Intervija ar Krišu Labsvārdu. Cenzētā versija.
Lapa 1 no 1 • Share
Intervija ar Krišu Labsvārdu. Cenzētā versija.
Šodien mums ir intervija ar jauno Montreālas Trieciens aizsargu Krišu Labsvārdu. Trešdien 24. jūlijā Montreālas Trieciens draftēja ar 1. numuru 7. paplašināšanas draftā. Izrādās, ka Krišs šo sezonu aizvada WHL Calgary Hitmen un uzzinot par nokļūšanu Montreālas Trieciens sistēmā steigšus atgriezās Latvijā.
Kāds bija pārlidojums?
Za****l man jau tie pārlidojumi! Spranda izgulēta, kājas notirpušas, d**sa jēla nosēdēta. Ta visu sezonu šitāda pati dir**nās bija. Tik lido no vienas pilsētas un otru, b*e.
Jums, šķiet, ka LSHL vairs nebūs tik briesmīgi pārlidojumi?
Tak h*i viņu zina!
Kādas bija jūsu pirmās emocijas, kad uzzinājāt, ka esat draftēts ar pirmo numuru, nokļūstot Monreālas Trieciens sistēmā?
B*e vecīt, nevari izteikties īsāk! Hu** jau sākumu aizmirsu!
Kādas emocijas bija uzzinot par draftu?
Tas vispār bija ah***l! Vienalga, kurā līgā esi draftēts, #1 numurs ir nozīmīgs, b*e.
Tiesa gan tas notika 7. paplašināšanās kārtā.
A tur hu** bija mans aģents vainīgs! Kr***is tāds, neko nedara, prot tikai di*** kasīt, vairāk neko! Būtu tā jau draftēts ātrāk, tikai ne noteikti ar pirmo numuru, b*e.
Kāds ir jūsu viedoklis par savu jauno komandu?
Nu veči ar p***tiem! Skatījos ierakstus, b*e. Tādi kapātāji, spēlē kaut kur uz 1000 procentiem, var redzēt, ka, b*e, visas 60 minūtes prātā ir tikai hokejs un uzvara. Vienkārši aktīvi veči!
Tiesa uzvaru skaits nav pār…
Nu, vecīt! Ned**s par manu komandu šitā! Vēl vienreiz pad**s par manu komandu un, b*e, iebortēšu tevi tā, ka māte tevi vairs neatpazīs!
Ziemeļamerikā jūs tikāt raksturots kā uzbrūkošs aizsargs ar labām dotībām gūt vārtus.
Kas par n***j jautājumu?!? Tu gribi, lai es komentēju šito h**ņu?
Jā.
Man taču po*** kā mani raksturo! Ja treneris teiks, ka nevajag tik ļoti skriet uzbrukumā, tad neskriešu tik ļoti. Ja treneris man teiks, ka man jāskrien arī uzbrukumā un jāuzp** pa vārtiem, tad darīšu tā! Komandā nedrīkst mērīties ar kr****m, ir jābūt vienotiem!
Cik zināms tu nebaidies arī no spēka spēles.
Es, b*e, neesmu nekāds mīkstais un nebaidos iebortēt kādu prid****u. Un, b*e, vecīt, neuzrunā mani „Tu” neesam nekādi čomi.
Atvainojos..
Tu, b*e, varēsi atvainoties, kad uz ledus, na**j gulēsi! Nebūtu, vecīt, žurnālistu švītiņš, es, b*e, cimdus uzvilktu, pēc tam, b*e, nomestu un pur*ā dotu.
Noskaidroju, ka jūs esat jau pirmajā mačā WHL nometis cimdus, bet tur laikam kāda kļūda, jo pretinieks uzrādās jūsu komandas biedrs. Pret ko tad cīnījāties?
Tur, b*e, nekādas kļūdas nav! Tu pats esi viena liela kļūda! Tajā spēlē bija viens tāds k**ns, kas man pārmeta par manu ātrumu, bet nevarēju šim ieborēt, ka treneris tā lika. Tas sāka d***t pretī un nesavaldījos.
Kāda, tavuprāt, būs tava pirmā spēle LSHL?
Kāda velna pēc lai es to zinātu jau tagad? Tu mani uzskati par kaut kādu n***j ekstrasensu? Spēlēsim, redzēsim! Tikpat labi vari kafijas biezumos lūrēt, nevis manu laiku pad***t.
Ar līgumu esat apmierināts?
Man p*s cik es saņemu! Galvenais, ka palīdzu komandai un esmu vienmēr sastāvā, b*e.
Kas jums patīk LSHL?
Intervētāji, b*e! Tā patīk b*e!
Ko jūs varētu dot šai līgai?
Dot pur*ā, b*e! (smejas)
Bet ja nopietni?
Pi***ts tas ir! Tu a***el vai? Mani par nenopietnu uzskati? Es to domāju nopietni! Ja kāds kr***is d**sīs maniem komandas biedriem vai man, galvu noraušu!
Vai kādu no tagadējiem LSHL spēlētājiem pazīstat?
Vispār jā. Mārtiņš Stopnieks. Spēlētājs labs. (smejas) Tikai nedaudz pa*ists. Klausies, ilgi mani vēl čakarēsi? Man uz treniņu jāp**.
Kāds būtu jūsu novēlējums LSHL?
Lai tie spēlētāji, kas te ir, kustina savas d***as, jo šeit spēlēt ir noteikti lieliski b*e, bet ir jāiesaistās aktivitātēs, jāpalīdz komandai un b*e līgai arī! Kopīgiem spēkiem mēs radīsim lielisku līgu b*e!
Kāds bija pārlidojums?
Za****l man jau tie pārlidojumi! Spranda izgulēta, kājas notirpušas, d**sa jēla nosēdēta. Ta visu sezonu šitāda pati dir**nās bija. Tik lido no vienas pilsētas un otru, b*e.
Jums, šķiet, ka LSHL vairs nebūs tik briesmīgi pārlidojumi?
Tak h*i viņu zina!
Kādas bija jūsu pirmās emocijas, kad uzzinājāt, ka esat draftēts ar pirmo numuru, nokļūstot Monreālas Trieciens sistēmā?
B*e vecīt, nevari izteikties īsāk! Hu** jau sākumu aizmirsu!
Kādas emocijas bija uzzinot par draftu?
Tas vispār bija ah***l! Vienalga, kurā līgā esi draftēts, #1 numurs ir nozīmīgs, b*e.
Tiesa gan tas notika 7. paplašināšanās kārtā.
A tur hu** bija mans aģents vainīgs! Kr***is tāds, neko nedara, prot tikai di*** kasīt, vairāk neko! Būtu tā jau draftēts ātrāk, tikai ne noteikti ar pirmo numuru, b*e.
Kāds ir jūsu viedoklis par savu jauno komandu?
Nu veči ar p***tiem! Skatījos ierakstus, b*e. Tādi kapātāji, spēlē kaut kur uz 1000 procentiem, var redzēt, ka, b*e, visas 60 minūtes prātā ir tikai hokejs un uzvara. Vienkārši aktīvi veči!
Tiesa uzvaru skaits nav pār…
Nu, vecīt! Ned**s par manu komandu šitā! Vēl vienreiz pad**s par manu komandu un, b*e, iebortēšu tevi tā, ka māte tevi vairs neatpazīs!
Ziemeļamerikā jūs tikāt raksturots kā uzbrūkošs aizsargs ar labām dotībām gūt vārtus.
Kas par n***j jautājumu?!? Tu gribi, lai es komentēju šito h**ņu?
Jā.
Man taču po*** kā mani raksturo! Ja treneris teiks, ka nevajag tik ļoti skriet uzbrukumā, tad neskriešu tik ļoti. Ja treneris man teiks, ka man jāskrien arī uzbrukumā un jāuzp** pa vārtiem, tad darīšu tā! Komandā nedrīkst mērīties ar kr****m, ir jābūt vienotiem!
Cik zināms tu nebaidies arī no spēka spēles.
Es, b*e, neesmu nekāds mīkstais un nebaidos iebortēt kādu prid****u. Un, b*e, vecīt, neuzrunā mani „Tu” neesam nekādi čomi.
Atvainojos..
Tu, b*e, varēsi atvainoties, kad uz ledus, na**j gulēsi! Nebūtu, vecīt, žurnālistu švītiņš, es, b*e, cimdus uzvilktu, pēc tam, b*e, nomestu un pur*ā dotu.
Noskaidroju, ka jūs esat jau pirmajā mačā WHL nometis cimdus, bet tur laikam kāda kļūda, jo pretinieks uzrādās jūsu komandas biedrs. Pret ko tad cīnījāties?
Tur, b*e, nekādas kļūdas nav! Tu pats esi viena liela kļūda! Tajā spēlē bija viens tāds k**ns, kas man pārmeta par manu ātrumu, bet nevarēju šim ieborēt, ka treneris tā lika. Tas sāka d***t pretī un nesavaldījos.
Kāda, tavuprāt, būs tava pirmā spēle LSHL?
Kāda velna pēc lai es to zinātu jau tagad? Tu mani uzskati par kaut kādu n***j ekstrasensu? Spēlēsim, redzēsim! Tikpat labi vari kafijas biezumos lūrēt, nevis manu laiku pad***t.
Ar līgumu esat apmierināts?
Man p*s cik es saņemu! Galvenais, ka palīdzu komandai un esmu vienmēr sastāvā, b*e.
Kas jums patīk LSHL?
Intervētāji, b*e! Tā patīk b*e!
Ko jūs varētu dot šai līgai?
Dot pur*ā, b*e! (smejas)
Bet ja nopietni?
Pi***ts tas ir! Tu a***el vai? Mani par nenopietnu uzskati? Es to domāju nopietni! Ja kāds kr***is d**sīs maniem komandas biedriem vai man, galvu noraušu!
Vai kādu no tagadējiem LSHL spēlētājiem pazīstat?
Vispār jā. Mārtiņš Stopnieks. Spēlētājs labs. (smejas) Tikai nedaudz pa*ists. Klausies, ilgi mani vēl čakarēsi? Man uz treniņu jāp**.
Kāds būtu jūsu novēlējums LSHL?
Lai tie spēlētāji, kas te ir, kustina savas d***as, jo šeit spēlēt ir noteikti lieliski b*e, bet ir jāiesaistās aktivitātēs, jāpalīdz komandai un b*e līgai arī! Kopīgiem spēkiem mēs radīsim lielisku līgu b*e!
Zelta vārdi!!!
Cienījamie lasītāji, ja kāds no jums mēģinās rakstīt līdzīgas intervijas, tad es personīgi **#$@** tik ilgi kamēr **&$%@##@ un beidzot @!&*&@*. Tāpēc, draugi, būsim orģināli, b*e
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Re: Intervija ar Krišu Labsvārdu. Cenzētā versija.
Tā kā šī ir spēlētāja iepazītināšana, tad neviens nepārmet par interviju Plus šī ir savādāka, Znaroka veida
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
- kārtīgi norēcos ! labs !!
Ps. Atgādinājums pārējiem - NESĀCIET KAUT KO TAMLĪDZĪGU CEPT !!
Līgā pilnībā pietiek ar vienu skandalozu spēlētāju !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:- kārtīgi norēcos ! labs !!
Labi, ka atgādināji Nebūtu interesanti, ja parādītos 100 līdzīgas intervijas
Pielikšu brīdinājumu
Labs ar tiem vardiem un piekritu Monster gribu ari necenzeto versiju
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Nu tak te nevar ielikt necenzēto versiju Šī ir domāta medijas vieta, kur jūs būtu redzējuši interviju ar lamuvārdiem, kuri nav cenzēti?
Starpcitu, tik un tā var katram vārdam saprast tā nozīmi
Zholtok rakstīja:Labs ar tiem vardiem un piekritu Monster gribu ari necenzeto versiju
Necenzēto versiju nedrīkst likt - MŪSU FORUMU APMEKLĒ DAUDZ BĒRNU JEB JAUNIEŠU ,KURI NAV PAT 16 GADUS NOSVINĒJUŠI !!
Neatbalstīsim lamāšanos , šī ir prestiža līga ,nevis mājas pagalms !!
PS. Pirmām kārtām jau tas attiecas uz tevi, -UVI- !!! (vai ne ??)
Skipper rakstīja:Nu tak te nevar ielikt necenzēto versiju Šī ir domāta medijas vieta, kur jūs būtu redzējuši interviju ar lamuvārdiem, kuri nav cenzēti?
- kā redzi , visi neprot lasīt tā teikt starp rindiņām !!
vairogs rakstīja:Skipper rakstīja:Nu tak te nevar ielikt necenzēto versiju Šī ir domāta medijas vieta, kur jūs būtu redzējuši interviju ar lamuvārdiem, kuri nav cenzēti?
- kā redzi , visi neprot lasīt tā teikt starp rindiņām !!
Labs!
Lūk tas ir orģināli!Pat uzvārds "atbilst"
Lūk tas ir orģināli!Pat uzvārds "atbilst"
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Tādu spēlētāju nekad neaizmirsīs !!
Tik jādomā ,ka viņš ir tik pat lielisks hokejists ,cik runātājs !!
vairogs rakstīja:Tādu spēlētāju nekad neaizmirsīs !!
Tieši tā,cerms viņš ieies vēturē netikai savu runu dēļ,bet arī darbu dēļ.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
san4o_ rakstīja:vairogs rakstīja:Tādu spēlētāju nekad neaizmirsīs !!
Tieši tā,cerms viņš ieies vēturē netikai savu runu dēļ,bet arī darbu dēļ.
Centīšos, turklāt šodien pirmā spēle man, cerams izdosies pierādīt sevi
Es tik tagad sapratu kas tur rakstits tapec varu pateikt kad ir loti laba intervija ar lamu vardiem tik es citu vardus nesapratu
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Lapa 1 no 1