DK #1 - Sods dymo, Spuņģēnu Kombains, Robertinsh
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
DK #1 - Sods dymo, Spuņģēnu Kombains, Robertinsh
Esmu izskatījis visus topikus kā arī pamatojoties uz lietotāju "Lakuchs", "Blackmaik", "Robertinsh" sniegto informāciju topikos/PM ceru, ka par visām reizēm šī diskusija tiks slēgta.
DYMO
Dymo izteicieni čatā, lai arī dažviet pamatoti, ir nepieņemami un parāk rupji, līdz ar to, lai panāktu, ka tāda lamāšanās netiktu atkal pieļauta nāksies piešķirt sodu par lamāšanos un citu lietotāju aizvainošanu.
Sodīts par citu lietotāju aizvainošanu (1. reizes pārkāpums) - 1M sods, 1 spēles diskvalifikācija.
EDIT - Spēlētājs attaisnots, netiek sodīts.
Spuņģēnu Kombains, Robertinsh
Abu lietotāju izteicieni čatā, lai arī rupji, ir drīzāk vienkārša kaitināšana. Uzskatu, ka nav tik nopietna noteikumu pārkāpšana tādēļ abiem vainīgajiem izteikts mutisks sods, un ceru, ka šādi gadījumi vairs neatkārtosies.
Sodīti ar mutisku brīdinājumu. Nākamajā reizē tiks piemērots 2. reizes sods.
EDIT - Spēlētāji attaisnoti, netiek sodīti
Lieta ir slēgta
Lēmumi nav apelējami, vairāk informācija saistībā ar mūsu lēmumu vēlāk vakara gaitā.
Tā kā šī ir mana pirmā reize, sodi arī maigi, bet, ja situācija atkārtosies tiks pieņemti smagākie soda mēri.
DYMO
Dymo izteicieni čatā, lai arī dažviet pamatoti, ir nepieņemami un parāk rupji, līdz ar to, lai panāktu, ka tāda lamāšanās netiktu atkal pieļauta nāksies piešķirt sodu par lamāšanos un citu lietotāju aizvainošanu.
Sodīts par citu lietotāju aizvainošanu (1. reizes pārkāpums) - 1M sods, 1 spēles diskvalifikācija.
EDIT - Spēlētājs attaisnots, netiek sodīts.
Spuņģēnu Kombains, Robertinsh
Abu lietotāju izteicieni čatā, lai arī rupji, ir drīzāk vienkārša kaitināšana. Uzskatu, ka nav tik nopietna noteikumu pārkāpšana tādēļ abiem vainīgajiem izteikts mutisks sods, un ceru, ka šādi gadījumi vairs neatkārtosies.
Sodīti ar mutisku brīdinājumu. Nākamajā reizē tiks piemērots 2. reizes sods.
EDIT - Spēlētāji attaisnoti, netiek sodīti
Lieta ir slēgta
Lēmumi nav apelējami, vairāk informācija saistībā ar mūsu lēmumu vēlāk vakara gaitā.
Tā kā šī ir mana pirmā reize, sodi arī maigi, bet, ja situācija atkārtosies tiks pieņemti smagākie soda mēri.
Viesis- Viesis
Re: DK #1 - Sods dymo, Spuņģēnu Kombains, Robertinsh
Es tev jūtu līdzi - būs tūlīt tev pastkastīte pārpildīta !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Turies riekst!
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Grosbergs - bots - bots
GG WP
GG WP
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Robertinsh rakstīja:Grosbergs - bots - bots
GG WP
Smagi laiki priekš Oslo.
Viesis- Viesis
Kādēļ rieksts ir topika autors? Nekas personīgs, es tikai interesējos.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Kādēļ rieksts ir topika autors? Nekas personīgs, es tikai interesējos.
Viņs ir jaunais sodīšanas admins
blackmaik- Postu skaits : 334
blackmaik rakstīja:Viedais rakstīja:Kādēļ rieksts ir topika autors? Nekas personīgs, es tikai interesējos.
Es īsti neredzu nedz jaunu lietotāju grupu, nedz līgas valdes paziņojumu. Teorētiski es arī varu uzrakstīt tādu topiku. Bet nu jā, es las jaunākos rakstus pēc kārtas un šis bija pirms tā otra paziņojuma, tā kā nebiju lietas kursā. Itkā tagad lieta skaidra, vien tas, ka nav nekādu oficiālu paziņojumu, vai atpazīšanas zīmju.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jūs labāk apskatieties cik zemiski uzvedas Lauris, ka maina noteikumus, tikai lai palīdzētu draugam :@ ??? Jo visu laiku par aizvainošanu pirmajā pakāpē bija 1m sods un 3spēļu dq, bet šodien nevienam neziņojot viņš pārmainīja cerot ka nepamanīs..
Iesaku nepaciest tādu attieksmi un protestēt
Iesaku nepaciest tādu attieksmi un protestēt
Lakuchs- Postu skaits : 258
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Riga
Viedais rakstīja:blackmaik rakstīja:Viedais rakstīja:Kādēļ rieksts ir topika autors? Nekas personīgs, es tikai interesējos.
Es īsti neredzu nedz jaunu lietotāju grupu, nedz līgas valdes paziņojumu. Teorētiski es arī varu uzrakstīt tādu topiku. Bet nu jā, es las jaunākos rakstus pēc kārtas un šis bija pirms tā otra paziņojuma, tā kā nebiju lietas kursā. Itkā tagad lieta skaidra, vien tas, ka nav nekādu oficiālu paziņojumu, vai atpazīšanas zīmju.
Tu labāk paskaties cik nemanāmi Lauris maina sodus un noteikumus nevienam neziņojot psc
Bija no Laura paziņojums.Viedais rakstīja:blackmaik rakstīja:Viedais rakstīja:Kādēļ rieksts ir topika autors? Nekas personīgs, es tikai interesējos.
Viesis- Viesis
Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
Viesis- Viesis
Priecājies, ka tavai draudzenei melnajai maikai neiedeva sodu..Ar bija pelnījis!
100% pārsūdzēšu šo tiesas lēmumu. Ja mēs skatamies uz 57.pantu + lasam interneta reglamentu punktu 2.1.1 tad mēs secinam, ka ir jāsoda abi grautiņa līdzdalībnieki!
Ar cieņu, Tiesnese Lakuchs
100% pārsūdzēšu šo tiesas lēmumu. Ja mēs skatamies uz 57.pantu + lasam interneta reglamentu punktu 2.1.1 tad mēs secinam, ka ir jāsoda abi grautiņa līdzdalībnieki!
Šeit neko labu nesaskatīju , kurš dzindzālis vēl atļāvās ''+'' ielikt ?Robertinsh rakstīja:Priecājies, ka tavai draudzenei melnajai maikai neiedeva sodu..Ar bija pelnījis!
Kristz rakstīja:Šeit neko labu nesaskatīju , kurš dzindzālis vēl atļāvās ''+'' ielikt ?Robertinsh rakstīja:Priecājies, ka tavai draudzenei melnajai maikai neiedeva sodu..Ar bija pelnījis!
Viņam vnk uzmanības trūkums, ko bērnībā neiedeva, lai pabļaustās
Valtspav rakstīja:Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
Hahahah...ja kko liec, tad visu saraksti varoni!
Robertinsh rakstīja:Valtspav rakstīja:Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
Šoreiz jāpiekrīt Robetinsh, tas ir aizvainojums, pietam trakākais visā sarakstē
blackmaik- Postu skaits : 334
Piekrītu Robertinsh
Kāda starpība, ar tādu tekstu tikai brīdinājums! Parasti tā kā nedraud izraut dzemdi un nesauc par kropļiem.Robertinsh rakstīja:Valtspav rakstīja:Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
Piedod, es jau nezinu vai tev tas ir normāli tā runāt.
Viesis- Viesis
Valtspav rakstīja:Kāda starpība, ar tādu tekstu tikai brīdinājums! Parasti tā kā nedraud izraut dzemdi un nesauc par kropļiem.Robertinsh rakstīja:Valtspav rakstīja:Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
ar tādu nav tikai brīdinājums, tas bija pa skarbo
Tur jau tā lieta, Roberts ar tādu tekstu tiek cauri sveikā!Lakuchs rakstīja:Valtspav rakstīja:Kāda starpība, ar tādu tekstu tikai brīdinājums! Parasti tā kā nedraud izraut dzemdi un nesauc par kropļiem.Robertinsh rakstīja:Valtspav rakstīja:Jau otrais vai trešais gadījums, bet čalis tiek cauri sveikā!
ar tādu nav tikai brīdinājums, tas bija pa skarbo
Viesis- Viesis
Tur jau tā lieta, ka Roberts vienmēr tiek cauri ;D
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» DK #2 - Sods Lakuch, blackmaik, Robertinsh, dymo, Spuņģēnu Kombains, jur4ikss, Pakito
» Sods Spuņģēnu Kombains
» Sods blackmaik un dymo
» Talsu Lokomativ - Spuņģēnu Kombains
» Sods Robertinsh
» Sods Spuņģēnu Kombains
» Sods blackmaik un dymo
» Talsu Lokomativ - Spuņģēnu Kombains
» Sods Robertinsh
Lapa 1 no 2