Beztēma
Lapa 23 no 27 • Share
Lapa 23 no 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Re: Beztēma
Sezonā tavi pakalpojumi vairāk noderētu oficiālās spēles simojot.Kristz rakstīja:Meteors meklē pretinieku uz neoficiālu pārbaudes spēli.
Ja ir vēlēšanās, tad taktikas PM, domāju, ka kādas 2 spēles maksimums nosimulēšu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nuu, varēšu, jo tagad būs vakaros vairāk laika, protams, ne visos vakarosValdis rakstīja:Sezonā tavi pakalpojumi vairāk noderētu oficiālās spēles simojot.Kristz rakstīja:Meteors meklē pretinieku uz neoficiālu pārbaudes spēli.
Ja ir vēlēšanās, tad taktikas PM, domāju, ka kādas 2 spēles maksimums nosimulēšu.
http://www.lshl.lv/t6695-fatsharks-pagarina-ligumu-ar#106139
Šajā topikā redzam, kā Ventspils Fatsharks pagarina līgumu ar lietotāja Powrish NPC, Alexander Bakrylov, tākā Powrish šajā pašā laika periodā ir bijis aktīvs, kā lietotājs, un pat veicis A. Bakrylov aktivitātes pārbaudi, uzskatāms, ka šis spēlētājs ir aktīvs, nav saņemts apstiprinājums, un līgums netiek pagarināts.
Šajā topikā redzam, kā Ventspils Fatsharks pagarina līgumu ar lietotāja Powrish NPC, Alexander Bakrylov, tākā Powrish šajā pašā laika periodā ir bijis aktīvs, kā lietotājs, un pat veicis A. Bakrylov aktivitātes pārbaudi, uzskatāms, ka šis spēlētājs ir aktīvs, nav saņemts apstiprinājums, un līgums netiek pagarināts.
Viesis- Viesis
Jap.
Valts rakstīja:Alexander Bakrylov goes to FA.
Neiet jau gan, Alens neiebilda, darījumu apstiprināja darījumu menedžeris. Tas jau ir iegrāmatots, vajadzeja izsprāgt laikā, kad darījums vēl nebija apstiprināts. =))
Kā var parakstīt līgumu bez otras puses piekrišanas? Tas, ka menedžeris arī ir galīgs ****, arī ir skaidrs.
Viesis- Viesis
Valts rakstīja:
Kā var parakstīt līgumu bez otras puses piekrišanas? Tas, ka menedžeris arī ir galīgs ****, arī ir skaidrs.
Sorry, nav mana atbildība, kādi valstī policisti, medmāsas utt.
Tiklīdz līgums tika apstiprināts, tā arī tas notika. Pilnīgi nekorekti tagad būtu atcelt vecu darījumu, ja tā nav mana vaina. Es tur uztaisīju to topiku un gaidīju, kad ienāks apstiprinās, ja menedžerim derēja bez apstiprinājuma, tad whatever, neiebilstu.
Otrai pusei taču ir jāapstiprina līgums, ne?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Jā, tieši to es gaidīju.Maus rakstīja:Otrai pusei taču ir jāapstiprina līgums, ne?
Tad pāreju menedžerim jācieš. Pēc loģikas nevar apstiprināt līgumu, ja abas puses nav vienojušās.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tak viss kārtība, bija viss sarunāts pirms pametu Fatsharks ;]
Neapstiprināju jo es visus topikus nepētu vairs...
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
nav jāpēta visi, bet pašam jāpainteresējas.Powrish rakstīja:Tak viss kārtība, bija viss sarunāts pirms pametu Fatsharks ;]
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Lūgums JHL menedžeriem iesūtīt savas komandas sastāvus! Savādāk nevaru rosteri pabeigt līdz galam, Aumis jau iesūtīja.
Tu manliekas šajā lietā esi pa daudz ieintresējies...Ne katru topiku es vēršu vaļā bez vajadzības, ko darīšu darījumu topikā ja viss ir norunāts?bukss rakstīja:nav jāpēta visi, bet pašam jāpainteresējas.Powrish rakstīja:Tak viss kārtība, bija viss sarunāts pirms pametu Fatsharks ;]
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Vajadzētu sākt sezonu, vēl tikai 1 PB! #weneedgames
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Kāpēc nelikām, kad es par to prasīju?laaceens10 rakstīja:Es uzliku. #cool
dēliņ, cik tev gadi. es neveruvisus topikus pēv kārta, bet tik līdz ir veikts kāds maiņas darījums vai noslēgts līgums aizsūtu linku otrai pusei, lai apstiprina. vajadzības gadījumā palūdzu linku uz darījumu, bet tev jau pat to ir grūti izdarīt.Powrish rakstīja:Tu manliekas šajā lietā esi pa daudz ieintresējies...Ne katru topiku es vēršu vaļā bez vajadzības, ko darīšu darījumu topikā ja viss ir norunāts?bukss rakstīja:nav jāpēta visi, bet pašam jāpainteresējas.Powrish rakstīja:Tak viss kārtība, bija viss sarunāts pirms pametu Fatsharks ;]
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Quick Quote pievienota
Profile Details Popup arī
Topic preview arī
Turpmāk visi progresā esošie komentāri un topiki automātiski saglabāsies, tādā veidā izvairoties no teksta pazušanas nejauši aizverot lapu.
Vārdu skaitītājs arī pievienots
Profile Details Popup arī
Topic preview arī
Turpmāk visi progresā esošie komentāri un topiki automātiski saglabāsies, tādā veidā izvairoties no teksta pazušanas nejauši aizverot lapu.
Vārdu skaitītājs arī pievienots
tikai man nepatīk tas http://prntscr.com/88l06v augšā un smaidiņi arī vairs nerādās rakstot pa taisno
Playlist galīgi lieka funkcija.
Taylor97- Taylor Wright (C) #97 /TA/
- Postu skaits : 65
Vecums : 28
Lapa 23 no 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Lapa 23 no 27