Martinslo atdzīstas noziegumā
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Martinslo atdzīstas noziegumā
Labvakar, labrīt, labdien, dārgie LSHL draugi. Man palika bail, ka man varētu kaut ko nodarīt, tāpēc atdzīstos noziegumā. Citas iespējas man nebija. Atdzīties vai dzīvot bailēs, ka kādu dienu Sandijs Siliņš mani atradīs un kaut ko izdarīs Skrīnā viss redzams.
http://prntscr.com/4t40vu
Edit 1: [url=http://prntscr.com/4t48eb]http://prntscr.com/4t48eb[/url]
Veči, nu help! Mani mēģina iegāzt Bail paliek.
http://prntscr.com/4t40vu
Edit 1: [url=http://prntscr.com/4t48eb]http://prntscr.com/4t48eb[/url]
Veči, nu help! Mani mēģina iegāzt Bail paliek.
Foruma Butaforija Nr2.- Postu skaits : 519
Re: Martinslo atdzīstas noziegumā
Hahahaha ļoti smieklīgi! Humors - bravo!
Nesapratu kādu jēga te kautko ironizēt, nez vai tu pats būtu tīri laimīgs ja kāds simotājs būtu dzēsis tavus ierakstus.
Nesapratu kādu jēga te kautko ironizēt, nez vai tu pats būtu tīri laimīgs ja kāds simotājs būtu dzēsis tavus ierakstus.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Es nesapratu ko tu centies pateikt! Jo man liekas, ka tagad ironizē, un saki ka neesi vainīgs ;D
Tak beidz pist*** un saki kā ir!
Tak beidz pist*** un saki kā ir!
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Visi tāpat zin Crosby, ka tas biji iesaistīts, man ir pierādījumi, bet tomēr pārdomāju par to publicēšanu, jo tad cietīs liela daļa komandas, jo iesaistīto skaits tehniski ir lielāks par 3....
Visa komanda, ja zināja par to un nelikās nezinis.... tad man vārdu trūkst... kāds būtu mēģinājis atrunāt... bet
Visa komanda, ja zināja par to un nelikās nezinis.... tad man vārdu trūkst... kāds būtu mēģinājis atrunāt... bet
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Sliktie ērgļi man kauns par Jums .
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Te jau kā mežonīgajos westernos !
Krītiņbanda pieķerta !
Krītiņbanda pieķerta !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Tomēr komandas VIENOTĪBA un SASKAŅA ir apskaužama.
666 posts. Awesome.
666 posts. Awesome.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Tomēr komandas VIENOTĪBA un SASKAŅA ir apskaužama.
666 posts. Awesome.
Bet es nedzēsuPakito rakstīja:Hahahaha ļoti smieklīgi! Humors - bravo!
Atzīsties lūdzu arī gramatiskajā noziegumā kuru esi veicis. Atdzīstas -> atzīstas.
Starp citu, līdzdalība noziegumā ar neko nav labāka par paša nozieguma veikšanu.
Lieta DK izskatīšanā, paldies.
Starp citu, līdzdalība noziegumā ar neko nav labāka par paša nozieguma veikšanu.
Lieta DK izskatīšanā, paldies.
Viesis- Viesis
Tad jau jāsoda visi tie kuri ļauj citiem dzērumā braukt pie stūres un tā to sarakstu var turpināt. Bet zini, tā nenotiek. Pats brauci nu tad arī saņem sodu un viss.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Daudzos gadījumos ļāvēji ar tiek sodīti ...... ar nāvi !Sumbrs rakstīja: Tad jau jāsoda visi tie kuri ļauj citiem dzērumā braukt pie stūres un tā to sarakstu var turpināt. Bet zini, tā nenotiek. Pats brauci nu tad arī saņem sodu un viss.
To nevar īsti pierādīt, kas ļāva braukt, kas neļāva, bet uzskatu, ka tas ir pretīgi un neadekvāti ļaut savam paziņam braukt dzērumā. Debīlisma kalngals. Labrīt.Sumbrs rakstīja: Tad jau jāsoda visi tie kuri ļauj citiem dzērumā braukt pie stūres un tā to sarakstu var turpināt. Bet zini, tā nenotiek. Pats brauci nu tad arī saņem sodu un viss.
Nejauksim iekšā īsto dzīvi, šī ir sim līga un nav pareizi čakarēt cita lietotāja pieredzi līgā just for fun. Varbūt tad arī dzīvē pateikt "Ej nošauj šito" arī nebūtu sodāms, ja jau tu gribi to īsto dzīvi jaukt iekšā?
Viesis- Viesis
Tev vecīt salīdzinājumi nepadodas. 2x(?) izdzēsts treniņš tiek salīdzināts ar nāvi Nu sorry viņam visa dzīve sačakarēta dēļ tā tgd. ir vai ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Tu pats būtu laimīgs , ja pēkšņi pieķertu kādu tavus treniņus vai skilus mainot ?
Tu izmet vējā laiku ,lai trenētos , bet pēkšņi uzzini ,ka tavs iztērētais laiks ir zemē nomests , un tavam spēlētājam no tā nav nekāda labuma !
Te nevienam nav dotas tiesības ietekmēt citu spēlētāju sniegumu , vari kačāt savu spēlētāju , bet gar citiem nav nekādas daļas !
Pat ja ir pielaide , esi kādā atbildīgā amatā , tad nedrīkst ļaunprātīgi izmantot savu varu pie tam gūstot no tā labumu !
Tagad ko var padomāt normāls lietotājs , dzirdot ,ka kādam tiek traucēti treniņi ...
Man tad uzreiz nāk galvā doma , ka varbūt konkrētā komanda (iesaistītie cilvēki) ir sevi uztjūningojuši ... (nevar izslēgt tādu iespējamību , kas zin !?)
Tu izmet vējā laiku ,lai trenētos , bet pēkšņi uzzini ,ka tavs iztērētais laiks ir zemē nomests , un tavam spēlētājam no tā nav nekāda labuma !
Te nevienam nav dotas tiesības ietekmēt citu spēlētāju sniegumu , vari kačāt savu spēlētāju , bet gar citiem nav nekādas daļas !
Pat ja ir pielaide , esi kādā atbildīgā amatā , tad nedrīkst ļaunprātīgi izmantot savu varu pie tam gūstot no tā labumu !
Tagad ko var padomāt normāls lietotājs , dzirdot ,ka kādam tiek traucēti treniņi ...
Man tad uzreiz nāk galvā doma , ka varbūt konkrētā komanda (iesaistītie cilvēki) ir sevi uztjūningojuši ... (nevar izslēgt tādu iespējamību , kas zin !?)
Sumbrs rakstīja:Tev vecīt salīdzinājumi nepadodas. 2x(?) izdzēsts treniņš tiek salīdzināts ar nāvi Nu sorry viņam visa dzīve sačakarēta dēļ tā tgd. ir vai ?
Tu pirmais nesāki salīdzināt?? Es tikai pateicu cik debīls bija tavs salīdzinājums, jo braukšana dzērumā ir nāves novēlēšana gan sev, gan citiem.
Viesis- Viesis
3 minūtes nomestas zemē, nu tad nu gan daudz
Protams tā darīt nedrīkst, bet ne jau par to es cepjos. Es cepjos par to ka mēs dabūsim sodu jo nebļāvām "Nē, nedari to, tā taču nevar utt" un kā sūdzambībeles nesūdzējamies adminiem.
Protams tā darīt nedrīkst, bet ne jau par to es cepjos. Es cepjos par to ka mēs dabūsim sodu jo nebļāvām "Nē, nedari to, tā taču nevar utt" un kā sūdzambībeles nesūdzējamies adminiem.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Sumbrs rakstīja:Tu izmet vējā laiku ,lai trenētos , bet pēkšņi uzzini ,ka tavs iztērētais laiks ir zemē nomests , un tavam spēlētājam no tā nav nekāda labuma !
DK ir nonākusi sarakstes kopija, un ir redzams, ka ir kūdītāji, un tie, kas neliekas nezinis. Tie kas kūdīja un tikai atbalstīja šo situāciju, par to arī tiks sodīti.
Viesis- Viesis
Es neesmu skatījies cietušā zaudējumus !Sumbrs rakstīja:Tu izmet vējā laiku ,lai trenētos , bet pēkšņi uzzini ,ka tavs iztērētais laiks ir zemē nomests , un tavam spēlētājam no tā nav nekāda labuma !
Piemēram, pelnot naudu ar rakstiem vien - runa iet par stundām !
Vienreiz 3 minūtes , otreiz 3 minūtes !
khem khem viņš vairākas dienas čakarējās, ja nemaldos. 3 minūtes viņš iztērētu, ja būtu veicis treniņu, bet fakts paliek, ka nācās tērēt laiku sarunā ar mani, adminiem un lamājoties, par to kā tas var notikt!
Visi domājām par tehniskām problēmām.... nespēju iedomāties, ka aiz tā stāvēja sīki, neattīstīti pokemoni Šoks un negods visam forumam... fuij fuij fuij
Visi domājām par tehniskām problēmām.... nespēju iedomāties, ka aiz tā stāvēja sīki, neattīstīti pokemoni Šoks un negods visam forumam... fuij fuij fuij
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Atkal martinslo, atkal Erglu GM iesaistīts lietā, kur runa ir par manipulācijām, kas var ietekmēt spēles rezultātus. Un tā izvairišanās no soda arī pretīga.
Fuj martinslo, fuj Ergliem. Vajadzeetu jums auto taktikas piešķirt.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Atkal martinslo, atkal Erglu GM iesaistīts lietā, kur runa ir par manipulācijām, kas var ietekmēt spēles rezultātus. Un tā izvairišanās no soda arī pretīga.
Likvidējiet Ērgļus, visiem spēlētājiem permu un taisiet jaunu komandu.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Kāpēc uzreiz likvidēt? Sāciet uzvesties kā normāli cilvēki, nevis tēlojat pagrīdes karaļus, ja gribat lai jūs respektē.Sumbrs rakstīja:Spuņģēnu Kombains rakstīja:Atkal martinslo, atkal Erglu GM iesaistīts lietā, kur runa ir par manipulācijām, kas var ietekmēt spēles rezultātus. Un tā izvairišanās no soda arī pretīga.
Likvidējiet Ērgļus, visiem spēlētājiem permu un taisiet jaunu komandu.
Viesis- Viesis
Es jau kuru reizi saku. Es neesmu vainīgs. Mani mēģina apsūdzēt pārkāpumā, ko Robis ir izdomājis. Tīras pasakas.Spuņģēnu Kombains rakstīja:Atkal martinslo, atkal Erglu GM iesaistīts lietā, kur runa ir par manipulācijām, kas var ietekmēt spēles rezultātus. Un tā izvairišanās no soda arī pretīga.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Martinslo 05.02
» DK #6 - martinslo
» DK #7 - martinslo
» Martinslo admins?
» Gata Namnieka(martinslo) preses konference.
» DK #6 - martinslo
» DK #7 - martinslo
» Martinslo admins?
» Gata Namnieka(martinslo) preses konference.
Lapa 1 no 2