Atsakos no simulētāja.
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1 • Share
Atsakos no simulētāja.
Es, martinslo, atsakos no simotāja Snickers kā savas komandas, Valmieras Ērgļi, simotāja.
Iemesli:
1. Viņš ir konkurents uz kausu un es šim spēlētājam neuzticos.
2. Nepieklājīga uzvedība, ieteica man iet ''nahuj'' kā ari lietoja dažādus lamu vārdus. Tas vēl joprojām sāp. http://prntscr.com/4iyyw0
3. Simulē spēles bez mana apstiprinājuma, bez taktikām.
_________________________________________________________________________________________________________
Rakstu veidoju pēc Skippera piemēra
Iemesli:
1. Viņš ir konkurents uz kausu un es šim spēlētājam neuzticos.
2. Nepieklājīga uzvedība, ieteica man iet ''nahuj'' kā ari lietoja dažādus lamu vārdus. Tas vēl joprojām sāp. http://prntscr.com/4iyyw0
3. Simulē spēles bez mana apstiprinājuma, bez taktikām.
_________________________________________________________________________________________________________
Rakstu veidoju pēc Skippera piemēra
Foruma Butaforija Nr2.- Postu skaits : 519
Re: Atsakos no simulētāja.
martinslo rakstīja:
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Tieši tā.. Ja jau skippers atļaujas tā darīt, tad kāpēc lai citi nedrīkstētu?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
nevines jau nav teicis ka nedrist
Ta tik turpiniet
Ir jacinas par savu komandu visiem spekiem bet neticu ka Snicers bus tas kurs censtos negodigi cinities par kausu.
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Kāpēc gan Pēterim negodīgi cīnīties par komandu, ja viņš to tikuntā nākošnedēļ pametīs? Baumo, ka cienījamais snikera kungs maina saviem spēlētājiem prasmes un ko tik vēl ne.. Pēc faktiem jau liekas, ka pat Pēteris ir godīgāks par Artūru..MrColt rakstīja:martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Ta tik turpiniet
Ir jacinas par savu komandu visiem spekiem bet neticu ka Snicers bus tas kurs censtos negodigi cinities par kausu.
baumas ir dažādasmartinslo rakstīja:Kāpēc gan Pēterim negodīgi cīnīties par komandu, ja viņš to tikuntā nākošnedēļ pametīs? Baumo, ka cienījamais snikera kungs maina saviem spēlētājiem prasmes un ko tik vēl ne.. Pēc faktiem jau liekas, ka pat Pēteris ir godīgāks par Artūru..MrColt rakstīja:martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Ta tik turpiniet
Jā, tieši tāpēc negribu, lai snikerelis simo šo sēriju. Viņa reputācija ir aptraipīta.Kristz rakstīja:baumas ir dažādasmartinslo rakstīja:Kāpēc gan Pēterim negodīgi cīnīties par komandu, ja viņš to tikuntā nākošnedēļ pametīs? Baumo, ka cienījamais snikera kungs maina saviem spēlētājiem prasmes un ko tik vēl ne.. Pēc faktiem jau liekas, ka pat Pēteris ir godīgāks par Artūru..MrColt rakstīja:martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Ta tik turpiniet
martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Kas tu traks , Crosby? Admins tach var visu!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
birks rakstīja:martinslo rakstīja:Ja jau Skippers drīkst, tad kāpēc gan es nedrīkstu?MrColt rakstīja:Turpiniet turpiniet driz jau vispar neviens nedrikstes simulet speles un liga aizies pa burbuli
Kas tu traks , Crosby? Admins tach var visu!
Tu vaitad jau neaizgāji prom ?
Viesis- Viesis
Beņķi, taisam jaunu crew. Nevainīgi vainīgās jaunavas.chubijzs rakstīja:Eu nu, LSHL Crew, beidziet. We're tired of this shit.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
I'm in.Maus rakstīja:Beņķi, taisam jaunu crew. Nevainīgi vainīgās jaunavas.chubijzs rakstīja:Eu nu, LSHL Crew, beidziet. We're tired of this shit.
Viesis- Viesis
Man nē, bet tā kā līgas admins(Skippers) spēra šādu soli, tad jau pierādījumus nevajag. Admini jau var darīt visu ko vēlas.Valtspav rakstīja:Izsmieties var!
Kādam arī ir kādi pierādījumi?
parasti būtu uz ko šādu rakstijis - idiotisms utml bet nja ja dmins ko tādu var atļauties, tad citi arī, visiem tiesības vienādas.
Bet nu šādi tā līga ar brūk.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Jā, piekritīšu. Cerams kāda augstākstāvoša persona ieviesīs te kārtību, stingrāku režīmu un mazinās visatļautību, ja ne, tad jau līgai, diemžēl, nebūs nākotnesGintzz69 rakstīja:parasti būtu uz ko šādu rakstijis - idiotisms utml bet nja ja dmins ko tādu var atļauties, tad citi arī, visiem tiesības vienādas.
Pirmkārt. Tu vari atteikties. Neko nevaru iebilst, bet tad šim topikam vajadzēja būt pirms spēles. Un Artūrs tiešām simulēja ar auto taktikām? Ja tā, tad man tas ļoti nepatīk, bet, ja godīgi, tad neticu. Sagaidīsim atbildi no Artūra.
Otrkārt. Smieklīgi liekas arī tas, ka tad, kad Artūrs nosimulēja 1. spēli (kur Jūs uzvarējāt), tev iebildumu nebija, tagad pēc zaudes, tev tādi ir.
Treškārt. Lai arī Artūra reputācija IR nedaudz aptraipīta UN viņš ir konkurents. Es diez ko neticu, ka viņš tik ļoti šmauksies. Es Artūram teicu, ka viņš šo līgu nebūtu izcēlis no smilšu kastes kā to izdarīja Lauris, bet es neteicu, ka viņš izdarīja sliktu darbu to noturot tajā līmenī, līdz Lauris atgriezās. Kad cilvēks ir kaut kamā ieguldījis tik daudz laika, viņš vairs nevēlas to nojaukt ar krāpšanu. Tur viņi atšķirās ar Coyote.
Ceturtkārt. Ja kāds domā, ka Artūrs šmauktos par labu man un Triecienam, viņš smagi maldās. Man liekas mēs esam saraksta apakšā no viņa mīļākajām komandām. Un man ar Artūru pēdējā laikā ir bijušas ļoti saspīlētas attiecības. Abas komandas ir bijušas tādas kā... Ienaidnieki, kuri respektē viens otru. Tā es to redzu. Tāpēc mūsu cīņas, manā skatījumā, ir principiālas.
Vēl joprojām gribi atteikties tapēc, ka zaudējāt? Gļēvi, bet uz priekšu. Ja Artūrs nosimoja bez taktikām, esmu neapmierināts. Bet es dodu savai komandai norādījumus - neļaut simotājam simot nākamo spēli, ja pretinieks nebūs iesūtījis taktikas. Cerams tu ņemsi piemēru arī tur.
Otrkārt. Smieklīgi liekas arī tas, ka tad, kad Artūrs nosimulēja 1. spēli (kur Jūs uzvarējāt), tev iebildumu nebija, tagad pēc zaudes, tev tādi ir.
Treškārt. Lai arī Artūra reputācija IR nedaudz aptraipīta UN viņš ir konkurents. Es diez ko neticu, ka viņš tik ļoti šmauksies. Es Artūram teicu, ka viņš šo līgu nebūtu izcēlis no smilšu kastes kā to izdarīja Lauris, bet es neteicu, ka viņš izdarīja sliktu darbu to noturot tajā līmenī, līdz Lauris atgriezās. Kad cilvēks ir kaut kamā ieguldījis tik daudz laika, viņš vairs nevēlas to nojaukt ar krāpšanu. Tur viņi atšķirās ar Coyote.
Ceturtkārt. Ja kāds domā, ka Artūrs šmauktos par labu man un Triecienam, viņš smagi maldās. Man liekas mēs esam saraksta apakšā no viņa mīļākajām komandām. Un man ar Artūru pēdējā laikā ir bijušas ļoti saspīlētas attiecības. Abas komandas ir bijušas tādas kā... Ienaidnieki, kuri respektē viens otru. Tā es to redzu. Tāpēc mūsu cīņas, manā skatījumā, ir principiālas.
Vēl joprojām gribi atteikties tapēc, ka zaudējāt? Gļēvi, bet uz priekšu. Ja Artūrs nosimoja bez taktikām, esmu neapmierināts. Bet es dodu savai komandai norādījumus - neļaut simotājam simot nākamo spēli, ja pretinieks nebūs iesūtījis taktikas. Cerams tu ņemsi piemēru arī tur.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Noteikumos skaidri rakstīts. Ja taktikas nav saņemtas tik un tik stundu laikā, var simot ar auto. Kam ta tie noteikumi domāti, ja paši admini tos neievēro? Ā, un es no Artūra simošanas neatteicos tāpēc, ka mēs zaudējām, es jau viņam iepriekš skypā teicu, ka neļaušu simot.
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1