Intars jeb jaunais simotājs!Un mūris Plēsoņām!
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Intars jeb jaunais simotājs!Un mūris Plēsoņām!
Sveiki mani sauc Intars Barsovs .30 Gadu vecs .(2 grupas invaliditāte kopš bērnības - Ar mani vis kārtība ir ,nav kā citiem .Varat nesatraukties .To tik zināja daži LSHL cilvēki ) Bet domāju savu būtību pastāstīt citiem .Cerams nevienu neaizvainošu.
Dzīvoju Latgales puse Balvu rajona Viļakas novada .Mājas palīdzu audžu vecākiem par mazu saimniecību ( divas govis .divi teļi .pāris vistas gaiļi )Es esmu mājas saimnieks uzturu visu Tikmēr viņi darbā.Pa vasaru daudz darba ,siena laiks dārzi un citi.Pa ziemu jā tā brīvāks nedaudz laika būs . Braucu T25 traktoru Laba lieta. Daži.Daži zin ka Ģimene iegādājas jaunu Audi A4
Esmu divreiz kļuvis par onkuli masai divas puikas .Cerams gan jau man ,atradīsies lielā mīlestība,vienreiz bija bet nesanāca.
Mājas ir divi suņu mazs taksis un gadu veca vilcene.Klausos pop ,reizēm roc labu mūziku.Reizēm latvieši patīk labi!
Protams mūsdienas visi Online spēle.Agrāk visu laiku patika MMORPG stils .Mīļāka spēle bija Lineage 2 .Bet ka'serveri aizvēra ciet privāto tā no jauna negribējās spēlēt.
Tad man bija kāda apmēram,1 gadu pauze ko vispār nebijis spēlējis .Kā tiku pie jauna PC Tad jau protams vis bija vis jāizmēģina no 2014 gada līdz 2012. Tagad sāku spēlēt World of Tanks .Ļoti laba spēle ,man pašam patīk!
Nu tas tā apmēram manu dzīvi reāla pasaule!
Ar cieņu Plēsoņu 1.Nr .Vārtsargs Incixs
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Re: Intars jeb jaunais simotājs!Un mūris Plēsoņām!
Un visu laiku domāju ar ko nodarbojies. Ar T25 gan nav sanācis braukt, tāds purkšķis vien ir.
Laukos agrāk vizinājos ar MTZ50, bet nu tagad palicis ar vēl ejoša relikvija, onkulis iegādājies jaunāku beliņu, ar to gan vēl nav sanācis braukt. ^^
Šī sadaļa ir vērtīgākā, kādu esmu izveidojis, ir daudz patīkamāk uzzināt šo un to par reālo dzīvi, nevis vislaik lasīt fantāzijas.
Laukos agrāk vizinājos ar MTZ50, bet nu tagad palicis ar vēl ejoša relikvija, onkulis iegādājies jaunāku beliņu, ar to gan vēl nav sanācis braukt. ^^
Šī sadaļa ir vērtīgākā, kādu esmu izveidojis, ir daudz patīkamāk uzzināt šo un to par reālo dzīvi, nevis vislaik lasīt fantāzijas.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Paldies puršķis ļoti labs mazai, saimniecībai,vairs neko nevajagViedais rakstīja:Un visu laiku domāju ar ko nodarbojies. Ar T25 gan nav sanācis braukt, tāds purkšķis vien ir.
Un tagad visi zin ar ko nodarbojos!!!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
BARSOV, NEESI CAURUMS!
jk
Cienījams vecis, ko lai saka
jk
Cienījams vecis, ko lai saka
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Similar topics
» Īre starp Plēsoņām un Indiāņiem.
» Intervija ar Oskar Ollson pēc spēles ar Plēsoņām.
» Intars Barsovs
» Intars Barsovs GK
» Pumu jaunais ĢM
» Intervija ar Oskar Ollson pēc spēles ar Plēsoņām.
» Intars Barsovs
» Intars Barsovs GK
» Pumu jaunais ĢM
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1