Sponsorēšana
Lapa 1 no 1 • Share
Vai vajag Sponsorēt un kā?
Sponsorēšana
Sveiki visiem. Sen neesmu šeit redzēts, bet šad tad iegriežos un vēlos padalīties ar savām idejām, kas ik pa reizei man uzpeld
Sēdēju pie datora un pat pilnīgā bez sakarā, pat nedomājot par LSHL, man iešāvās doma prātā par sponsorēšanu. Šī ideja ir tāda. JHL spēlētāji saņem savas algas, bet tām ir savas robežas un vēl viens veids kā spēlētāji varētu iegūt naudu treniņiem, nevis tikai rakstot medijas rakstus vai jau uzņemoties grūtos darbus, ir to sponsorēšanu. Kas sponsorēs? LSHL komandas. Kāpēc? Zinu, ka visur jaunos un lielos talantus kāda firma mazlietiņ sponsorē, palīdz attīstīt talantu ar tādiem nieciņiem kā ar ekipējumu un tā. Kāpēc mēs virtuālajā pasaulē to nevarētu ieviest? Tikai es tagad nezinu kā to darīt, dot naudu treniņiem, lai tērē kā vēlas, vai tomēr sponsorēt ekipējumu? Mani, personīgi, piesaista ideja par ekipējuma sponsorēšanu. Tas izskatītos mazlietiņ vairāk ielikts rāmjos.
Šis nekādā veidā nepiesaistītu nevienu nedraftētu spēlētāju kādai komandai, bet gan radītu priekšstatu par komandu un iespējams radītu vēlmi šo komandu pārstāvēt nākotnē. Tas kaut kādā ziņā veicinātu vairāk saskarsmi starp LSHL komandām un jaunajiem prospektiem. Šis pasākums nevienai komandai nebūtu obligāts un nauda neskaitītos pie komandu līgumu ierobežojuma, kas ir 50 miljoni. Ja komandai ir lieka naudiņa un vēlas to investēt nākotnē, tad šis būtu veids kā to paveikt.
Labprāt uzklausītu visu domas un idejas, paldies par uzmanību. Ar cieņu, Skipper.
Sēdēju pie datora un pat pilnīgā bez sakarā, pat nedomājot par LSHL, man iešāvās doma prātā par sponsorēšanu. Šī ideja ir tāda. JHL spēlētāji saņem savas algas, bet tām ir savas robežas un vēl viens veids kā spēlētāji varētu iegūt naudu treniņiem, nevis tikai rakstot medijas rakstus vai jau uzņemoties grūtos darbus, ir to sponsorēšanu. Kas sponsorēs? LSHL komandas. Kāpēc? Zinu, ka visur jaunos un lielos talantus kāda firma mazlietiņ sponsorē, palīdz attīstīt talantu ar tādiem nieciņiem kā ar ekipējumu un tā. Kāpēc mēs virtuālajā pasaulē to nevarētu ieviest? Tikai es tagad nezinu kā to darīt, dot naudu treniņiem, lai tērē kā vēlas, vai tomēr sponsorēt ekipējumu? Mani, personīgi, piesaista ideja par ekipējuma sponsorēšanu. Tas izskatītos mazlietiņ vairāk ielikts rāmjos.
Šis nekādā veidā nepiesaistītu nevienu nedraftētu spēlētāju kādai komandai, bet gan radītu priekšstatu par komandu un iespējams radītu vēlmi šo komandu pārstāvēt nākotnē. Tas kaut kādā ziņā veicinātu vairāk saskarsmi starp LSHL komandām un jaunajiem prospektiem. Šis pasākums nevienai komandai nebūtu obligāts un nauda neskaitītos pie komandu līgumu ierobežojuma, kas ir 50 miljoni. Ja komandai ir lieka naudiņa un vēlas to investēt nākotnē, tad šis būtu veids kā to paveikt.
Labprāt uzklausītu visu domas un idejas, paldies par uzmanību. Ar cieņu, Skipper.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Sponsorēšana
Patīk ideja par ekipējumu, naudu kā tādu, - noteikti nē.
Vai arī lai šo visu vieglāk būtu izkontrolēt, teiksim katra komanda 1x sezonā paziņo, kurus no JHL spēlētājiem vēlas sponsorēt un cik(jeb kādu ekipējumu) ir gatavi viņiem iegādāties.
Vai arī lai šo visu vieglāk būtu izkontrolēt, teiksim katra komanda 1x sezonā paziņo, kurus no JHL spēlētājiem vēlas sponsorēt un cik(jeb kādu ekipējumu) ir gatavi viņiem iegādāties.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es domāju, ka sezonas gaitā komanda var sākt kādu sponsorēt, jo reāli ir tikai 3 ekipējumu ko vispār var nosponsorēt un atkārtoti jau neko nevarēs sponsorēt. Ja kādu ekipējumu viena komanda jau būs nosponsorējusi, tad cita vairs to pašu nevarēs.
Beigās nesanāks tā ,ka tiek sponsorēti konkurentu spēlētāji ?
Jo sponsorētais tāpat draftā netiks pie sava sponsora !
+ visām komandām nemaz nav tik daudz naudas ,lai vēl ko sponsorētu ! (vilki jau otro sezonu no bankrota tik tik ko galus savelk ! )
Beigās vēl sanāks :
- viena komanda sponsorē ;
- otra pēc tam draftē ;
- pats spēlētājs nebūs ar mieru slēgt līgumu ar komandu ,kas nodraftēja !
Teiks : "man neinteresē piedāvājums !"
- un aizies spēlēt pie sponsora !
Te jau kaut kas interesējās , vai obligāti līgumam jāpiekrīt vai kaut kā tamlīdzīgi !
Profesionālajā sportā pārsvarā atbalsta tos , uz kuriem liek cerības kā uz saviem nākotnes spēlētājiem !
Protams netrūkst arī izņēmumu !
Jo sponsorētais tāpat draftā netiks pie sava sponsora !
+ visām komandām nemaz nav tik daudz naudas ,lai vēl ko sponsorētu ! (vilki jau otro sezonu no bankrota tik tik ko galus savelk ! )
Beigās vēl sanāks :
- viena komanda sponsorē ;
- otra pēc tam draftē ;
- pats spēlētājs nebūs ar mieru slēgt līgumu ar komandu ,kas nodraftēja !
Teiks : "man neinteresē piedāvājums !"
- un aizies spēlēt pie sponsora !
Te jau kaut kas interesējās , vai obligāti līgumam jāpiekrīt vai kaut kā tamlīdzīgi !
Profesionālajā sportā pārsvarā atbalsta tos , uz kuriem liek cerības kā uz saviem nākotnes spēlētājiem !
Protams netrūkst arī izņēmumu !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Ir komandas, kas jau 10 gadīgos sponsorē, tas ir dzirdēts.
Jā, ir drauds, ka būsi sponsorējis pretinieka spēlētāju, bet nav izslēgts, ka šis spēlētājs šo vālāk atcerēsies un pēc līguma beigām nepārnāks uz tavu komandu.
Es nezinu kā ir šobrīd (drīzāk vnk neatceros), bet uzskatu, ka spēlētājam pēc drafta obligāti ir jāparaksta līgums ar komandu, ja tas netiek izdarīts, tad lai sēž uz soliņa vai JHL, līdz izaug līdz vajadzīgajam vecumam, kas būtu kādas 4 sezonas, un vairs neskaitīsies šīs komandas īpašums.
Jā, ir drauds, ka būsi sponsorējis pretinieka spēlētāju, bet nav izslēgts, ka šis spēlētājs šo vālāk atcerēsies un pēc līguma beigām nepārnāks uz tavu komandu.
Es nezinu kā ir šobrīd (drīzāk vnk neatceros), bet uzskatu, ka spēlētājam pēc drafta obligāti ir jāparaksta līgums ar komandu, ja tas netiek izdarīts, tad lai sēž uz soliņa vai JHL, līdz izaug līdz vajadzīgajam vecumam, kas būtu kādas 4 sezonas, un vairs neskaitīsies šīs komandas īpašums.
Tādēļ jau svarīga bija piebilde, ka nevienam nav obligāti jāsponsorē neviens.. Brīva izvēle, ja daudz naudas, tad sponsorē. Ja ne, tad nē.
Atbalstu.Viedais rakstīja:Tādēļ jau svarīga bija piebilde, ka nevienam nav obligāti jāsponsorē neviens.. Brīva izvēle, ja daudz naudas, tad sponsorē. Ja ne, tad nē.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Pievienoju aptauju
Tie desmit gadīgie savā vecumā ir milzu talanti , tādēļ lielie klubi sacenšas par viņiem jau bērnībā ,lai tik konkurentam netiek un tādējādi šis talants ir jau kluba sistēmā !Skipper rakstīja:Ir komandas, kas jau 10 gadīgos sponsorē, tas ir dzirdēts.
Ar to atcerēšanos pagaidām varētu būt problēmas , ja visi būtu pieauguši , tad var ticēt goda vārdam , bet pagaidām daudziem viedoklis bieži mainās ! Tā kā nevar būt drošs !
ps. Ja kādam par daudz naudas ,tad var sponsorēt savus pašreizējos spēlētājus !
Esmu pārliecināts ,ka neviens no liekas naudas neatteiktos treniņiem !
Kā tur ir ar tiem ekipējumiem ,vai katru gadu viņš pa jaunu jāpērk ?
Vai paliek uz visu karjeru !?
Pats neizmantoju , jo materiāli nebij izdevīgs cik rēķināju !
Vai paliek uz visu karjeru !?
Pats neizmantoju , jo materiāli nebij izdevīgs cik rēķināju !
Ekipējums ir pērkams katru sezonu, no katra veida (nūja, cimdi, kkas tur vēl..) 1x un skaitās, kā TP bonuss. Jeb varam to saukt par treniņu zem cita nosaukuma.. 1x sezonā drīkst pirkt vienus no cimdiem, vienu no nūjām utt. Bet pats līdz šim arī ne reizi neesmu neko pircis.
Varat kkads nosponsoret man ekipejumu Apsolu ka nakamo sezonu pavdisu pie jums
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Nav ko gaidīt nākošo ,nāc kaut tūlīt !MrColt rakstīja:Varat kkads nosponsoret man ekipejumu Apsolu ka nakamo sezonu pavdisu pie jums
MrColt rakstīja:Varat kkads nosponsoret man ekipejumu Apsolu ka nakamo sezonu pavdisu pie jums
Esmu tev gatavs personīgi ziedot 10M, ja nāksi uz Loko
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Eu eu eu, Jūs te Emīlu duo nejacat ārā
Vairog, tāpēc jau tas ir riskanti
Vairog, tāpēc jau tas ir riskanti
Vai idejas autors, vai kāds cits ir gatavs kārtīgi formulēt šī ieteikuma definīciju, pēc LSHL Satversmes, jeb noteikumu parauga un tad konkrēti varētu arī izlemt gala lēmumu šim.
Paldies, jau tagad, ja kāds to apņemsies izdarīt. Kā arī turpinam diskutēt un izteikt viedokļus.
Paldies, jau tagad, ja kāds to apņemsies izdarīt. Kā arī turpinam diskutēt un izteikt viedokļus.
Piekritīšu Viedajam, ka vajadzētu precīzi noformulēt šo ideju. Es sapratu, ka ja komandai piķa atliku likām, tad dāva labākajiem prospektiem ekipējumu.
+aug JHLietis
+tak patīk ja esi ieraudzīts
- vairogs jau citēja, ka varētu gadīties, ka atbalsts var novest pie spēlētāja vērtības celšanās un JHLietis var tikt draftēts citā LSHL komandā
Lasot šo man radās pilnīgi cita ideja, varam arī padiskutēt par šo:
Kā būtu ja mēs pazīstamo "Bauer", "CCM" vietā radītu jaunus pašu fantāzijas zīmolus?
Pie kā tas novestu? - Pie cilvēku grupām, ģildēm, kas veido addonus, tad attiecīgi vairāk tiktu attīstīta šī NHL09 addonu lietošana, personalizācija utt.
Es domāju, ka praktiski tas ir iespējams. TBN jau bija šie nūju templati, GK padu utt. Jo tagad visi LSHL addoni ir atkarīgi no pāris cilvēkiem, kas ir līgā vai komandā un kuri pa fikso kaut ko uzmočī.
Tagad iedomājamies to blici, piemēram, addonu veidotāju grupas nosaukums būtu "Pērkons" (tikai piemērs). Viņi rada savu zīmolu, ir pāris džeki, kas kaut ko saprot no Photoshopa, NHL09 addoniem, kaut ko veido, atklāj ko jaunu var NHL09 izmainīt.
Un tā kā prognozējam veikt masīvu reklāmas kampaņu, ierodoties kādam jaunajam, kas jau kaut ko grafiski ļoti labi prot būs iespēja "strādāt" zem kaut kāda uzņēmuma. + alga + prestižs... diskutējam!
+aug JHLietis
+tak patīk ja esi ieraudzīts
- vairogs jau citēja, ka varētu gadīties, ka atbalsts var novest pie spēlētāja vērtības celšanās un JHLietis var tikt draftēts citā LSHL komandā
Lasot šo man radās pilnīgi cita ideja, varam arī padiskutēt par šo:
Kā būtu ja mēs pazīstamo "Bauer", "CCM" vietā radītu jaunus pašu fantāzijas zīmolus?
Pie kā tas novestu? - Pie cilvēku grupām, ģildēm, kas veido addonus, tad attiecīgi vairāk tiktu attīstīta šī NHL09 addonu lietošana, personalizācija utt.
Es domāju, ka praktiski tas ir iespējams. TBN jau bija šie nūju templati, GK padu utt. Jo tagad visi LSHL addoni ir atkarīgi no pāris cilvēkiem, kas ir līgā vai komandā un kuri pa fikso kaut ko uzmočī.
Tagad iedomājamies to blici, piemēram, addonu veidotāju grupas nosaukums būtu "Pērkons" (tikai piemērs). Viņi rada savu zīmolu, ir pāris džeki, kas kaut ko saprot no Photoshopa, NHL09 addoniem, kaut ko veido, atklāj ko jaunu var NHL09 izmainīt.
Un tā kā prognozējam veikt masīvu reklāmas kampaņu, ierodoties kādam jaunajam, kas jau kaut ko grafiski ļoti labi prot būs iespēja "strādāt" zem kaut kāda uzņēmuma. + alga + prestižs... diskutējam!
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
The Number 1 un vēl citus lūdzu studijā. Par visu tiek aizmirsts joparestē, kāmēr es netaisu te double,triple,šmukle postus.
Lietotāji ir nobalsojuši par "Jā, vajag. Par ekipējuma sponsorēšanu."
Ko darām tālāk, virzām uz valdi, vai sākam ieviest?
Lietotāji ir nobalsojuši par "Jā, vajag. Par ekipējuma sponsorēšanu."
Ko darām tālāk, virzām uz valdi, vai sākam ieviest?
Ierosinājums pārcelts uz Līgas valdes telpu, lai to pieņemtu, vai noraidītu. Paldies par izrādīto iniciatīvu ierosinot šo. Tēma lietotājiem slēgta. Ja ierosinājums tiks pieņemts, tad drīzumā redzēsiet noteikumu papildinājumu.
Lapa 1 no 1