Ierosinu!
Lapa 1 no 1 • Share
Ierosinu!
Iesaku ka varētu tā ka neaktīvos spēlētājus varētu trenēt komandas GM kurā viņš spēlē, protams par tādu naudu kāda viņa kontā
Re: Ierosinu!
Atbalstu šo ideju !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Domāju, ka šis ir nevajadzīgs, jo tad īsti komandai nebūs tik stipra vēlēšanās iegūt aktīvus spēlētājus, kā tam vajadzētu būt!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Piekrītu Skipperam. Tad komandas GM būs gandrīz tas pats kas aktīvs spēlētājs, un aktīvs spēlētājs atšķirsies tikai ar to ka varēs rakstīt rakstus. Komandu GM jau ir atļauts neaktīvajiem trenēt treniņnometni un ir arī neaktīvo bonuss, savādāk neaktīvie jau kļūs labāki par aktīvajiem.
Pilnībā piekrītu The Number One - tas tikai stimulēs neaktīvo spēlētāju iegūšanu.
Viesis- Viesis
bet kur tad lai liek tos neaktivos ja ir pilna komanda?
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Zholtok rakstīja:bet kur tad lai liek tos neaktivos ja ir pilna komanda?
Visiem tā nav Panāc lai viņš nekļūst par neaktīvo
- mums ar lauvām pilns ar viņiem !!
Vairogs pie tā nav vainīgs, jo pārņēma vadības grožus tikai vēlāk, tā kā es vainu šajā ziņā uzveltu incixs, bet Lauvām, nu nezinu, tur paši vien esat vainīgi, ka komanda ir neaktīva, bet nemaz tik neaktīva jau arī tā nav.
Atklāšu noslēpumu - es faktiski pie komandas stūres esmu jau kopš paša sākuma - draftu ieskaitot (drafts bij ļoti aktīvs laiks - skypā notika kārtīga apspriede ko labāk ņemt un ko nē ) !!
Oficiāli stājos amatā ,kad Intars pameta savu komandtiltiņu !!
Man vienkārši laikam ir tāds talants - savākt vienkopus neaktīvos !!
Tā gadās ,kad veido savu DreamTeam - kaut kur nākas ar kļūdīties ,bet īpaši par to neuztraucos !!
Ja vēl rezultāti būtu vāji ,bet tā DreamTeam rullē !!
Oficiāli stājos amatā ,kad Intars pameta savu komandtiltiņu !!
Man vienkārši laikam ir tāds talants - savākt vienkopus neaktīvos !!
Tā gadās ,kad veido savu DreamTeam - kaut kur nākas ar kļūdīties ,bet īpaši par to neuztraucos !!
Ja vēl rezultāti būtu vāji ,bet tā DreamTeam rullē !!
Piekrītu ,Lauvas nemaz nav tik neaktīvi - tur 2 brāļi ir tik aktīvi ,ka pārējie netiek līdzi !!
Nu ar neaktīvajiem varētu būt tā, ka ja viņi turpina būt neaktīvi ar viņiem var lauzt līgumu un viņus sūtītu uz brīvo aģentu tirgru, bet tas būtu normāli, ja spēlētāju būtu pietiekami..
Toms.- Toms Kļaviņš (LW)
- Postu skaits : 38
Vairog, tādā gadījumā tu esi salasījis neaktīvu, bet spēcīgu komandu
Un ar neaktīvajiem varēs nepagarināt līgumus, tādā gadījumā tia kļūs par FA un būs tas pats, kas ar NPC, man tā liekas, bet Laurim šis ir jāapstiprina.
btw, Lauri, negribi nomainīt niku uz Prikulis, vai Lauris?
Un ar neaktīvajiem varēs nepagarināt līgumus, tādā gadījumā tia kļūs par FA un būs tas pats, kas ar NPC, man tā liekas, bet Laurim šis ir jāapstiprina.
Skipper rakstīja:Vairog, tādā gadījumā tu esi salasījis neaktīvu, bet spēcīgu komandu
Šito pašu es labprāt gribētu vaicāt Kristam - Monsters man nevisai , pie vecā jau biju pieradis !!
Laurim vēl normāls !!
Tu domā KRisTiNs?vairogs rakstīja:Skipper rakstīja:Vairog, tādā gadījumā tu esi salasījis neaktīvu, bet spēcīgu komandu
Šito pašu es labprāt gribētu vaicāt Kristam - Monsters man nevisai , pie vecā jau biju pieradis !!
Laurim vēl normāls !!
- tieši tā !!
Varu jau mainīt atpakaļ, bet vajadzētu uztaisīt pamācību kā pieteikties, jo daudzi tikai reģistrējas un viss neko tālāk nemāk.
KURŠ GRIBĒS - atredīs vārdus PIETEIKTIES !!
Kurš iepazīstas ar projektu un saprot ,ka viņu tas neinteresē , tādēļ ar nepiesakās !!
Kurš iepazīstas ar projektu un saprot ,ka viņu tas neinteresē , tādēļ ar nepiesakās !!
Similar topics
» sveiki ierosinu alenu ka sis jaukas ligas menedzeri
» Ierosinu headerī likt spēles, kur varētu likt arī simulētājus, kas pieteikušies katrai spēlei
» Ierosinu headerī likt spēles, kur varētu likt arī simulētājus, kas pieteikušies katrai spēlei
Lapa 1 no 1