NK :: S6 ::GM8 Latgale @ Zemgale
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Novadu Kausa Informācija :: Spēles
Lapa 1 no 1 • Share
toskala- Vesa Tokila (C) #23
- Postu skaits : 451
toskala- Vesa Tokila (C) #23
- Postu skaits : 451
Re: NK :: S6 ::GM8 Latgale @ Zemgale
Faceoffs 39-0 #skillz
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
Latgalei ir spēcīgā puse...Kristz rakstīja:Latgales stiprā puse nu noteikti ir iemetieni
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Bet toties sakrita viss kam bija jākrīt
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Beigās sakrita labi,prieks par komandu.Un Latgale ir izturīga komanda.Cik daudz metienu NK savā mūža es pirmo reiz Atvairīju 50 atvairītos metienus!
Ieprikš rādīja janu klasi ka var atvairīt pat 60 metienu.Es Nebrīnījos ka neviena iemetienu neuzvarējām. Tur visu Plēsoņas nokārtoja Hesky- Oliver, - Kastiņs
Ieprikš rādīja janu klasi ka var atvairīt pat 60 metienu.Es Nebrīnījos ka neviena iemetienu neuzvarējām. Tur visu Plēsoņas nokārtoja Hesky- Oliver, - Kastiņs
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Par to neviens nešaubās! Šie džeki arī no tā gala http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/428492-austrumu_slimnicas_rekords_pacients_889_promilu_reibumaIncixs rakstīja:Un Latgale ir izturīga komanda.
Re kur komentārs labs ; Latgalē ar tādu promiļu daudzumu slimnīcā nenonāk, viņi paši līdz mājām ir spējīgiViedais rakstīja:Par to neviens nešaubās! Šie džeki arī no tā gala http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/428492-austrumu_slimnicas_rekords_pacients_889_promilu_reibumaIncixs rakstīja:Un Latgale ir izturīga komanda.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Incixs rakstīja:Beigās sakrita labi,prieks par komandu.Un Latgale ir izturīga komanda.Cik daudz metienu NK savā mūža es pirmo reiz Atvairīju 50 atvairītos metienus!
Man šķiet ,ka neesmu no Plēsoņām un iemetu divus golus no 3.. :| Viens Kastiņa gols visu nokārtoja ?
Snickers rakstīja:Incixs rakstīja:Beigās sakrita labi,prieks par komandu.Un Latgale ir izturīga komanda.Cik daudz metienu NK savā mūža es pirmo reiz Atvairīju 50 atvairītos metienus!
Man šķiet ,ka neesmu no Plēsoņām un iemetu divus golus no 3.. :| Viens Kastiņa gols visu nokārtoja ?
Tu arī?
Incixs rakstīja:Es Nebrīnījos ka neviena iemetienu neuzvarējām. Tur visu Plēsoņas nokārtoja Hesky- Oliver, - Kastiņs
Viedais rakstīja:Snickers rakstīja:Incixs rakstīja:Beigās sakrita labi,prieks par komandu.Un Latgale ir izturīga komanda.Cik daudz metienu NK savā mūža es pirmo reiz Atvairīju 50 atvairītos metienus!
Tu arī?Incixs rakstīja:Es Nebrīnījos ka neviena iemetienu neuzvarējām. Tur visu Plēsoņas nokārtoja Hesky- Oliver, - Kastiņs
Tur no tiem trīs minētajiem ir tikai viens centrs.. Diezvai Heskey un Pettyfer nokārtoja iemetienus..:DD
Ja Ģenerālis saka, ka nokārtoja, tad tā arī bija!
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Dat Griffin dunk tho!
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Similar topics
» NK :: PO :: Zemgale @ Latgale
» NK :: S6 :: GM2 GM2 - Zemgale @ Latgale
» NK :: S4 :: GM2 - Zemgale @ Latgale
» NK S5 :: GM2 :: Zemgale @ Latgale
» NK :: S2 :: GM4 - Latgale @ Zemgale
» NK :: S6 :: GM2 GM2 - Zemgale @ Latgale
» NK :: S4 :: GM2 - Zemgale @ Latgale
» NK S5 :: GM2 :: Zemgale @ Latgale
» NK :: S2 :: GM4 - Latgale @ Zemgale
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Novadu Kausa Informācija :: Spēles
Lapa 1 no 1