NK :: S5 :: 1/2 Final :: Vidzeme @ Latgale
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Novadu Kausa Informācija :: Spēles :: S5
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: NK :: S5 :: 1/2 Final :: Vidzeme @ Latgale
Pag, vai tad tu neteici, ka liki sevi, jo Barsovs slikti nostāvēja? Tagad tu saki, ka pēc iespējas maksimālāk gribēji parādīt savu spēli...blackmaik rakstīja:Kristz rakstīja:Ko varat ņemties, bļin, es varu saderēt, ka ja Barsovs būtu GM, tad pats sevi liktu, jo ''katram savs vienmēr labāks'' ... ņemās par sū*iem.
Piekrītu, kā patīk vispār mana spēle? Centos parādīt pēc iespējas maksimālāk pirms sezonas.
Viesis- Viesis
Nu ja, liku otru gk jo pirmais neattaisnoja cerības. Un gribēju tad pēc iespējas sevi labāk parādīt, kas nesaprotams....?chubijzs rakstīja:Pag, vai tad tu neteici, ka liki sevi, jo Barsovs slikti nostāvēja? Tagad tu saki, ka pēc iespējas maksimālāk gribēji parādīt savu spēli...blackmaik rakstīja:Kristz rakstīja:Ko varat ņemties, bļin, es varu saderēt, ka ja Barsovs būtu GM, tad pats sevi liktu, jo ''katram savs vienmēr labāks'' ... ņemās par sū*iem.
Piekrītu, kā patīk vispār mana spēle? Centos parādīt pēc iespējas maksimālāk pirms sezonas.
blackmaik- Postu skaits : 334
Pietiks tev runāt, palaid taču Lakuchu pie PC.blackmaik rakstīja:Nu ja, liku otru gk jo pirmais neattaisnoja cerības. Un gribēju tad pēc iespējas sevi labāk parādīt, kas nesaprotams....?chubijzs rakstīja:Pag, vai tad tu neteici, ka liki sevi, jo Barsovs slikti nostāvēja? Tagad tu saki, ka pēc iespējas maksimālāk gribēji parādīt savu spēli...blackmaik rakstīja:Kristz rakstīja:Ko varat ņemties, bļin, es varu saderēt, ka ja Barsovs būtu GM, tad pats sevi liktu, jo ''katram savs vienmēr labāks'' ... ņemās par sū*iem.
Viesis- Viesis
Normāli stāvi.blackmaik rakstīja:Kristz rakstīja:Ko varat ņemties, bļin, es varu saderēt, ka ja Barsovs būtu GM, tad pats sevi liktu, jo ''katram savs vienmēr labāks'' ... ņemās par sū*iem.
chubijzs rakstīja:Pietiks tev runāt, palaid taču Lakuchu pie PC.blackmaik rakstīja:Nu ja, liku otru gk jo pirmais neattaisnoja cerības. Un gribēju tad pēc iespējas sevi labāk parādīt, kas nesaprotams....?chubijzs rakstīja:Pag, vai tad tu neteici, ka liki sevi, jo Barsovs slikti nostāvēja? Tagad tu saki, ka pēc iespējas maksimālāk gribēji parādīt savu spēli...blackmaik rakstīja:Kristz rakstīja:Ko varat ņemties, bļin, es varu saderēt, ka ja Barsovs būtu GM, tad pats sevi liktu, jo ''katram savs vienmēr labāks'' ... ņemās par sū*iem.
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» NK :: S3 :: GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S2 :: GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S4 :: GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S6 ::GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK:: S5::GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S2 :: GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S4 :: GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK :: S6 ::GM6 - Latgale @ Vidzeme
» NK:: S5::GM6 - Latgale @ Vidzeme
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Novadu Kausa Informācija :: Spēles :: S5
Lapa 2 no 2