Ardievu LSHL
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Ardievu LSHL
Šis laiks ir pienācis un es izlemju aiziet no LSHL. Es vnk vairāk nespēju šo visu paciest. Ļoti daudzi šajā forumā ir normāli un es esmu priecīgs kad ar viņiem spēlēju vienā komandā vai vienkārši čatoju. Bet daudzi , kā lai pasaka , man nepatika. Es nespēju paciest šo dažu cilvēku diršanu un mīnusu likšanu un šī līga dažu mēnešu laikā mani ir novedusi ļoti tālu. Tātad pametu arī savu atjaunotāja amata jeb kā Skipper teica mēs mierīgi varam atrast jaunus cilvēkus , kuri savu darbu dara perfekti un bez jebkādām kļūdām , kautgan Skippera kungs vispār neiesaistās darbinieku meklēšana dažādos amatos , bet ir tik gudrs , jo stāsta ka jaunus darbiniekus atrast ir ļoti grūti.
Nu tad arī lai Skippera kungs , kurš līgas labā dara tik "ļoti daudz" , pats personiski meklē šos darbiniekus bez The Number 1 un Snickera palīdzības, jo tas taču ir tik vienkārši. Daudzi gan jau tagad būs ļoti priecīgi ka es pametu līgu, daži varbūt ne tik ļoti , bet tas lietas būtību nemaina.
Savu spēlētāju Robertu Birkavu atstāju līgā , jo uzskatu ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā , kā arī atstāju Wolwes komandai savu NPC Gabriel Martinez. Tātad LSHL līgu es pametu pilnībā (Vismaz uz tuvāko brīdi. Varbūt pēc 2-3 sezonām atgriezīšos), SRA reizēm iejiešu apskatīties (jo tur tāpat nevajag ne taktikas , ne ko citu) un SFS es arī reizēm iejiešu. SHL gan palieku spēlēt jo tur ir normāla publika , normāli cilvēki u.t
Paldies Tamperes Wolwes , Oslo Wild Cats un Valmieras Ērgļiem !
Paldies martinslo , toskala , Elvisx , Snickers, Coyote , The Number 1, vairogs , The_Mazais , Maus , BIG BOSS , Krauklis , Chubijzs , ArvisK , Gintzzz69, DouBLed , Intarusu , SandisFifteen, Pakito , AndrewGaze , 04L , Gorlab , xDPark , Toast, TrussArBiss , Hulkman , MrColt , Kikish18 , The Snake , Aurelius , Slinkums , Spridiitis , Janchuks2003, Ingus12 , Sparrow, Appsole , jur4ikss , dymo , rieksts, Viedais , Krish , Spuņģēnu Kombains .
Jūs esat zaudējuši vienu no aktīvākajiem spēlētājiem! Attā!
Šodien WhatsApp grupā :
Prieks ka puisis runā visas līgas vārdā! RESPECT!
PS. Zommer un Valt , varat taisīt beidzot ballīti.
BYE!
- Kods:
Post by Skipper Yesterday at 6:10 pm
Zinat, es strādajot daru visu tā kā tam ir jabūt un tā kā to sagaida no manis, nevis mēģinu atrast robus noteikumos, lai mazāk būtu jādara. Parādat savu atieksmi pret darbu! Un ja nevēlaties pildīt pienākumus kā pienākas, tad nepiesakaties darbam. Atradīsim cilvēkus, kas visu darīs kā vajag!
Nu tad arī lai Skippera kungs , kurš līgas labā dara tik "ļoti daudz" , pats personiski meklē šos darbiniekus bez The Number 1 un Snickera palīdzības, jo tas taču ir tik vienkārši. Daudzi gan jau tagad būs ļoti priecīgi ka es pametu līgu, daži varbūt ne tik ļoti , bet tas lietas būtību nemaina.
Savu spēlētāju Robertu Birkavu atstāju līgā , jo uzskatu ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā , kā arī atstāju Wolwes komandai savu NPC Gabriel Martinez. Tātad LSHL līgu es pametu pilnībā (Vismaz uz tuvāko brīdi. Varbūt pēc 2-3 sezonām atgriezīšos), SRA reizēm iejiešu apskatīties (jo tur tāpat nevajag ne taktikas , ne ko citu) un SFS es arī reizēm iejiešu. SHL gan palieku spēlēt jo tur ir normāla publika , normāli cilvēki u.t
Paldies Tamperes Wolwes , Oslo Wild Cats un Valmieras Ērgļiem !
Paldies martinslo , toskala , Elvisx , Snickers, Coyote , The Number 1, vairogs , The_Mazais , Maus , BIG BOSS , Krauklis , Chubijzs , ArvisK , Gintzzz69, DouBLed , Intarusu , SandisFifteen, Pakito , AndrewGaze , 04L , Gorlab , xDPark , Toast, TrussArBiss , Hulkman , MrColt , Kikish18 , The Snake , Aurelius , Slinkums , Spridiitis , Janchuks2003, Ingus12 , Sparrow, Appsole , jur4ikss , dymo , rieksts, Viedais , Krish , Spuņģēnu Kombains .
Jūs esat zaudējuši vienu no aktīvākajiem spēlētājiem! Attā!
Šodien WhatsApp grupā :
- Kods:
Toms Liniņš: Kas pa huiņām atkal tur LSHL notiek?
Valts: Visi hate
...
Vienu cilvēku
Prieks ka puisis runā visas līgas vārdā! RESPECT!
PS. Zommer un Valt , varat taisīt beidzot ballīti.
BYE!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Re: Ardievu LSHL
Sorry, ganjau vēl nāksi lasīt ko domā par tavu memoriālu.
Bet pēdējā laikā šo mirkli ļoti gaidīju, ceru ka ar šo notikumu, viss varētu nostāties savās vietās.
Kad atnāci uz Triecienu, es ar Emīlu tevi iespēlēju komandā, viss bija ļoti jauki, gan LSHL, gan Trieciena sarakstnē, pēc neilga laika es tev ļoti centos palidzēt lai tu iegūsti sev komandu, es tevi sāku turēt pa draugu.
Bet kas notika, laikam jau parādījās īstais Roberts un viss mainījās, notika šis, paldies ka beidzot izdarīji šo lēmumu.
Ardievu !
Bet pēdējā laikā šo mirkli ļoti gaidīju, ceru ka ar šo notikumu, viss varētu nostāties savās vietās.
Kad atnāci uz Triecienu, es ar Emīlu tevi iespēlēju komandā, viss bija ļoti jauki, gan LSHL, gan Trieciena sarakstnē, pēc neilga laika es tev ļoti centos palidzēt lai tu iegūsti sev komandu, es tevi sāku turēt pa draugu.
Bet kas notika, laikam jau parādījās īstais Roberts un viss mainījās, notika šis, paldies ka beidzot izdarīji šo lēmumu.
Ardievu !
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Post by Skipper Yesterday at 6:10 pm
Zinat, es strādajot daru visu tā kā tam ir jabūt un tā kā to sagaida no manis, nevis mēģinu atrast robus noteikumos, lai mazāk būtu jādara. Parādat savu atieksmi pret darbu! Un ja nevēlaties pildīt pienākumus kā pienākas, tad nepiesakaties darbam. Atradīsim cilvēkus, kas visu darīs kā vajag!
Šo viņš neiteca par tevi
Šo viņš neiteca par tevi
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Man itkā nedaudz skumji paliek par katru aktīvo, kas aiziet no līgas un tai pat laikā ir vienalga. No offence, bet nu te aizgājēju ir daudz, domāju, ka ātri vien būsi atpakaļ. Ja ne, tuvākajā laikā, tad arī pēc 2-3 sezonām vissticamāk nebūsi.
Daudziem šobrīd skan
Daudziem šobrīd skan
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jogurtaa rakstīja:Post by Skipper Yesterday at 6:10 pm
Šo viņš neiteca par tevi
Tas jau nemaina faktu.
Déjà Vu bet nu nja..
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
žēl lai veicas dzīvē!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Es nevarēju nociesties - Tu naudu gribēsi par šo rakstu?
Jogurtaa rakstīja:Es nevarēju nociesties - Tu naudu gribēsi par šo rakstu?
Ew ! Bet es tur arī esmu , tagad esmu populārs , ej tu dirst !
Bet nu , ja nopietni tad nebiju tevi tā kārtīgi iepazinis , tātad nevaru neko sliktu par tevi pateikt , tāpēc žēl , bet lai veicas !!!
Viesis- Viesis
Robi , neuzmet !
Mēs ar tevi par kaut ko vienojāmies ! (vismaz mēnesi varēji paciesties !)
Mēs ar tevi par kaut ko vienojāmies ! (vismaz mēnesi varēji paciesties !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
BEIIIDZOT !!!
Jā , mēs esam zaudējuši aktīvu spēlētāju , bet arī lielāko provacētāju un dirsēju
lai nu kā .. lai veicas
Jā , mēs esam zaudējuši aktīvu spēlētāju , bet arī lielāko provacētāju un dirsēju
lai nu kā .. lai veicas
Labi , tikai dēļ Wolwes , vairog!
Kristz rakstīja:BEIIIDZOT !!!
lai nu kā .. lai veicas
Nu jā..
Vismaz par vienu trolli mazāk manā dzīvē.
Izrādās, ka nepameta. Kshh.. Viņš mūs vero. Man bail.
Varēji padomāt par visu kārtīgi pirms šo paziņo,jo tagad mainot lēmumu tu esi nokritis vel zemāk nekā iepriekš
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Apsveicu, ar atgriešanos!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
birks rakstīja:Labi , tikai dēļ Wolwes , vairog!
Nu what the serious fuck? Mēnešreizes galvā sagāja, Birk?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Cilvēks kas turas pie sava!
Bet tā jau gadas, ja jau apkrauj ar darbiem tad jau nekas cits neatliek kā palikt.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S10 TPU #2
» LSHL - JHL
» LSHL S10 TPU #3
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S10 TPU #2
» LSHL - JHL
» LSHL S10 TPU #3
Lapa 1 no 2