LSHL S7::GM96 Wolves @ Trieciens
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL S7::GM96 Wolves @ Trieciens
Nu es neesmu vainīgs.
Nekad neesmu simojis un nezinu cik daudz kļūdas es pieļautu, bet domāju, ka ļoti maz, jo, diemžēl, es esmu tāds nedrošs cilvēks un pārbaudītu pat 3 reizes. Tāpat kā to daru ar šo komentāru. Iesaku tev un citiem darīt tāpat.
Nekad neesmu simojis un nezinu cik daudz kļūdas es pieļautu, bet domāju, ka ļoti maz, jo, diemžēl, es esmu tāds nedrošs cilvēks un pārbaudītu pat 3 reizes. Tāpat kā to daru ar šo komentāru. Iesaku tev un citiem darīt tāpat.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
JāSkipper rakstīja:Ja mēs tagad atradīsim kādu kļūdu savās maiņās, tad būs vēl viens resim?
tak uztaisiet noteikumus par ko var/vajag veikt re-sim. Tādus lai izanalizējot abu komandu taktikas maiņas utt. noteiktu vai ir nepieciešams re-sim. Būs vismaz mazāk pieprasījumu uz re-sim un simulētājiem vieglāka dzīve.
antifrizs- Aigars Ungurs #15 (RW)
- Postu skaits : 808
Vecums : 29
antifrizs rakstīja:tak uztaisiet noteikumus par ko var/vajag veikt re-sim. Tādus lai izanalizējot abu komandu taktikas maiņas utt. noteiktu vai ir nepieciešams re-sim. Būs vismaz mazāk pieprasījumu uz re-sim un simulētājiem vieglāka dzīve.
Vajadzētu gan, jā.
Kā arī jāuztic tai pašai DK, vai kādam citam lietotāju pulkam lemt par resimu piešķiršanu, vai nē arī man šķiet. Lai nenotiek lieka pašdarbība un pašplūsma.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
antifrizs rakstīja:tak uztaisiet noteikumus par ko var/vajag veikt re-sim. Tādus lai izanalizējot abu komandu taktikas maiņas utt. noteiktu vai ir nepieciešams re-sim. Būs vismaz mazāk pieprasījumu uz re-sim un simulētājiem vieglāka dzīve.
Tādi jau ir, taču tie ir visai nepilnīgi...
Ziepju opera sakās ar to, ka netika īsti prasīts uzvarētāju komandai par re-sim. Uzreiz tika paziņots! Šajā gadījumā nācās apstiprinat re-sim, jo arī Trieciena maiņas bija citādākas. Respektīvi, nenopelnījām uzvaru. Ja pirmajā reizē maiņas būtu pareizas, tad iznākums būtu kaut kas līdzīgs re-simam...
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Tad kāpēc te kāds vispār kaut ko spriedelē par to vai vajag, vai nevajag veikt re-sim. Ja tie noteikumi ir bet netiek ievēroti tad iesaku izveidot kaut kādu re-sim komiteju, līdzīgu DK. Lai kāds pārbauda un uzklausa GM/treneru sūdzības un izvērtē vajag vai nevajag veikt re-sim.The Number 1 rakstīja:Re-Sim noteikumi jau ir.
antifrizs rakstīja:Tad kāpēc te kāds vispār kaut ko spriedelē par to vai vajag, vai nevajag veikt re-sim. Ja tie noteikumi ir bet netiek ievēroti tad iesaku izveidot kaut kādu re-sim komiteju, līdzīgu DK. Lai kāds pārbauda un uzklausa GM/treneru sūdzības un izvērtē vajag vai nevajag veikt re-sim.The Number 1 rakstīja:Re-Sim noteikumi jau ir.
Viedais rakstīja:Kā arī jāuztic tai pašai DK, vai kādam citam lietotāju pulkam lemt par resimu piešķiršanu, vai nē arī man šķiet. Lai nenotiek lieka pašdarbība un pašplūsma.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
jā , noteikti..
gaidīsim pāris dienas līdz izlems vai vajag rs.;s
Ja tas ir tas kas ir vajadzīgs tad jā. Bet neuzskatu, ka pareizi ir, ka zaudētāj komandas ĢM pieprasa resim un atjaunotājs, kurš arī spēlē zaudētāj komandā, uzreiz piekrīt resim. Kaut kādam apstiprinājumam vajag būt!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
tak vienalga aiziet pāris dienasSnickers rakstīja:jā , noteikti..
Kāds apstiprinājums ja maiņas ir nepareizas? Mums jāgaida DK kamēr viņi atnāks un pateiks mums to ko mēs jau zinam?Skipper rakstīja:Ja tas ir tas kas ir vajadzīgs tad jā. Bet neuzskatu, ka pareizi ir, ka zaudētāj komandas ĢM pieprasa resim un atjaunotājs, kurš arī spēlē zaudētāj komandā, uzreiz piekrīt resim. Kaut kādam apstiprinājumam vajag būt!
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S9 :: GM96 Wolves @ Trieciens
» LSHL S7::PB::GM7 Wolves @ Trieciens
» LSHL :: S6 :: GM96 - Plēsoņas @ Trieciens
» LSHL S7::GM12 Trieciens @ Wolves
» LSHL :: S6 :: GM2 Wolves @ Trieciens
» LSHL S7::PB::GM7 Wolves @ Trieciens
» LSHL :: S6 :: GM96 - Plēsoņas @ Trieciens
» LSHL S7::GM12 Trieciens @ Wolves
» LSHL :: S6 :: GM2 Wolves @ Trieciens
Lapa 2 no 2