas tiek sodītas par neiesūtītām un nederīgām taktikām.
Viesis- Viesis
Ja gribu atlaist spēlētāju, man to jāraksta pie transfēriem?
eda2233 rakstīja:Ja gribu atlaist spēlētāju, man to jāraksta pie transfēriem?
Jā. Izlasi treneru rokasgrāmatā, kā spēlētāju atbrīvot uz FA. Atceries, ka tagad, lai spēlētāju atlaistu būs jāizmaksā kompensācija.
Viesis- Viesis
Labi, tad kā, lai uzzinu cik tam spēlētājam liela alga un cik liela kompensācija būs jāizmaksā?
Es neesmu pārliecināts un nemeklēšu, bet man šķiet algas var redzēt rosterī, tad nu rokasgrāmatā vajadzētu būt formulai, kā to aprēķināt, vai arī riekstam ir formula un to apstrādājot arī noņems no budžeta.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
eda2233 rakstīja:Labi, tad kā, lai uzzinu cik tam spēlētājam liela alga un cik liela kompensācija būs jāizmaksā?
Tas arī ir rakstīts rokasgrāmatā. Lūdzu neuzdod jautājumus, ja tu patiesi neapskaties.
Tev tiks atņems pamatprasme x 10 000
Viesis- Viesis
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2