S6: Rietumu Komandas Vārtsargi
Lapa 1 no 1 • Share
S6: Rietumu Komandas Vārtsargi
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Re: S6: Rietumu Komandas Vārtsargi
Ģenerālis
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Teeeee Vis skadrisssssss.Paldies kas balsojāt ,tādu aktivitāti nēsu redzējis kopš s5
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Nekas nav skaidrs ,kurš būs tavs komandas biedrs !?
Tevi nomainīs 3 gk vienlaicīgi vārtos ! (tiem visiem par 3 balsīm !)
Es jau gribētu Teemu redzēt ,bet ne jau tāpēc ,ka viņš no manas komandas ,bet gan tāpēc ,ka viņš ir labākais ! (to pierāda jaunākā trešā apļa statistika ,kur viņš līderis !)
Tevi nomainīs 3 gk vienlaicīgi vārtos ! (tiem visiem par 3 balsīm !)
Es jau gribētu Teemu redzēt ,bet ne jau tāpēc ,ka viņš no manas komandas ,bet gan tāpēc ,ka viņš ir labākais ! (to pierāda jaunākā trešā apļa statistika ,kur viņš līderis !)
Nu ja! Jo tas ir skaidri rakstīts, melns uz balta, ASG sastāvu izvēles nolikumā. Ko tu, vairog, nezināji lol nu
Nē nopietni, nepaiet neviena diena kad es neuzzinātu kādu jaunu likumu, kurš kādreiz lietots un uzskatāms par visiem zināmu.
Nē nopietni, nepaiet neviena diena kad es neuzzinātu kādu jaunu likumu, kurš kādreiz lietots un uzskatāms par visiem zināmu.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Nu ja! Jo tas ir skaidri rakstīts, melns uz balta, ASG sastāvu izvēles nolikumā. Ko tu, vairog, nezināji lol nu
Man ir gudra galva ,bet atmiņas fails skolas laikā ar visādām nevajadzīgām lietām sabojāts , ar nevaru visu atcerēties , sen atpakaļ bij doma visus noteikumus apkopot vienā topikā vai postā , bet viņu tik daudz ,ka visus atcerēties var tikai ģēniji ,tādēļ ,ja par kaut ko neesmu pārliecināts ,tad vienkārši nekautrējos un pajautāju zinošākiem !Spuņģēnu Kombains rakstīja:Nu ja! Jo tas ir skaidri rakstīts, melns uz balta, ASG sastāvu izvēles nolikumā. Ko tu, vairog, nezināji lol nu
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Nu ja! Jo tas ir skaidri rakstīts, melns uz balta, ASG sastāvu izvēles nolikumā. Ko tu, vairog, nezināji lol nu
A kas tur tik nesaprotams ? Dzīvē taču arī skatītaji/fani iebalso TIKAI PIRMĀS MAIŅAS + GK.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Similar topics
» S7: Rietumu Komandas Vārtsargi
» S9 Rietumu Komandas vārtsargi
» S5: Rietumu Komandas Vārtsargi
» S8: Rietumu Komandas Vārtsargi
» S10 Rietumu Vārtsargi
» S9 Rietumu Komandas vārtsargi
» S5: Rietumu Komandas Vārtsargi