Twitteris sūkā!

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Twitteris sūkā! Empty Twitteris sūkā!

Post by Spuņģis Otrdiena Oktobris 14, 2014 8:24 pm

Labvakar, uzreiz pie lietas, vēlos ierosināt izskaust spamu no Twittera sadaļas, jo galu galā par to tiek doti TP. Lai gan maz, bet tomēr tie paliek treniņpunkti, mēneša laikā salasās pietiekami. Pieļauju, ka kaut kas līdzīgs tika ierosināts agrāk, bet pēdējā laikā Twittera idealoģija ir pavisam sapista un to parādīšu, kā piemēru izvēloties Vesas Tokilas Desas twitter kontu.

Twitteris sūkā! Dlpdes

Un par šo tiek saņemti TP!?!? WTF Jā, varbūt tas nav daudz, bet tomēr ir lietotāji, kas pelna naudu treniņiem ar rakstiem vai piedalās bracket challenge, bet izrādās tikpat labi var katru dienu iespamot drusku un laika gaitā sapelnīt tos TP. Nekad neesmu bijis aktīvs twitterī, bet ja tā paskatās, ja būtu jau no twittera sākuma postojis katru dienu, tad man būtu par kādiem 100TP vairāk nekā tagad.

Protams, ir arī twitteri kas ir forši savesti kārtībā un arī pret tiem kontiem kuros vienkārši tiek katru dienu kaut kas iepostots (sakarīgs, protams), man nav nekas pretī. Bet par tādu atklātu spamu kā redzams augstāk ierosinu Treniņpunktus nepiešķirt!

Ko jūs domājat?
Spuņģis
Spuņģis
Thoorin Taeklehamenoff (D) #16

Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda

Atpakaļ uz augšu Go down

Twitteris sūkā! Empty Re: Twitteris sūkā!

Post by Viesis Otrdiena Oktobris 14, 2014 8:29 pm

Protams!

Es par to neamz nezināju, jo lasu tikai savus twītus. Very Happy

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Otrdiena Oktobris 14, 2014 8:47 pm

Visiem ir iespējas vienādas uz šiem twittera TP. Varbūt var ieviest kautkādu kvalitātes sistēmu, kur ja tiek rakstīti daudzmaz normāli ''tweeti'' saņem tos tp, bet tokilas gadijumā ja ir 7/7 tad 1 TP. Tas manuprāt nav tik daudz un twitteris ir šobrīd labākais iemesls tam, lai cilvēks iegriestos forumā katru dienu.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spuņģis Otrdiena Oktobris 14, 2014 8:54 pm

Viedais rakstīja:twitteris ir šobrīd labākais iemesls tam, lai cilvēks iegriestos forumā katru dienu.

Vai patiešām? Nekad tur neesmu savu kāju spēris, šodien bija otrā reize kad tur iegāju... Smird tā, ka tomēr palikšu pa gabalu no tās sadaļas.
Spuņģis
Spuņģis

Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Otrdiena Oktobris 14, 2014 8:55 pm

Tu neesi viens. Wink Es pats gan cenšos atcerēties ieiet twitterī katru dienu. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Otrdiena Oktobris 14, 2014 9:00 pm

Āmen, baws.
Varētu ierosināt kaut ko par twitter mentioniem, vispār, bet tas jau pārlieku liels darbs.  Dry
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maikijs Otrdiena Oktobris 14, 2014 9:03 pm

Twitteri kā tādu nevajag izņemt, bet kvalitāti gan vajadzētu pārbaudīt.
Maikijs
Maikijs
Jimmy Lindberg #25 (D)
Jimmy Lindberg #25 (D)

Postu skaits : 591
Vecums : 25

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Otrdiena Oktobris 14, 2014 10:59 pm

Es jau pirmsākumos uz šo virzīju uzmanību , bet atsaucību neguva !

Toreiz ierosināju ,ka obligāti katrā postā jābūt sakarīgam postam par savu spēlētāju vai savu komandu , var vienkārši par līgas lietām !

Bet ne visādi :

1) čau !
2) te es esmu !
3) eju uz mazmājiņu !
4) ēdu belašus !
5) atā !

Un lūk arī sekas ,kad to neviens nekontrolē ,bet vienkārši par atzīmēšanos TP dāvā katram rakstīt nemācējam ! (cilvēkam bez izdomas !)

Tieši tādēļ arī es pametu tvitteri - jo man dēļ TP negribas šmurgāties pa to sūdu čupu ! (atvainojos tiem ,kas normālus postus raksta - zinu ,ir arī tādi) !

Bet es ko normālu uzrakstu (liekot izdomu lietā) , cits tai pat vietā vienkārši gluži kā aktivitātes pārbaudē ieliek ķeksi un abiem novērtējums vienāds !

Es pat vienreiz apjautājos Laurim ,ka vai nevajadzētu twitteri izvilkt ārā uz forumu ārā no treniņu sadaļas , jo kad ikviens atzīmējas , tad treniņu sadaļa iedegas kā neizlasīta , domāju jauns treniņš , bet nē atkal twiterī kāds iepostojis !
Labi tiem ,kuri ienāk forumā 1-3 reizes dienā ,bet ja man tās ir kādas vismaz 20x un katru reizi vērt to sadaļu vaļā - kārtīgi piegriežas un tad ,kad sāku to sadaļu ignorēt un dzēst neapskatoties , pēc kāda laika pamanu ,ka fantasy sadaļā ir jaunumi !

(Lauris toreiz teica ,ka twiters līdzvērtīgs ar treniņiem (par abiem pelna TP) ,tādēļ piestāv šai sadaļai)
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Piektdiena Novembris 07, 2014 12:14 pm

Paldies, par ierosinājumu, noteikti tuvāko dienu laikā, izstādāsim papildus Twittera noteikumus un informēsim Twittera menedžeri, kā arī lietotājus, par izmaiņām, lai turpmāk šo sadaļu padarītu pievilcīgāku un pievienotu kautkādu vērtību, nevis tukšu TP pelnīšanu.

Ierosinājums, pieņemts un tēma slēgta.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu