Aktīvais simulētājs Rūdža
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Aktīvais simulētājs Rūdža
Pazudušais līderis Siliņš
Sveika LSHL kopiena. Ir tik daudz, ko par manīm uzrakstīt(vismaz man tā liekas), bet var sākt ar jau to pašu vienkāršāko. Mani sauc Rūdolfs, esmu dzimis tāltālajā 1998.gada februāri(ja negribas rēķināt, man ir 16 gadi). Man patīk ēst un sportot. Mīļākais ēdiens makaroni ar gaļu un pica. Dzīvoju pašlaik Līgatne(ja nezinat, kur ir Līgatne, tad Līgatne ir 12km attālumā no Siguldas uz Cēsu pusi). Līgatnē esmu nodzīvojis 10 gadus. Pārējos 6 nodzīvojos pa Siguldu. Gribētos gan atpakaļ uz Siguldu, bet Līgatnei ar nav ne vainas. Ģimenē man ir 1 brālis, 1 māsa, 3 kaķi un 1 suns.Mācos es gan Siguldā, precīzāk, Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.klasē. Klasē iet 26 skolēni. Skolā man visvairāk patīk sports un ģeogrāfija. Sports jau pašsaprotams, bet ģeogrāfijā man patīk, kad jānodarbojas ar politisko karti un jāatrāda, kas kur atrodas. Skolā pelnu normālas atzīmes, ja dabūju 7 un augstāk, tad esmu priecīgs, bet ja zemāk, tad bik ir drūma sajūta. Cenšos visas sliktās atzīmes izlabot. Pēc skolas eju uz florbola treniņiem. Treniņi notiek Līgatnē, un komandas nosaukums ir tieši arī ‘’Līgatne’’. Dižo sasniegumu nav, jo komanda ir diezgan jauna. Pagājšgad bijām U-16 līgā priekšpēdējie, bet Cēsu čempionāta tikām play-off, kur zaudējām Lekringa senioriem. Pats nopelnīju kaut kādus 20 rezultatīvus punktus pa abiem čempjiem. Šogad plānojam spēlēt tikai Cēsu čempionāta, jo mums tur ir lielāka vēlme spēlēt. Mans mērķis ir tikt 1.līgas komanda, cerams, kas kādreiz arī notiks.
Pa brīvajiem laikiem, izņemot florbolu, spēlēju basketbolu vai futbolu, tas gan pa vasaru, bet pa ziemu kapāju hokeju uz personīgā dīķa. Ja arā ir galīgi sūdīgs laiks, tad sēžu iekšā. Dažreiž pasēžu pie datora, tiesa nav man nevienas spēles pašlaik, ko es spēlētu, vairāk pasēžu netā un nosimulēju kādu LSHL spēli tagad. Senāk spēlēju NHL09 turnīros, ja nemaldos pat kādus 4 gadus nospēlējos, bet tad jau apnika vienkārši. Stenlija kausu tā arī nepacēlu, tiku tikai 2 reizes finālā. FIFU 13 uzkapāju, bet tā arī apnika un nācās dzēst ārā. Dažreiz tiesa apskatos televizoru, kādas jaunākās pirmizrādes, skatos seriālus Vairogs un Melnais saraksts, tiesa gan latviski, jo man nepadodas galīgi angļu valoda, lai varētu visas sērijas skatīties internetā.
Runājot par sportu, man ļoti patīk hokejs, NHL atbalstu Buffalo Sabres, jo tur spēlē vienīgais latvietis Zemgus Girgensons, kā arī Pittsburgas Penguins, kāpēc, nezinu, bet man jau no bērnības tas klubs ir iepaticies kaut kādā ziņā. Par NBA runājot, daudz uzmanības es tam neveltu, jo diemžēl mani tas nesaista, un vispār pēdējā laikā esmu retāk sācis skatīties kādus basketbola mačus. Ja ir kāds Eiropas čempionāts, kur spēlē Latvija, tad gan es skatos. Drīz arī būs florbola pasaules čempionāts, kur spēlēs arī Latvijas izlase, bet 2016.gadā čempionāts notiks Latvijā un tad es ceru aizbraukt uz Rīgu kādu maču noskatīties. Ja runā par KHL , tad pēdējā laika tam esmu mazāk sācis pievērst uzmanību, tiesa Rīgas Dinamo mājas mačus gandrīz esmu redzējis visus, bet ja pagāšsezon skatījos arī izbraukuma maču, tad šosezon kaut kā nevelk. Bet man patīk, ka komanda pēdējās spēles ir nospēlējusi ļoti labi, un tagad cerams uz Arēnu nāks arī vairāk skatītāju, nevis tikai kādi 4000.
Tas arī takā būtu viss, cerams jums patika, nebija par garu, un ne par īsu, varētu jau vēl par kaut ko uzrakstīt, bet man liekas, ka pietiks arī ar šo pašu. Paldies par uzmanību!
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Re: Aktīvais simulētājs Rūdža
Es kādreiz ar tevi maucu NHL 09 vienā saitā, atceros, kā tev iemācīju vienu glitch golu un es tevi ar 7:1 un tādā garā vinnēju
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Ko, sen mani neviens ar tādu rezultātu nav vinējis ar tādiem rezultātiem es savos NHL pirmsākumos kāsu Kāds tev bija niks?Maikijs rakstīja:Es kādreiz ar tevi maucu NHL 09 vienā saitā, atceros, kā tev iemācīju vienu glitch golu un es tevi ar 7:1 un tādā garā vinnēju
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Ucers rakstīja:Ko, sen mani neviens ar tādu rezultātu nav vinējis ar tādiem rezultātiem es savos NHL pirmsākumos kāsu Kāds tev bija niks?Maikijs rakstīja:Es kādreiz ar tevi maucu NHL 09 vienā saitā, atceros, kā tev iemācīju vienu glitch golu un es tevi ar 7:1 un tādā garā vinnēju
Tieši tā, tie bija tavi NHL 09 online pirmsākumi Es jau vairs neatceros, tas bija sen.
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Es jau domāju kurš tad ir tas Ucers...
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Dzīvesvieta : Sigulda
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1