Maiņa starp Aizputes Indiāņiem un Talsu Lokomatīvi
Lapa 1 no 1 • Share
Maiņa starp Aizputes Indiāņiem un Talsu Lokomatīvi
DOD: Sandris Laiva
DOD: Trakais Hercogs + 1M no budžeta
es, protams, akceptēju.
DOD: Trakais Hercogs + 1M no budžeta
es, protams, akceptēju.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Re: Maiņa starp Aizputes Indiāņiem un Talsu Lokomatīvi
Laiva pats gribēja prom, jo es augstāk par 4. maiņu nevarēju ielikt Neapmierināja spēles laiks, un spēlētāju prioritātes ir galvenās.Tominsh19 rakstīja:Laiva prom ?!?
Kad sāksi domāt par komandas prioritātēm nevis atsevišķu spēlētāju - tad ar radīsies izredzes par kausiem pacīnīties !Kristz rakstīja:Laiva pats gribēja prom, jo es augstāk par 4. maiņu nevarēju ielikt Neapmierināja spēles laiks, un spēlētāju prioritātes ir galvenās.Tominsh19 rakstīja:Laiva prom ?!?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
No līgas viedokļa tomēr spēlētājs ir galvenais, ikkatrs aktīvais ir jānotur iespēju robežās piedāvājot tam to, kas viņu darītu apmierinātāku, pie mums noteikti Laivam vieta atradīsies. Prieks, ka pievienosies Loko! Kā arī veiksmi Hercogam, jau redzēju, ka pirmais treniņš pie Indiāņiem aizvadīts.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Pagalei ir divas puses - protams lai saprāta robežās spēlētāji jūtas apmierināti ...
Bet no otras , komandai ar ir savi mērķi nosprausti !
Es jau saprastu ,ka sezonas vidū kāds neapmierināts ar spēles laiku ,bet ne pēc nospēlētām 3-4 spēlēm ...
Varbūt sezonas sākumā GM vēl meklē visādus iespējamos variantus - nav vēl triecienmaiņas vai taktikas izveidotas - vēl tausta labākos virknējumus !
Vilkos ar bij laiki ,kad piemēram Intars sezonas gaitā vēlējās iet prom , bet man jāatbild par visu komandu nevaru visiem izdabāt - ja vēl būtu ar ko viņu pilnvērtīgi aizstāt ,tad cita lieta ,bet palaist prom vienu no līderiem - Laiva piemēram tāds ir , ja būtu vieta sastāvā - būtu par viņu interesējies ,bet sastāvs nokomplektēts !
Bet tā viens neapmierināts un jācieš visai komandai - jāriskē zaudēt pašreizējais sniegums vai punkti tuvākajā nākotnē !
Met vienkārši līgumu galdā ,lai atstrādā līdz beigām un lai iet !
Es personīgi ciest nevaru tādas nēsāšanās ,turklāt jau sezonas sākumā !
Es vēl saprastu uz sezonas beigām ,kad komanda jau zaudējusi izredzes tikt PO ,bet ne kad tavai komandai līdzvērtīgas izredzes ar pārējiem !
Bet no otras , komandai ar ir savi mērķi nosprausti !
Es jau saprastu ,ka sezonas vidū kāds neapmierināts ar spēles laiku ,bet ne pēc nospēlētām 3-4 spēlēm ...
Varbūt sezonas sākumā GM vēl meklē visādus iespējamos variantus - nav vēl triecienmaiņas vai taktikas izveidotas - vēl tausta labākos virknējumus !
Vilkos ar bij laiki ,kad piemēram Intars sezonas gaitā vēlējās iet prom , bet man jāatbild par visu komandu nevaru visiem izdabāt - ja vēl būtu ar ko viņu pilnvērtīgi aizstāt ,tad cita lieta ,bet palaist prom vienu no līderiem - Laiva piemēram tāds ir , ja būtu vieta sastāvā - būtu par viņu interesējies ,bet sastāvs nokomplektēts !
Bet tā viens neapmierināts un jācieš visai komandai - jāriskē zaudēt pašreizējais sniegums vai punkti tuvākajā nākotnē !
Met vienkārši līgumu galdā ,lai atstrādā līdz beigām un lai iet !
Es personīgi ciest nevaru tādas nēsāšanās ,turklāt jau sezonas sākumā !
Es vēl saprastu uz sezonas beigām ,kad komanda jau zaudējusi izredzes tikt PO ,bet ne kad tavai komandai līdzvērtīgas izredzes ar pārējiem !
Un ja nebūtu komandu , tad būtu tikai klaiņojoši (iereibuši) spēlētāji bez izredzēm uzspēlēt - tā kā svarīgi ir ne tikai spēlētāji ,bet arī komandas !Viedais rakstīja:No līgas viedokļa tomēr spēlētājs ir galvenais, ikkatrs aktīvais ir jānotur iespēju robežās piedāvājot tam to, kas viņu darītu apmierinātāku, pie mums noteikti Laivam vieta atradīsies. Prieks, ka pievienosies Loko! Kā arī veiksmi Hercogam, jau redzēju, ka pirmais treniņš pie Indiāņiem aizvadīts.
Līgai abi svarīgi - bez neviena no abiem līga nespētu eksistēt !
Kristz rakstīja:Laiva pats gribēja prom, jo es augstāk par 4. maiņu nevarēju ielikt Neapmierināja spēles laiks, un spēlētāju prioritātes ir galvenās.Tominsh19 rakstīja:Laiva prom ?!?
Galvenais kaapeec es gribeeju prom bija tavi tukshie soliijumi !!! Ja kaut ko staasti - tad liidz galam !!!!
Sandris Laiva- Sandris Laiva #77 (RW)
- Postu skaits : 237
Vecums : 36
Nu ja bija sasolīti zili brīnumi - tad saprotu šādu vēlmi !
Neko daudz nesolīju, tikai vietu 3. 4. maiņā, loģiski, ja komandai pievienojas cits uzbrucējs, tad viena atkrīt.
Lai nu kā, vārtsargs Aizputei bija nepieciešams.
Kā komandas kapteinis,es pilnīgi piekrītu Krista teiktajam par vārtsargu ,bet jā ,lai kāds spēlētājs arī būtu ,tomēr ir žēl zaudēt aktīvu spēlētāju. Lai vai kā Aizputei vārtsarga faktors tomēr bija spēcīgāks par visu pārēju ,kā arī Hercogs ir palicis aktīvs.Kristz rakstīja:Neko daudz nesolīju, tikai vietu 3. 4. maiņā, loģiski, ja komandai pievienojas cits uzbrucējs, tad viena atkrīt.
Lai arī kā būtu ,novēlu Sandrim veiksmi Lokomatīvē !
Viesis- Viesis
Similar topics
» Maiņa starp Vilkiem un Indiāņiem :
» Īre starp Talsu ''Lokomativ'' un Aizputes ''Indiāņiem''
» Īre starp Vilkiem un Indiāņiem :
» Īre starp Indiāņiem un Ērgļiem
» Īre starp Plēsoņām un Indiāņiem.
» Īre starp Talsu ''Lokomativ'' un Aizputes ''Indiāņiem''
» Īre starp Vilkiem un Indiāņiem :
» Īre starp Indiāņiem un Ērgļiem
» Īre starp Plēsoņām un Indiāņiem.
Lapa 1 no 1