Lūgums palīdzēt!
Lapa 1 no 1 • Share
Lūgums palīdzēt!
Lūgums palīdzēt, visi kuri spēlē PPM nobalsojiet par mani Latvijas izlases galvenā menedžera vēlēšanās. Mans niks PatricKane1.
Paldies jau iepriekš!
Paldies jau iepriekš!
Re: Lūgums palīdzēt!
1. Tev gan jau nav izlūkoti potenciālie spēlētāji.
2. Tev nav pieredzes !
Varētu turpināt , bet slinkums
2. Tev nav pieredzes !
Varētu turpināt , bet slinkums
MoNsTeR rakstīja:Kapēc?
PPM šogad zeltu paņēmu
Tādā IV līgā kā tev jebkurš var uzvarēt, it īpaši ja tu esi stiprākais, sākumā tiec vismaz līdz II, tad vari pretendēt uz izlasi.
The Number 1 rakstīja:MoNsTeR rakstīja:Kapēc?
PPM šogad zeltu paņēmu
Tādā IV līgā kā tev jebkurš var uzvarēt, it īpaši ja tu esi stiprākais, sākumā tiec vismaz līdz II, tad vari pretendēt uz izlasi.
Piekrītu Uzvari I , II tad pretendē uz izlasi
Nekā personīgi , bet tava komanda ir ļoti vāja
+ Arēna tev arī maza
+ Sadaļas vispār iespārda
+ Arēna tev arī maza
+ Sadaļas vispār iespārda
MoNsTeR rakstīja:Bet es vismaz gribu būt asistents
Lūdzu nobalsojiet
Nu tad vēlu veiksmi, gribētu redzēt kaut vienu menedžeri kurš pēc uzvaras vēlēšanās paņems tevi par asistentu, ja nu vienīgi ja kāds tavs draugs uzvarētu.
Bet vins varetu klut par izlases GMThe Number 1 rakstīja:MoNsTeR rakstīja:Bet es vismaz gribu būt asistents
Lūdzu nobalsojiet
Nu tad vēlu veiksmi, gribētu redzēt kaut vienu menedžeri kurš pēc uzvaras vēlēšanās paņems tevi par asistentu, ja nu vienīgi ja kāds tavs draugs uzvarētu.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Zholtok rakstīja:Bet vins varetu klut par izlases GMThe Number 1 rakstīja:MoNsTeR rakstīja:Bet es vismaz gribu būt asistents
Lūdzu nobalsojiet
Nevarētu gan
Redzēsi ka vēlēšanu beigās no uzvarētāja viņš atpaliks vismaz par 10-20 balsīm, kas ir daudz.
Tapec kad par vinu nebalso vinam jau nav kam prasit lai nobalsoThe Number 1 rakstīja:Zholtok rakstīja:Bet vins varetu klut par izlases GMThe Number 1 rakstīja:MoNsTeR rakstīja:Bet es vismaz gribu būt asistents
Lūdzu nobalsojiet
Nevarētu gan
Redzēsi ka vēlēšanu beigās no uzvarētāja viņš atpaliks vismaz par 10-20 balsīm, kas ir daudz.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Zholtok rakstīja:Tapec kad par vinu nebalso vinam jau nav kam prasit lai nobalsoThe Number 1 rakstīja:Zholtok rakstīja:Bet vins varetu klut par izlases GMThe Number 1 rakstīja:MoNsTeR rakstīja:Bet es vismaz gribu būt asistents
Lūdzu nobalsojiet
Nevarētu gan
Ja viņš būtu kko sasniedzis un būtu pelnījis kļūt par izlases GM, tad par viņu balsotu arī bez prasīšanas. Domā tie visi kuri piedalās par viņiem balso tikai tie kuriem viņš ir paprasījis?
Tas gan Lielākā daļa par kuriem balso , viņi jau neprasa balsis ( speciāli) viņiem vienkārši uzticās utt. ;D
Lapa 1 no 1