Gardēža virtuve
Lapa 1 no 1 • Share
Gardēža virtuve
Lai arī pavāriem pie mums kļūtu interesantāk, kā arī foruma daiļajam dzimumam (tā pasaule iekārtota, ka jūs vairāk pa virtuvi šeptējat) būtu kāda vietiņa kur atrādīt savus meisterdarbus, pat ja tas nebija ienācis prātā. Pakārdināt kādu komandas biedru un iespējams sarunāt kādas vakariņas. Liekam receptes, fotoreceptes, vai vienkārši bildi ar savu veikumu... ko darīt pārējiem? Siekalojaties komentāros un lūdziet, lai Jūs uzaicina uz nākamajām gastronomiskajām izvirtībām!
Noteikumi tādi paši, kā visur citur, bez dubūltpostiem, vai lietotāju aizskaršanas!
Noteikumi tādi paši, kā visur citur, bez dubūltpostiem, vai lietotāju aizskaršanas!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
Jaizmēģina. :X
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
Man šodien sieviete aizdevusies pie saviem vecākiem, jeb pie manas ļaunās sievasmātes, tādēļ esmu palicis viens. Ko darītu lielākā daļa ? Brauktu uz maķīti, hesīti, pasūtītu picu, vai ēstu roltonu.
A ko es?
- Es šitā.
Zirņi.
Tātad zirņi, paciņās, jo man besī ņemties ar katliem, kāšanām utt, tā vienkārši ir ērtāk. Te nav daudz ko stāstīt, iemērcam uz 4-5h, lai atmirkst, tad aptuveni 40-60 min vāram uz lēnas uguns, pēc acs un bakstīšanas noteiksim vai ir gatavi, āaā vēl klāt jāpiemet gaļina blanka kubiks, to es daru vienmēr, kad kaut ko vāru. Un neazmirstam sāli.
Kotletes.
Es necepu ierastās kotletes ar miltiem, olām un jeibogu citi vēl baltmaizi liek iekšā. Es cepu vīru kotletes, jeb šoreiz mazās gaļas bumbiņas, bez visiem tiem pričendāļiem. Tikai gaļa un garšvielas, daudz garšvielas, paņemam malto gaļu iemetam bļodā un beram visas sarkanās, zaļās un citu krāsu garšvielas kādas mājās ir. Vislabāk gaļa ar zaļumiem, vienīgi klāt masai piemetu nedaudz svaigā siera, kas dod sierainu garšu. Samīcam visu kopā, un taisam mazas gaļas bumbiņas. Tad atliek izcept, tik daudz laikam mācēsiet (tas ir tas process, ko dara pannā).
Mērcīte.
Te nevajag gudrot jaunu riteni, ejam uz veikalu atrodam Tex-Mex siera mērci un dippi diļļu mērcīti, nopērkam skābo krējumu, man vislabāk tīk 20% priekš mērcītēm, beram pūlverus kopā un maisam visu, līdz garšvielas ir vienabīgi izklājušās pa visu ēdienu.
Gaļai tas sarkanais( ja vispār var redzēt) pa virsu arī nav ketčups, dodu priekšroku BBQ mērcēm, like a man.
Alus.
Nah, te pēc izvēles, kāds nu kurai gaumei labāk tīk, es šito brīnumu nebiju dzēris 2 gadus, paeksperimentēju, jo man alus kā tāds vairs ne īpaši garšo, rezervei mājās tāpat vienmēr jātur viskijs.
Labu apetīti jaunieši. Vīrieši prot gatavot. Pēc pamatskolas gribēju pat iet par pavāru, vai elektriķi, bet nu neizdevās ne viens, ne otrs.
A ko es?
- Es šitā.
Zirņi.
Tātad zirņi, paciņās, jo man besī ņemties ar katliem, kāšanām utt, tā vienkārši ir ērtāk. Te nav daudz ko stāstīt, iemērcam uz 4-5h, lai atmirkst, tad aptuveni 40-60 min vāram uz lēnas uguns, pēc acs un bakstīšanas noteiksim vai ir gatavi, āaā vēl klāt jāpiemet gaļina blanka kubiks, to es daru vienmēr, kad kaut ko vāru. Un neazmirstam sāli.
Kotletes.
Es necepu ierastās kotletes ar miltiem, olām un jeibogu citi vēl baltmaizi liek iekšā. Es cepu vīru kotletes, jeb šoreiz mazās gaļas bumbiņas, bez visiem tiem pričendāļiem. Tikai gaļa un garšvielas, daudz garšvielas, paņemam malto gaļu iemetam bļodā un beram visas sarkanās, zaļās un citu krāsu garšvielas kādas mājās ir. Vislabāk gaļa ar zaļumiem, vienīgi klāt masai piemetu nedaudz svaigā siera, kas dod sierainu garšu. Samīcam visu kopā, un taisam mazas gaļas bumbiņas. Tad atliek izcept, tik daudz laikam mācēsiet (tas ir tas process, ko dara pannā).
Mērcīte.
Te nevajag gudrot jaunu riteni, ejam uz veikalu atrodam Tex-Mex siera mērci un dippi diļļu mērcīti, nopērkam skābo krējumu, man vislabāk tīk 20% priekš mērcītēm, beram pūlverus kopā un maisam visu, līdz garšvielas ir vienabīgi izklājušās pa visu ēdienu.
Gaļai tas sarkanais( ja vispār var redzēt) pa virsu arī nav ketčups, dodu priekšroku BBQ mērcēm, like a man.
Alus.
Nah, te pēc izvēles, kāds nu kurai gaumei labāk tīk, es šito brīnumu nebiju dzēris 2 gadus, paeksperimentēju, jo man alus kā tāds vairs ne īpaši garšo, rezervei mājās tāpat vienmēr jātur viskijs.
Labu apetīti jaunieši. Vīrieši prot gatavot. Pēc pamatskolas gribēju pat iet par pavāru, vai elektriķi, bet nu neizdevās ne viens, ne otrs.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
Es, ka Pavars budams (klasificets) saku, ka izskatas diezgan ''pretigi'', bet Mitavas alins nosit visu riebumu nost. Cepur nost.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Join date : 19.08.13
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Re: Gardēža virtuve
Oi, es par to neuztraucos, es taisu vēderpriekam, ne acu priekam.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
Komentārs vietā !Ingus12 rakstīja:Es, ka Pavars budams (klasificets) saku, ka izskatas diezgan ''pretigi'', bet Mitavas alins nosit visu riebumu nost. Cepur nost.
--------------------------------------------------------------------------------
Man pašam ikdienā patīk taisīt ēst , tādēļ manai (ja tāda būs) sievai virtuvē vieta nav paredzēta pie plīts !
Neatzīstu tos veikalu brūvējumus + restorānus neapmeklēju , jo pašam gatavojot no sastāvdaļām sanāk daudz reiz garšīgāk un bieži vien veselīgāk !
Un tu zini kas tev uz tā šķīvja stāv - nevis pilns ar krāsvielām,e-vielām ,nezināmas izcelsmes sastāvdaļām - produktiem utt !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Join date : 14.06.13
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Re: Gardēža virtuve
E šur, E tur. Ejot pa ielu un ostot svešu smēķētāju dūmus, pirdienus un automašīnu izmešus tu daudz vairāk sūdus sevi dabūn iekšā. Tas pats ar PC, telefoniem utt. dranķiem, kas izdala radiācijas un sazin kādus vēl sūdus, ko mirstīgajiem nestāsta... Ja vien nedzīvo Mūža mežu vidū, bez jebkādas 20. gs ienākšanas tavā namā, tad ko tur vairs raustīties..
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
Kartupeļu daiviņas ar dillēm ceptas cepeškrāsnī kopā ar nagetiem, servētas ar tomātu un ķiploku mērcēm un aukstu Coronu.
Jūs noteikti vēlētos būt meitenes, lai varētu pavakariņot ar mani tagad.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Join date : 04.07.14
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Re: Gardēža virtuve
Ir labi dēls.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Join date : 04.05.14
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Gardēža virtuve
' rakstīja:viena puse sadegusi.
Tā ir ka uzliek cepties un iet pie kompja sēdēt :d Es tā dafiga picas agrāk padirsu
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Join date : 04.07.14
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Re: Gardēža virtuve
' rakstīja:viena puse sadegusi.
Tas pieder plānam.
Taylor97- Taylor Wright (C) #97 /TA/
- Postu skaits : 65
Join date : 17.08.15
Vecums : 28
Re: Gardēža virtuve
Huļiš jāpērk kaut kādi nageti? NOPĒRC reālu gaļu - vistiņu, cūkgaļiņu, liellopiņu un pats uzservē kā patīk.
Vistu apcep, pasautē krējumā mērcē. Piemet klāt kartupeļu daiviņas cepeškrāsnī (kā jums) ar vegetu, virsū kādu gaļas mērci un garšas kārpiņas beigs pats nepagaršojot.
Vistu apcep, pasautē krējumā mērcē. Piemet klāt kartupeļu daiviņas cepeškrāsnī (kā jums) ar vegetu, virsū kādu gaļas mērci un garšas kārpiņas beigs pats nepagaršojot.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Join date : 15.06.13
Vecums : 28
Re: Gardēža virtuve
Caur caureju uz zvaigznēm!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Join date : 04.05.14
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Gardēža virtuve
es tevi apēdīšuSparrow. rakstīja:Huļiš jāpērk kaut kādi nageti? NOPĒRC reālu gaļu - vistiņu, cūkgaļiņu, liellopiņu un pats uzservē kā patīk.
Vistu apcep, pasautē krējumā mērcē. Piemet klāt kartupeļu daiviņas cepeškrāsnī (kā jums) ar vegetu, virsū kādu gaļas mērci un garšas kārpiņas beigs pats nepagaršojot.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Join date : 04.07.14
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Re: Gardēža virtuve
Maus rakstīja:Caur caureju uz zvaigznēm!
Vājš puncītis tev.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Join date : 15.06.13
Vecums : 28
Lapa 1 no 1
Permissions in this forum:
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā