LSHL spēlētāju TOP 20
Lapa 4 no 6 • Share
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: LSHL spēlētāju TOP 20
Rūdža, Grosbergs, Labsvārds, Kalebs un varbūt es
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Piekrītu jo nesta vēl, pieminēti topaDoUbLeD rakstīja:Rūdža, Grosbergs, Labsvārds, Kalebs un varbūt es
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
varbūt nākamajā topā,ja tāds būšu iekļūšu es...
kgan pēc TP jau man tur vajadzēja būt.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
TP tur maz sakara, nav kā nickname veidotais JHL tops.SandisFifteen rakstīja:varbūt nākamajā topā,ja tāds būšu iekļūšu es...
Viesis- Viesis
saprotams...
bet nu nezinu jau pēc kā cilvēki liek šos topus..interesanti gan.
bet nu nezinu jau pēc kā cilvēki liek šos topus..interesanti gan.
Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nu ja pēc statiem,tad teorētiski man vajadzēja būt otrajā desmitā,jo pēc statiem esmu 11.vietā ,cik zinu
Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Es ļoooti atbalstītu ideju, ka katrai komandai jābūt 4 pilnām maiņām kautvai ar neaktīvajiem +vairākumi/mazākumi.Rūdža rakstīja:Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
Katrs spēlētājs pamatā spēlē vienā maiņā, tas visu sarežģītu priekš ĢMiem pamatīgi, kā arī statos parādītos īstie līderi.
Viedais rakstīja:Es ļoooti atbalstītu ideju, ka katrai komandai jābūt 4 pilnām maiņām kautvai ar neaktīvajiem +vairākumi/mazākumi.Rūdža rakstīja:Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
Katrs spēlētājs pamatā spēlē vienā maiņā, tas visu sarežģītu priekš ĢMiem pamatīgi, kā arī statos parādītos īstie līderi.
Man jau nereāli pieriebies, ka visi māk tikai pieminēt tās 60 minūtes ;D Gandrīz jāsāk domāt, vai tik nevajaga beigt karjeru
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Neuztver personīgi tas attiecās praktiski uz visiem līgas centriem, kam daudz TP.. jo maz tādu ''labu'' centru.
Viņiem skauž ,ka paši nespēj turēt tās 60 min !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Nevaru nepiekrist. Uz NHL spēlētājs centra pozīcijā ar lielu spēles laiku nenoliedzami vāks daudz punktus, cita lieta ir vai tas būs pietiekami, lai komanda vāktu visas uzvaras.
Rūdža, tev ir lielisks spēlētājs, bet svarīgs faktors daudz punktiem ir lielais spēles laiks, to tu nevari noliegt
Rūdža, tev ir lielisks spēlētājs, bet svarīgs faktors daudz punktiem ir lielais spēles laiks, to tu nevari noliegt
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Skapis reizēm tur arī vairāk, ja ir nepieciešams Uz LSHL ledus varētu būt pavadījis vairāk laika nekā Kalebs
Kalebs nosacīti maz šosezon spēlēja ! (vidēji ap 42 minūtēm !)
Skapis gan tik dažas spēles nosēdēja. bet tā nu sagadījās, ka man neviens goliņš neiekrita
vairogs rakstīja:Kalebs nosacīti maz šosezon spēlēja ! (vidēji ap 42 minūtēm !)
Tās ir vidēji 3 maiņas... ļoti nosacīti ''maz''.
Man ir jābut TOP5!
/side note/Es esmu neaprakstāmā pālī. Bet, ja godīgi, ja vērtē pēc aktivitātes un awesomeness, man ir jabūt TOP5
/side note/Es esmu neaprakstāmā pālī. Bet, ja godīgi, ja vērtē pēc aktivitātes un awesomeness, man ir jabūt TOP5
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Viedais rakstīja:Es ļoooti atbalstītu ideju, ka katrai komandai jābūt 4 pilnām maiņām kautvai ar neaktīvajiem +vairākumi/mazākumi.Rūdža rakstīja:Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
^
Arī par!
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
kikish18 rakstīja:Viedais rakstīja:Es ļoooti atbalstītu ideju, ka katrai komandai jābūt 4 pilnām maiņām kautvai ar neaktīvajiem +vairākumi/mazākumi.Rūdža rakstīja:Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
^
Arī par!
jap!
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
To saka treneris, kura komanda iepriekšējā sezonā nebija savākusi līga noteikto spēlētāju skaitu.Viedais rakstīja:Es ļoooti atbalstītu ideju, ka katrai komandai jābūt 4 pilnām maiņām kautvai ar neaktīvajiem +vairākumi/mazākumi.Rūdža rakstīja:Ko ko? A pēc kā tad nosaka to topu? Pēc aktivitātes?Viedais rakstīja:Rūdža ganjau ticis tik augstu dēļ statiem... kurus dabūjis... nu labi neatkārtošos.
Ideja jau laba, bet kaut kā neiet kopā ar bļaustīšanos par neaktīvo likvidāciju.
Viesis- Viesis
... un neiet kopā ar spēlētāju griestiem !
Priekš tam jau domāti līderi ,lai spēlētu vairāk kā vienā maiņā un vilktu komandas , tagad jau grib zvaigznes ar botiem vienādot !
Dēļ šādām pēkšņām straujām izmaiņu veikšanām , man pazūd saķere ar līgu !
Viss liecina par braukšanu auzās !
(Nekā personīga)
Priekš tam jau domāti līderi ,lai spēlētu vairāk kā vienā maiņā un vilktu komandas , tagad jau grib zvaigznes ar botiem vienādot !
Dēļ šādām pēkšņām straujām izmaiņu veikšanām , man pazūd saķere ar līgu !
Viss liecina par braukšanu auzās !
(Nekā personīga)
Uz NHL09 ar 28 spēlēm katrai komandai vienkārši nav tās rezultivitātes, ja katra maiņa ir aizpildīta ar citiem spēlētājiem. Uz STHS tas strādātu, bet te nē.
Viesis- Viesis
Ziniet, kas vēl ir par sūdiem ar to rezultativitāti.
Mēs laižam spēles uz friendly mode.
Ja laistu uz sezonas modu, tad būtu jau reālāk, jo uz friendly katra spēle ir kā pavisam jauna, tā itkā iepriekš nebūtu bijusi, bet uz season ietekmētu arī iepriekšējo spēļu sniegums.
Mēs laižam spēles uz friendly mode.
Ja laistu uz sezonas modu, tad būtu jau reālāk, jo uz friendly katra spēle ir kā pavisam jauna, tā itkā iepriekš nebūtu bijusi, bet uz season ietekmētu arī iepriekšējo spēļu sniegums.
vairog, nestreb karstu. Kur kāds runāja par kādām izmaiņu veikšanām? Neesam taču celkas, lai sāktu raudāt par sāpēm, pirms kāds svārkus novilcis?
Kristz, - cik reāli ir kaut ko tādu ieviest?
Kristz, - cik reāli ir kaut ko tādu ieviest?
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LSHL Spēlētāju individuālās statistikas
» LSHL Spēlētāju Twitter konti
» Spēlētāju TN
» Spēlētāju apmaiņa
» Spēlētāju atjaunošana
» LSHL Spēlētāju Twitter konti