Beztēma
Lapa 12 no 27 • Share
Lapa 12 no 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Beztēma
Tas viss saistībā ar to pašu - https://lshl.latvianforum.net/t3764-lshl-marketings-un-reklama
Man šobrīd galīgi nav laika, lai kvalitatīvi to izdarītu, tādēļ meklējam papildspēkus!
Man šobrīd galīgi nav laika, lai kvalitatīvi to izdarītu, tādēļ meklējam papildspēkus!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nezinu vai esmu labs, bet piesakos
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Kad būs savākti 25 likes, tad tiksim pie normāla linka, nevis tā pātara...Snickers rakstīja:https://www.facebook.com/pages/Latvijas-Simul%C4%93t%C4%81-Hokeja-L%C4%ABga/887840494573913?sk=timeline
LIKE , LIKE , LIKE !!
Būs facebook.com/LSHL , tā kā laikojam.
Ja vajag, tad ņemat mani. Varu padalīties ar idejām, varbūt pat kaut kas sanāks.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Laikam būs jāreģistrējas Sejasgrāmatā pa jaunu, izdzēsos pirms pāris mēnešiem.Viedais rakstīja:Kad būs savākti 25 likes, tad tiksim pie normāla linka, nevis tā pātara...Snickers rakstīja:https://www.facebook.com/pages/Latvijas-Simul%C4%93t%C4%81-Hokeja-L%C4%ABga/887840494573913?sk=timeline
LIKE , LIKE , LIKE !!
Būs facebook.com/LSHL , tā kā laikojam.
Viesis- Viesis
Maini pilsētu - problem solved.Kristz rakstīja:Labākais ir tas, ka ja Indiāņi spēlētu Austrumos, tad mēs būtu PO
Viesis- Viesis
Es gribu Aizputi Jo man nav ideju par Austrumu pilsētām.chubijzs rakstīja:Maini pilsētu - problem solved.Kristz rakstīja:Labākais ir tas, ka ja Indiāņi spēlētu Austrumos, tad mēs būtu PO
DaugavpilsKristz rakstīja:Es gribu Aizputi Jo man nav ideju par Austrumu pilsētām.chubijzs rakstīja:Maini pilsētu - problem solved.Kristz rakstīja:Labākais ir tas, ka ja Indiāņi spēlētu Austrumos, tad mēs būtu PO
The Number 1 rakstīja:Toto-pilsKristz rakstīja:Es gribu Aizputi Jo man nav ideju par Austrumu pilsētām.chubijzs rakstīja:Maini pilsētu - problem solved.Kristz rakstīja:Labākais ir tas, ka ja Indiāņi spēlētu Austrumos, tad mēs būtu PO
Laižat uz Diršiem.Kristz rakstīja:Es gribu Aizputi Jo man nav ideju par Austrumu pilsētām.chubijzs rakstīja:Maini pilsētu - problem solved.Kristz rakstīja:Labākais ir tas, ka ja Indiāņi spēlētu Austrumos, tad mēs būtu PO
Diršu Indiāni
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Mazpisāni.. Bet vispār parcik skaitamies Latvijas Simulētā Hokeja Līga, es būtu par to, lai visas komandas arī ir no Latvijas pilsētām.. Protams šo neierosinu, jo ir komandas, kas lepojas ar savu vēsturi un ka nav mainījušas savas lokācijas vietas.
Es jau sen gribēju ierosināt, bet tiklīdz Vairogs būs LSHL, tikmēr tas nekad nenotiks. JHL arī derētu lokācijas vietas Latvijā izlikt. Mazpisānos, Diršos, vienalga, lai tik ir Latvijā.Viedais rakstīja:Mazpisāni.. Bet vispār parcik skaitamies Latvijas Simulētā Hokeja Līga, es būtu par to, lai visas komandas arī ir no Latvijas pilsētām.. Protams šo neierosinu, jo ir komandas, kas lepojas ar savu vēsturi un ka nav mainījušas savas lokācijas vietas.
Viesis- Viesis
Biju uz kādu laiku nozudis un tagad atgriežos lkm.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Admini, lūdzu pārvietojiet uz Wizards https://lshl.latvianforum.net/t2824-andra-mergla-trenini
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Sveiciens Kristam vārda dienā !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
krisis arī gadījumā nebija Kristaps ?
Ja tā ,tad Apsveicu !
PS. Arī Kastiņč kungu apsveicu !
PSS. Beņķīt , mums arī drīz vārdiņš jāsvin , ne ?
Ja tā ,tad Apsveicu !
PS. Arī Kastiņč kungu apsveicu !
PSS. Beņķīt , mums arī drīz vārdiņš jāsvin , ne ?
Viesis- Viesis
Lapa 12 no 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Lapa 12 no 27