Lakuch, Nikko, Sundin, Blackmaik, Snaiperi, Marxuss, TheKing, EdgarsSalnieks, Endruha
Lapa 1 no 1 • Share
Lakuch, Nikko, Sundin, Blackmaik, Snaiperi, Marxuss, TheKing, EdgarsSalnieks, Endruha
ATBRĪVOSIM SUNDINU! NOST AR BANU!
Nikko- Postu skaits : 15
Re: Lakuch, Nikko, Sundin, Blackmaik, Snaiperi, Marxuss, TheKing, EdgarsSalnieks, Endruha
20 EUR un būs ubans, ar piebildi, ka netaisīsi huiņu vairs. 20EUR vari pārskaitīt uz Laura kontu, vai satikties ar mani Rīgā, ja tev konta nav, es pārskaitīšu tālāk Laurim.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Lakuch, Nikko, Sundin, Blackmaik, Snaiperi, Marxuss, TheKing, EdgarsSalnieks, Endruha
BEIDZOT!!!
Lai svētīta ir šī diena!
Lai svētīta ir šī diena!
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
nez, pēc manām domām tā jau ir izspiešana!
20 EUR tā jau ir liela nauda mazajiem zadrotiem
es saprastu ja tam lielākajam mutes virinātājam varētu 20, bet tiem kuriem mazāks sods varētu 5-10 EUR. tākā tas ir pirmais NAUDAS sods tad varētu vēl mazāk paprasīt!
es saprastu ja tam lielākajam mutes virinātājam varētu 20, bet tiem kuriem mazāks sods varētu 5-10 EUR. tākā tas ir pirmais NAUDAS sods tad varētu vēl mazāk paprasīt!
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Malacis, pats nosauca, visus, savus fake profilus, lai zina ko nobanot. Draudēja, te, vēl ar 10 000 postiem!
Viesis- Viesis
MrColt rakstīja:nez, pēc manām domām tā jau ir izspiešana!
Emm, tas ir viens un tas pats cilvēks, kuram itkā jau ir pilngadība iestājusies, līdz ar to, vajadzētu arī spēt samaksāt šos 20 EUR, ja patiešām vēlas atgriezties.
Anyway...
Šobrīd forumā ir ieviesta jaunu lietotāju kontrole, tikai ar administratora apstiprinājumu. Vakar jau sanāca šmuce ar viņa ''darbiem'', jeb nedarbiem, naktī ap 01:00, bet pa lielam problēma ir atrisināta. Ja kāds no paziņām netiek apstiprināts, tad lūdzu sazinieties ar mums, jo iespējams neapstiprinam sakarā ar aizdomām, ka tas ir mūsu nelabvēlis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
#FreeSundin
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Similar topics
» DK #5 - Sods Jogurtaa, Blackmaik, Lakuch
» DK #2 - Sods Lakuch, blackmaik, Robertinsh, dymo, Spuņģēnu Kombains, jur4ikss, Pakito
» @TheKing
» Vinstons Vlaters.Intervija ar Vlateru,-Ērgļu snaiperi.
» Sods Blackmaik
» DK #2 - Sods Lakuch, blackmaik, Robertinsh, dymo, Spuņģēnu Kombains, jur4ikss, Pakito
» @TheKing
» Vinstons Vlaters.Intervija ar Vlateru,-Ērgļu snaiperi.
» Sods Blackmaik
Lapa 1 no 1