LSHL kauss
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL kauss
Viņam kaut kas saspiedās galvā.The Number 1 rakstīja:Spuņģēnu Kombains rakstīja:3+3+2 = 8 Lauri
wat? Kas par 3+3+2?
Viesis- Viesis
Laba iedeja, es par!
ilmars- Alexander O'Neill #6 (C)
- Postu skaits : 167
Esmu gatavs visu noorganizēt, ja dod tādas pilnvaras, kā simulētaju izmantošana un balvu fonds par LSHL līdzekļiem.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Iesaku izmantot challonge.com priekš divmīnusu sistēmas organizēšanas. Ļoti ērta lieta, ko izmanto lielākā daļa esporta turnīru rīkotāji mūsdienās.
Tā kā ir 12 komandas, tad pirmajām 8 komandām, kas spēlēs, jābūt pēc reitinga vājākām, jo visos šāda veida turnīros "bye", jeb caurlaidi uz nākamo kārtu iegūst labākās komandas.
Manuprāt, tās būtu 4 JHL komandas + 4 komandas no LSHL, kas neiekļuva play-off un, kas zaudēja play-off 1. kārtā. Pārējās 4, jau gaidīs kausa 2. kārtā.
Šādi izskatītos kausa izspēle, ja ņemtu vērā regulārās sezonas statistiku:
Spēles izspēlē no augšas uz leju, tad pārvietojas pa kreisi.
Tā kā ir 12 komandas, tad pirmajām 8 komandām, kas spēlēs, jābūt pēc reitinga vājākām, jo visos šāda veida turnīros "bye", jeb caurlaidi uz nākamo kārtu iegūst labākās komandas.
Manuprāt, tās būtu 4 JHL komandas + 4 komandas no LSHL, kas neiekļuva play-off un, kas zaudēja play-off 1. kārtā. Pārējās 4, jau gaidīs kausa 2. kārtā.
Šādi izskatītos kausa izspēle, ja ņemtu vērā regulārās sezonas statistiku:
Spēles izspēlē no augšas uz leju, tad pārvietojas pa kreisi.
Viesis- Viesis
Šādi man arī nav nekas pretī, tomēr es ,personīgi, dotu priekšroku random izlozei, kad visas komandas ir vienlīdzīgas un ka LSHL fināls var jau atkārtoties pirmajā kārtā. Uzskatu, ka tā ir kausu burvība, ka galvenie favorīti var tiekties jau ātrāk par finālu.
Tā var darīt, ja nav nepieciešami "byes", tas ir, visi ir vienlīdzīgi. Lai gan varbūt tā arī būs interesantāk...
Problēma ir tajā, ka ir nepieciešams finansējums (balvām), un neviena komanda nedrīkstētu būt pārāka par citu tāpat vien, ja šo kausu segs LSHL.
Problēma ir tajā, ka ir nepieciešams finansējums (balvām), un neviena komanda nedrīkstētu būt pārāka par citu tāpat vien, ja šo kausu segs LSHL.
Viesis- Viesis
Jap es arī par randomu, tā lai favorīti var netīši izkrist pirmajā kārtā jau.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nevajag vilkt garumā :S Pieņemat gala lēmumu.
Snickers rakstīja:Domāju ,ka pirms S8 varētu tādu uzrīkot PB vietā. :s
Ierosinājums tiek pieņemts, pirms S8 lūdzu laicīgi par šo atgadināt, lai varam sākt gatavoties!
Tēma slēgta!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2