Dusmas parāva
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Dusmas parāva
Es esmu no telefona. Pats zini, ka es neprotu turēt muti.
Ļoti labi, pats tomēr nav editojis. Apsveicami. Bet ļauj man citēt savu pirms tam teikto -Ja viņš šo kļūdu nepamanīja, tad es nesaprotu kā vispār tiek liktas maiņas! Bet ja pamanīja, tad kāpēc neparādīja to man vai Krišam kaut vai pēc 1. spēles un pirms 2.?!
Ļoti labi, pats tomēr nav editojis. Apsveicami. Bet ļauj man citēt savu pirms tam teikto -Ja viņš šo kļūdu nepamanīja, tad es nesaprotu kā vispār tiek liktas maiņas! Bet ja pamanīja, tad kāpēc neparādīja to man vai Krišam kaut vai pēc 1. spēles un pirms 2.?!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Snickers rakstīja:
Pienākumos nav rakstīts ,ka jāziņo par trenera PAVIRŠĪBĀM liekot taktikas.
Kas vispār pienākumos ir rakstīs?
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
EMĪL, šoreiz jūs, Trieciena vadība, esat vainīgi, jo simulētāja amata noteikumos nav rakstīts, ka ir jāziņo par kļūdām taktikās, simulētājs tikai ieliek to, kas ir failā. Tā kā, šoreiz Tev nav taisnība.
Vienīgi varbūt cilvēciski ,ja taktiku meistari un simotāji sadarbojas un paziņo par kļūdām !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Skipper rakstīja:Nez kapēc neredzu, ka es, Artūrs, vairogs, Viedais, Lauris vai vēl daudzi ietu prom pie pirmās saķeršanās, bet te vecakais līgas spēlētājs uzvedās kā skuķis!
Eu, eu, eu! Es nevērpju tādas intrigas un nemētājos ar tizliem draudiem, tā kā nevajag. ;D
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Es atvainojos, Evelīn
Bet Krist. Kas tas simulētājs ir stulbs? Uz mikroviļņu krāsns arī nav uzzīmēts, ka nevajag pirotehniku bāzt iekšā, bet visiem ir skaidrs, ka to nevajag darīt. Runa ir par pašsaprotamu lietu.
Labi, es vēl saprotu 1 spēle. Bet ja pēc šīs 1. spēles, pēc kuras pie tam JAU bija skandāls, viņš nevar uzrakstīt man vai Krišam "Čau, piedod, ka nosimulēju spēli ar šo kļūdu, bet pirms nākamās tu varētu viņu izlabot", tad tur ir jābūt skandālam.
Kā jau teicu. Es nepieprasīšu re-sim un saprotu, ka mums ir darbinieku trūkums, bet vai tiešām tik svarīgam darbam ir jābūt izpildītam pavirši un kā jau vairogs minēja - necilvēciski?
Bet Krist. Kas tas simulētājs ir stulbs? Uz mikroviļņu krāsns arī nav uzzīmēts, ka nevajag pirotehniku bāzt iekšā, bet visiem ir skaidrs, ka to nevajag darīt. Runa ir par pašsaprotamu lietu.
Labi, es vēl saprotu 1 spēle. Bet ja pēc šīs 1. spēles, pēc kuras pie tam JAU bija skandāls, viņš nevar uzrakstīt man vai Krišam "Čau, piedod, ka nosimulēju spēli ar šo kļūdu, bet pirms nākamās tu varētu viņu izlabot", tad tur ir jābūt skandālam.
Kā jau teicu. Es nepieprasīšu re-sim un saprotu, ka mums ir darbinieku trūkums, bet vai tiešām tik svarīgam darbam ir jābūt izpildītam pavirši un kā jau vairogs minēja - necilvēciski?
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Know that feeling... #OWCvsBPLSkipper rakstīja:Kā jau teicu. Es nepieprasīšu re-sim un saprotu, ka mums ir darbinieku trūkums, bet vai tiešām tik svarīgam darbam ir jābūt izpildītam pavirši un kā jau vairogs minēja - necilvēciski?
Viesis- Viesis
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2