Saņas Kreipāna Preses Konferences
Lapa 1 no 1 • Share
Saņas Kreipāna Preses Konferences
Šajā preses konference aicinām jums uzdot jautājums LSHL kluba Valmieras Ērgļu jaunajam GM!
Teikšu godīgi, uzskatīju, ka Lokomatīve bija viena no retajām komandām, kurai nebija vajadzīga reorganizācija. Vēl mazs mīnusiņš ko saskatu ir krāsu izvēle, Pirmās asociācijas ar komandu no Ventspils ir dzeltenas formas ar zilu, kā tas ir BK Ventspils un FK Ventspils .
Rezumē: Ja Ventspils Fatsharks būtu veidota uz, kādas citas komandas bāzi kurai rekonstrukcija būtu bijusi vairāk noderīga atbalstītu par visiem 100%, jo Ventspils ir pelnījusi savu klubus LSHL.
Viedais rakstīja:1. Kādi ir tavi pirmie iespaidi par reorganizēto Talsu Lokomotīves komandu, jeb Ventspils Fatsharks?
Teikšu godīgi, uzskatīju, ka Lokomatīve bija viena no retajām komandām, kurai nebija vajadzīga reorganizācija. Vēl mazs mīnusiņš ko saskatu ir krāsu izvēle, Pirmās asociācijas ar komandu no Ventspils ir dzeltenas formas ar zilu, kā tas ir BK Ventspils un FK Ventspils .
Rezumē: Ja Ventspils Fatsharks būtu veidota uz, kādas citas komandas bāzi kurai rekonstrukcija būtu bijusi vairāk noderīga atbalstītu par visiem 100%, jo Ventspils ir pelnījusi savu klubus LSHL.
Īpaši tas neko nemaina, jo spēlē komanda un ĢM nevis nosaukum, logo vai krāsas. Pagaidām zinot manu līgumu līdz S14 iespējas spēlēt, kāda citā komanda ir diezgan mazas, ja nu vienīgi jaunais Ērgļu ĢM neizlems mainīt komandas veidolu, kas pavērtu man durvis mainīt klubus, tad Ventspils komanda noteiktu būtu manā Top 3 galamērķu saraksta, tā pat kā tas būtu bijis, ja komanda nebūtu mainījusi identitāti.Viedais rakstīja:2. Tagad, kad komanda ir mainījusi savu identitāti, tas palielina, vai samazina tavu vēlmi kādreiz tur uzspēlēt?
Pēdējā vieta līga visu izsaka, tomēr sezonas beigās parādijās pozitīvas iezīmes, kas varētu dot iegūldījumu nākamajā sezonā. Jau no sezonas sākuma bija skaidrs, ka šī nebūs mūsu sezona un esmu apmierināt, ka palikām pēdējie nevis iekļūtu PO un zaudētu pirmajā raundā, jo tik dota iespēja mūsu spēlētājiem uzspēlēt citās komandās un arī ieguvām vienu no pirmajām drafta izvēlēm. Šī sezona ir vērtējama ar pluss zīmi, ja skatās ilgtermiņā.SandisFifteen rakstīja:1.Kā vērtē aizvadīto sezonu ar Ērģliem?
Pagaidām vienīgā iecere ir izveidot konkurētspējīgu sastāvu, lai katrā pozīcijā būtu, kāds labs aktīvs spēlētājs. Protams, esmu noskatījis pāris spēlētājus un uzreiz, kad atvērsies FA izteikšu piedāvājumus, tomēr lielas cerības uz šo spēlētāju nonākšanu Valmierā neloloju tādēļ vairāk skatos uz draftu, kurā ir jāiegūst maksimāli labākie spēlētāji, kas papildinātu komandas kodolu un aizstātu karjeru beigušos spēlētājus.SandisFifteen rakstīja:2.Kādas ieceres uz S8?Ir kādi spēlētāji ,kurus vēlies piesaistīt?
- Prese kofereņču arhīvs:
- Esmu atvērts provokatīviem jautājumiem !vairogs rakstīja:Kādi ir Ērgļu mērķi šosezon ?
Un vai Valmieras klubs ir pilnībā atbrīvojies no saskares ar noziedzīgo pasauli ?!
Ērgļu mērķis šajā sezonā ir iet uz visu banku, jo reālajā situācijā daļa līderu pamet komandu pēc šīs sezonas tā kā izspiedīšu maksimumu no viņiem, un neizbēgam būs komandas pārbūve, kura noteikti nepalīdzēs cerēt uz augstiem mērķiem.
Busīm reāli, lai pilnībā atbrīvotu komandu no noziedzības ēnas komandā būtu jāveic pamatīga tīrīšana, tomēr vēl šajā sezonā to nevēlos darīt. bet varu solīt, kad es nepieļaušu tādas kļūdas, kādas pieļāva iepriekšējā komandas valde!Viedais rakstīja:Ir jau zināmas kādas izmaiņas Ērgļu sastāvā?
Vai nākošsezon ar mums vēl būs Valmieras Ērgļi, vai piemēram Mazpisānu Kuiļi?
Pagaidām vēl cenšos saprast ar ko man ir darīšana, kuri spēlētāji vairs neturpinās karjeru, no kuriem nāksies atvadīties, tad arī izdarīšu secinājumus, kuras pozīcijas būs vitāli svarīgas, protams, reiķinos, ka pēc pēdējam aktivitātēm labus spēlētājus būs grūti piesaistīt!
Kamēr es būšu pie varas grožiem, klubs turpinās pastāvēt Valmierā, vai tas saglabās tagadējo simboliku, nevaru solīt, bet tā nav primārā lieta, ko centīšos panākt,!
Uzskatu, ka labākais variants bija Vesa Toskala kandidatūra, jo šī persona jau sen darbojas treneru štābā, bet es tikai pirmo sezonu LSHL ar nelielu NK pieredzi, tomēr ja man ir dota šāda iespēja panākšu, lai Ērgļi atkārto Vidzemes sasniegto NK tikai šoreiz LSHL S6 !Tominsh19 rakstīja:Vai esi apmierināts ar to, ka kļuvi par Ērgļu GM ?Ingus12 rakstīja:Mutere doma, ka es i normals, omite doma, ka es i lohs, sencis man ir nereali zeibal. Ko man darit?
Pierādi, ka tava māte vienmēr kļūdās , omītēm vienmēr jāklausa un tētis ir ģimenes galva, kā viņš saka tā ir!Tominsh19 rakstīja:Divus litrus ar ābolu sulu, ar apelsīnu ,vai - burkānu ?
Būsim īsti sportisti dzersim tīru mantu, bez uzdzeramā!Tominsh19 rakstīja:Ā un...
...ko man darīt ,ja man tagad jāizpilda mājasdarbi - atdot sunim , omai ,vai ,tomēr labāk kaķim ?
Iedod kaķi sunim, tad suni omai , bet mājasdarbu par mājasdarbu aizmirsi pierakstīt, un nezini ka tāds bija uzdots!Tominsh19 rakstīja:Pa cik ņemsi ?
Nauda nav problēma, nav naudas nav problēmas!Ingus12 rakstīja:Man muterei vienmer ir taisniba. Omiti klausisu tikai tapec, ka vina taisa garsigas galas pankukas. Sencis ir totals dolbajobs un driz iedosu velreiz pa kjobi vinam..
Ja omīta iedos man žirī visu izrunāsim !
----------------------------------------------------------------------------------------Viedais rakstīja:krisis06, tavs avatārs rada iespaidu, ka tu nedod. Vai tā ir taisnība?
#provokatīvs_jautājums
Paldies par jautājumu! Man pat nedaudz jāpadomā. Ja es kaimiņu Annai esmu gatavs iedot kofekti un alkaholiķim Žoržam tajā pašalaikā atteikt vaicātos 5€ vai tas nozīme, ka es nedodu? Šis jautājums liek aizdomāties pat tādam inteleģentam cilvēkam kā man vai dot vai nedot!
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Re: Saņas Kreipāna Preses Konferences
krisis06, tavs avatārs rada iespaidu, ka tu nedod. Vai tā ir taisnība?
#provokatīvs_jautājums
#provokatīvs_jautājums
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Aicinu uzdot jautājumus jaunajam Ērgļu GM!
Mutere doma, ka es i normals, omite doma, ka es i lohs, sencis man ir nereali zeibal. Ko man darit?
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Dzīvesvieta : Parise
Atbildītes !
Ā un...
...ko man darīt ,ja man tagad jāizpilda mājasdarbi - atdot sunim , omai ,vai ,tomēr labāk kaķim ?
Viesis- Viesis
Divus litrus ar ābolu sulu, ar apelsīnu ,vai - burkānu ?
Viesis- Viesis
Tominsh19 rakstīja:Divus litrus ar ābolu sulu, ar apelsīnu ,vai - burkānu ?
Būsim īsti sportisti dzersim tīru mantu, bez uzdzeramā!
Pa cik ņemsi ?
Viesis- Viesis
Ir jau zināmas kādas izmaiņas Ērgļu sastāvā?
Kādi ir Ērgļu mērķi šosezon ?
Un vai Valmieras klubs ir pilnībā atbrīvojies no saskares ar noziedzīgo pasauli ?!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pierādi, ka tava māte vienmēr kļūdās , omītēm vienmēr jāklausa un tētis ir ģimenes galva, kā viņš saka tā ir!
Man muterei vienmer ir taisniba. Omiti klausisu tikai tapec, ka vina taisa garsigas galas pankukas. Sencis ir totals dolbajobs un driz iedosu velreiz pa kjobi vinam..
Man muterei vienmer ir taisniba. Omiti klausisu tikai tapec, ka vina taisa garsigas galas pankukas. Sencis ir totals dolbajobs un driz iedosu velreiz pa kjobi vinam..
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Dzīvesvieta : Parise
Atbildes! Prieks par atsaucību !
Ja ir kas jautājams tad pajautā .
1. Kādi ir tavi pirmie iespaidi par reorganizēto Talsu Lokomotīves komandu, jeb Ventspils Fatsharks?
2. Tagad, kad komanda ir mainījusi savu identitāti, tas palielina, vai samazina tavu vēlmi kādreiz tur uzspēlēt?
2. Tagad, kad komanda ir mainījusi savu identitāti, tas palielina, vai samazina tavu vēlmi kādreiz tur uzspēlēt?
Atbildēts.
1.Kā vērtē aizvadīto sezonu ar Ērģliem?
2.Kādas ieceres uz S8?Ir kādi spēlētāji ,kurus vēlies piesaistīt?
2.Kādas ieceres uz S8?Ir kādi spēlētāji ,kurus vēlies piesaistīt?
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481