Toto, jeb reāls totalizātors ar reālām likmēm
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Hobijs un atpūta :: Sports :: Sporta Totalizatori
Lapa 1 no 10 • Share
Lapa 1 no 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Toto, jeb reāls totalizātors ar reālām likmēm
Toto- jeb totalizātors, kā jau mums visiem zināms ir vairāku foruma lietotāju iecienīta atpūta, hobijs, peļņas avots, vai sazin kas vēl, to noteikti paši mācēs pastāstīt, pie reizes daloties ar savām veiksmēm un neveiksmēm.
Noteikumi tādi paši, kā visur citur, bez dubūltpostiem, vai lietotāju aizskaršanas!
[22:48:20] Ingus Grigorjevs: zbis toto atkal neiet vnk 10 euro padirsu psc bet visam ir sava zelta malina
Noteikumi tādi paši, kā visur citur, bez dubūltpostiem, vai lietotāju aizskaršanas!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Toto, jeb reāls totalizātors ar reālām likmēm
Jums vajag eksperta ieteikumus?
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Sparrow. rakstīja:Jums vajag eksperta ieteikumus?
Toto kādreiz izcēlu 500 eur uz zirgu skriešanos, pēc tam visu padirsu Takā man veicas, dats true.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Tagad esmu sācis izmantot taktiku likt uz neizšķirtiem DR spēlēs. Koeficienti vienmēr ir virs 4. Sāku ar 0,1 eur un katru reizi kā nav neizšķirts tā dubultoju, kad likme vinnē tā sākšu atkal no 0,1 eur. Sāku izmantot šo metodi tikai ar Yugras spēli, bet sarēķināju - Ja būtu jau no pirmās spēles sācis šo taktiku būtu vinnējis ~3 eur Līdz sezonas beigām summa varētu salasīties It īpaši ja ilgāku laiku nav neizšķirta un tu esi ticis jau līdz, piemēram, 12,8 eur likmei un koefs ir 4+ un tad likme vinnē un tu laimē ~50 eur.
Kojās nav laika pētīt kkādas baigās likmes, tāpēc izdomāju šādu taktiku kur neko nevajag pētīt, protams, arī laimesti normāli būs tikai ilgākā laika posmā.
Kojās nav laika pētīt kkādas baigās likmes, tāpēc izdomāju šādu taktiku kur neko nevajag pētīt, protams, arī laimesti normāli būs tikai ilgākā laika posmā.
Stāsts, kad tu nespēj noticēt, kāpēc viņš neiesita.
https://www.youtube.com/watch?v=p4sTSyQXixE
Zaudēji kko dēļ tā neiesistā gola ?Sparrow. rakstīja:Stāsts, kad tu nespēj noticēt, kāpēc viņš neiesita.
P.S Ja DR spēlē līdz beigām paliks 0-0 tad es būšu nopelnījis pirmo eiro ar savu metodi
Šodien liels paldies Barcai un Ajaxam.
Šīsdienas spēle, Dinamo, Arēna Rīga, 3 EUR uz uzvaru pamatlaikā, 2min pirms pamatlaika beigām Dārziņš panāk 4:3, Medvesčak izlīdzina 0:01 līdz pamatlaika beigām. Tiesneši skatās atkārtojumu un.... Neieskaita! Paziņojumu nācās gaidīt 10 min.
Es pēc spēles :
Es pēc spēles :
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Unibet iespēja laimēt Penguins kreklu ar Crosby parakstu vai 50 Eur.
Pats šonakt laimēju, un tagad gaidu izlozi.
Pats šonakt laimēju, un tagad gaidu izlozi.
Istabas biedra likme, no 5 Eur uz 145 Eur, bet jāsaka gan ka spēles domāju es jo viņš no sporta neko nesaprot, tikai deva naudu lai uz kko uzliek. Žēl ka es ar savu naudu šādu neuzliku
Šodien liku 5eur Magņitku,Traktor,AkBars,Jokerit būtu 95.56 ehh
Bet aizvakar no 2eur 231 viensviens.lv
Un pirms 4 dienām no 1eur bija 49.90 (augstākais koef ko no viena eur esmu uztaisījis, paldies neftehimik )
Kopumā lielākais laimests ir bijis 296eur no 10eur (toreiz bija gan buffalo gan dinamo)
Lielākais Ehh bija kad nāca ārā no 4eur 458eur un viena (Akbars pret Moscow ) bija ničā.
Parasti lieku KHL spēles un NBA
Āgrāk daudz liku unibetā bet aizverās
Tagad lieku viensviens.lv kopējā bilance ienākumi bija vakar skatījos ap 1568eur
Zaudējumi ap 1354 eur
Tākā ir aptuveni 56% parasti pareizi pateikts, bet tie 1354 ir zaudēti tikai no laimētajiem, tākā īsti neskaitās
+ Ļoti daudz lieku uz vietas optibetos
Stāžs 3 gadi
Un pirms 4 dienām no 1eur bija 49.90 (augstākais koef ko no viena eur esmu uztaisījis, paldies neftehimik )
Kopumā lielākais laimests ir bijis 296eur no 10eur (toreiz bija gan buffalo gan dinamo)
Lielākais Ehh bija kad nāca ārā no 4eur 458eur un viena (Akbars pret Moscow ) bija ničā.
Tagad lieku viensviens.lv kopējā bilance ienākumi bija vakar skatījos ap 1568eur
Zaudējumi ap 1354 eur
Tākā ir aptuveni 56% parasti pareizi pateikts, bet tie 1354 ir zaudēti tikai no laimētajiem, tākā īsti neskaitās
Stāžs 3 gadi
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
kādēļ tur nav Latvijas čempju ?Kanzanio rakstīja:Šodien liku 5eur Magņitku,Traktor,AkBars,Jokerit būtu 95.56 ehh
Zaudējumi ap 1354 eur
Stāžs 3 gadi
skatījos gan basi ,gan fuci ! Igaunija basī pat ir !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Hah, man mājās Unibet joprojām nav aizklapēts un varu no tā spēlēt, kojās tikai nākas no 11.lv spēlēt.
Vairog, LV spēles ir. Vismaz kkad skatījos LV virslīga futbolā bija, tikai spēles parādās spēles dienā, nevis jau laiku iepriekš kā tas ir ar top līgām.
Vairog, LV spēles ir. Vismaz kkad skatījos LV virslīga futbolā bija, tikai spēles parādās spēles dienā, nevis jau laiku iepriekš kā tas ir ar top līgām.
The Number 1 rakstīja:Hah, man mājās Unibet joprojām nav aizklapēts un varu no tā spēlēt, kojās tikai nākas no 11.lv spēlēt.
Jā vēlu parādas, bet viensviens ir smuki koefi + vēl drošās spēles tas + Kā arī 150eur izmaksāja šodien dienas laikā un var iemaksāt par sākot ar 5eur
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Jā, Unibet atpaliek ar 2,5% iemaksas komisiju un 3-4 dienu izmaksu, koefi arī laikam mazāki, bet tpt man Unibet patīk labāk, gan dizains labāks, gan viss veiglāk pieejams, un arī ik pa laikam parādās kāda laba akcija.
Es arī varētu palielīties, ja neskaita vienas spēles lāstu.
Kāpēc optibet.lv nespēlējat? Iemaksa caur internetbanku no 3eur, bez komisijas ( ja grib pat var 10 centus iemaksāt, tikai tad caur internetbanku jamaksā izmantojot vecos rekvizītus un tas ilgāk skaitās iekšā ) izmaksa arī kaut no 3eur lkm bija un dienas laikā atnāk
pašam personīgi pēdējā laikā neiet, šonakt myb kāds nba/nhl jasaliek kopā.
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
The Number 1 rakstīja:
Ko par šādu likmi teiktu?
Nepārliecina Swansea nestabilā izbraukumu spēle. To labak ņem ārā, jo pārejais liekas tīri ok. Vai tad toto zem 18 netā strādā?
Pats simt gadus nēesmu neko licis, nauda nekad nav, laikam no nākošās algas kaut kas būs jāuzliek
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
pitaku uz ģinamu šovakar droši
FromHell rakstīja:The Number 1 rakstīja:
Ko par šādu likmi teiktu?
Nepārliecina Swansea nestabilā izbraukumu spēle. To labak ņem ārā, jo pārejais liekas tīri ok. Vai tad toto zem 18 netā strādā?
Pats simt gadus nēesmu neko licis, nauda nekad nav, laikam no nākošās algas kaut kas būs jāuzliek
Es jau arī tā šaubos par Swansea. Vrb vietā ielikt uz PSG pret Nantes?
Vaitad internetā kāds skatās uz to ka ieeja kādā adresē tikai no 18?
RobbyLV rakstīja:pitaku uz ģinamu šovakar droši
Pret SKA kaut kā veicās, bet ne šodien.
RobbyLV rakstīja:Kāpēc optibet.lv nespēlējat? Iemaksa caur internetbanku no 3eur, bez komisijas ( ja grib pat var 10 centus iemaksāt, tikai tad caur internetbanku jamaksā izmantojot vecos rekvizītus un tas ilgāk skaitās iekšā ) izmaksa arī kaut no 3eur lkm bija un dienas laikā atnāk
Optibet nespēlēju jo mani nobloķēja ~15 min pēc reģistrācijas
ā tev under 18? Tad viss savādāk
PSG izskatās daudz drošāks, no tā paša kausa Monaco arī diezgan cerīgs ar normālu koefu.
neesmu jau nekāds khl experts bet
sovakar -
PSG izskatās daudz drošāks, no tā paša kausa Monaco arī diezgan cerīgs ar normālu koefu.
neesmu jau nekāds khl experts bet
sovakar -
Lapa 1 no 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Hobijs un atpūta :: Sports :: Sporta Totalizatori
Lapa 1 no 10