Par rosteri.
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Par rosteri.
Tak visi jūs te varat mierīgu sirdi simot. Lai streamam ideāla kvalitāte būtu pietiek ar 10Mbit UL, visiem te stipri vairāk..
vairog ventilātorus iztīri no putekļiem, atver kasti vaļā, vai vēl labāk nomaini.. un termopastu uz platēm noteikti jāpapildina, ja kompis pastāvejis.
vairog ventilātorus iztīri no putekļiem, atver kasti vaļā, vai vēl labāk nomaini.. un termopastu uz platēm noteikti jāpapildina, ja kompis pastāvejis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
ventilatorus regulāri tīru - vismaz reizi mēnesī !Viedais rakstīja:Tak visi jūs te varat mierīgu sirdi simot. Lai streamam ideāla kvalitāte būtu pietiek ar 10Mbit UL, visiem te stipri vairāk..
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:ventilatorus regulāri tīru - vismaz reizi mēnesī !Viedais rakstīja:Tak visi jūs te varat mierīgu sirdi simot. Lai streamam ideāla kvalitāte būtu pietiek ar 10Mbit UL, visiem te stipri vairāk..
Tas ir par biežu.
Reāli, vari pats pārbaudīt, vai tev kompis velk, vai nevelk šeit - http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/nhl-09/10784?p=r
reāli man ir un man no tagadējiem simotājiem ir viens no labākajiem strīmiem. Bet lai strīmotu labā kvalitātē strīmu ir vajadzīgs arī labs dators, ja tev zvērā nets, bet nhl 09 knapi iet, tev strīms būs kā no dirsas. Manā gadījumā ir labs dators un low/mid nets, bet strīms labs.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Man gan dators čupā. Domāju pārinstelēt win, jo māsu visādus sū*us ir saintelējusi un reklāmas piespaidījusi.
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Es monstrs
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Tominsh19 rakstīja:Un tagad ??? Wtf ?
http://prntscr.com/5r5pod
Ok, man nav vienīgajam šī problēma.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Un kā tad man viņš ir jāinstelē ? Instelēju visu pēc pamācības , un visu tajā pašā kārtībā. Sāku ar Rosteri ,tad Grafikas ,un visbeidzot Facepack. Neredzu neko nepareizu. :/Snickers rakstīja:Tas ir dēļ tā ,ka ir kāda kļūda pieļauta instalējot grafikas vai rosteri..:|
Viesis- Viesis
Es sāku ar grafikā, facepakām, rosteri pēdējo, bet nu tai secībai diezvai kāda nozīme.
Tad lūdzu palīdzi Artūr. Palīdzot man tu arī palīdzēsi Nikam ,Matīsam ,un varbūt vēl dažiem. + ir kāda iespēja ,ka parādīsies kāds jau simotājs.
Viesis- Viesis
Tominsh19 rakstīja:Un tagad ??? Wtf ?
http://prntscr.com/5r5pod
Man tieši tāpat bija. Tas, ko aprakstīju iepriekš palīdzēja. Vienīgais tas, ka neliku facepack.
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2