Sods Krauklim un Blackmaik
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Sods Krauklim un Blackmaik
Neizplūdīšu garās sarunās , bet paziņošu sodus. Ceru , ka šī būs mācība un nākošajām reizēm. Šis viss notika skype sarakstē.
Sods Krauklim.
Citu lietotāju aizvainošana: Apsaukāšanās, u.c.
1.Reize: 1M sods + 1 Spēles diskvalifikācija
Sods Blackmaik.
Neizturama uzvedība: Forumā vai Skype (LSHL Grupas čatā)
1.Reize: 200k naudas sods + izmešana no čata uz vismaz 24h
Sods Krauklim.
Citu lietotāju aizvainošana: Apsaukāšanās, u.c.
1.Reize: 1M sods + 1 Spēles diskvalifikācija
Sods Blackmaik.
Neizturama uzvedība: Forumā vai Skype (LSHL Grupas čatā)
1.Reize: 200k naudas sods + izmešana no čata uz vismaz 24h
- Spoiler:
Re: Sods Krauklim un Blackmaik
Apsveicu Jēkab, tu tā panāci!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Tev screeni tur bija, klāt pievienojot vizuālus pierādījumus, panāksi to, ka neradīsies lieki jautājumi.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Ēmm.. es jau īsti nezinu kas tur un kā, jo nebiju čata, bet pēc tā, ko man stāsta Jēkabs tur nekas nebija.. Jēkabam iedeva sodu, taču Pakito un Robim nē..
Foruma Butaforija Nr2.- Postu skaits : 519
Robis tur vispār nebija, Pakito ātri pazuda. Vienkārši sāka apsaukāt, es nēsmu tāds kurš to pieļauj neko nepasakot pretī!
Nu jā, jā. Pakito un Robja gadījums bija kkas cits, daudz rupjāks nekā šis.
To es esmu palaidis garām.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Pārlasīju čatu, nu neko aizvainojošu neredzēju. Tad jau katram 2. jāliek sods.
martinslo rakstīja:Nu jā, jā. Pakito un Robja gadījums bija kkas cits, daudz rupjāks nekā šis.
Patiesībā daudz mazāk problēmu radošs un ilgumā īsāks, pietam tas nebija nedz konflikts, nedz kas vairāk. Tas bija rupjš aizvainojums veselai līgas komandai, kurai sekoja Pakito atbilde pavēles izteiksmē, atsaucoties uz latviešu slenga vārdnīcu, kur vārds ''dirst'' nozīmē - ''dirst - v. 1. nokārtoties pa lielam; 2. runāt muļķības; 3. melot;'', varam secināt, ka tā kā Birkava jaunskungs runāja par smakoņu, pat nenojaušot, ka viņš neatrodas fiziskā tuvumā lokomatīves komandai, lai spētu noteikti vai tā ''smird'' vai ''smaržo'', izteica neargumentētu faktu.
Respektīvi, Pakito ar vārdu ''dirst'' izteica to, ka Birkava jaunskungam nav pamata tā teikt, līdz ar ko viņš melo (skatīt slenga vārdnīcu, otro ''dirst'' skaidrojumu), vai arī no otras puses, tā kā Birkava jaunskungs runāja par smirdēšanu un pieņemot, ka tajā brīdī viņš atradās pie datora, visticamāk viens, tikai loģiski ja Pakito iesaka doties šim indivīdam ''dirst'' ( skatīt pirmo skaidrojumu, t.i. - ''nokārtoties pa lielam'', tas iespējams varētu izskaidrot Birkava kunga atrašanās vietā esošo smaku.
Tātad ko mēs no tā secinam? Pakito vai nu centās palīdzēt Birkava jaunskungam atbrīvoties no smakas(nokārtoties pa lielam), vai arī apgalvoja, ka viņš melo (jo viņš meloja), neskatoties uz to, ka viņš apjukumā aizvainoja komandu, komandas spēlētājus, kurai pat īsti tuvumā nav atradies, lai būtu tiesīgs šādi izteikties.
Enough said. Again.
Anyway šis topiks ir par ko citu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Par to arī runāju.... Tādēļ arī plānoju pamest LSHL, ja katrs pametīs, varbūt Artūrs sapratīs ko dara....
Aizstāvu un vēl esmu vainīgs.... PSC... tur bija ikdienas čats....
Paldies visiem, bet nevaru izturēt kko tādu!
Aizstāvu un vēl esmu vainīgs.... PSC... tur bija ikdienas čats....
Paldies visiem, bet nevaru izturēt kko tādu!
blackmaik- Postu skaits : 334
Tu esi normāls? Pateikt ka viņs ir dusmīgs tas ir kkas nosodošs kur jaliek dq un 1M sods?Snickers rakstīja:Crosby , viņš visus provocēja.
Sandijs bija tas , kurš atbildēja..
Es jau aizsūtīju Crosby pilno čatu, viņš tagad izlasīs, ka iestājos par mieru un lai nestrīdamies čatā....
Viedais rakstīja:martinslo rakstīja:Nu jā, jā. Pakito un Robja gadījums bija kkas cits, daudz rupjāks nekā šis.
Patiesībā daudz mazāk problēmu radošs un ilgumā īsāks, pietam tas nebija nedz konflikts, nedz kas vairāk. Tas bija rupjš aizvainojums veselai līgas komandai, kurai sekoja Pakito atbilde pavēles izteiksmē, atsaucoties uz latviešu slenga vārdnīcu, kur vārds ''dirst'' nozīmē - ''dirst - v. 1. nokārtoties pa lielam; 2. runāt muļķības; 3. melot;'', varam secināt, ka tā kā Birkava jaunskungs runāja par smakoņu, pat nenojaušot, ka viņš neatrodas fiziskā tuvumā lokomatīves komandai, lai spētu noteikti vai tā ''smird'' vai ''smaržo'', izteica neargumentētu faktu.
Respektīvi, Pakito ar vārdu ''dirst'' izteica to, ka Birkava jaunskungam nav pamata tā teikt, līdz ar ko viņš melo (skatīt slenga vārdnīcu, otro ''dirst'' skaidrojumu), vai arī no otras puses, tā kā Birkava jaunskungs runāja par smirdēšanu un pieņemot, ka tajā brīdī viņš atradās pie datora, visticamāk viens, tikai loģiski ja Pakito iesaka doties šim indivīdam ''dirst'' ( skatīt pirmo skaidrojumu, t.i. - ''nokārtoties pa lielam'', tas iespējams varētu izskaidrot Birkava kunga atrašanās vietā esošo smaku.
Tātad ko mēs no tā secinam? Pakito vai nu centās palīdzēt Birkava jaunskungam atbrīvoties no smakas(nokārtoties pa lielam), vai arī apgalvoja, ka viņš melo (jo viņš meloja), neskatoties uz to, ka viņš apjukumā aizvainoja komandu, komandas spēlētājus, kurai pat īsti tuvumā nav atradies, lai būtu tiesīgs šādi izteikties.
Enough said. Again.
Anyway šis topiks ir par ko citu.
Piemirs to, ka Pakito Robi nosauca pa geju un lohu.
Kā Boss Artūrs teiks, tā būs. Mēs, parastie mirstīgie, neko neizdarīsim.
martinslo rakstīja:Kā Boss Artūrs teiks, tā būs. Mēs, parastie mirstīgie, neko neizdarīsim.
uzskaktu, ka jāmaina tad ir ''Boss'' Cerams, ka Lauris ieies un tiks ieviesta skaidrība, jo Artūram nevar uzticēties
blackmaik rakstīja:martinslo rakstīja:Kā Boss Artūrs teiks, tā būs. Mēs, parastie mirstīgie, neko neizdarīsim.
uzskaktu, ka jāmaina tad ir ''Boss'' Cerams, ka Lauris ieies un tiks ieviesta skaidrība, jo Artūram nevar uzticēties
Nebūs Arčijs drošvien viss LSHL nobruks Vienīgais kas kko dara.
Nu redz Arčijam lkm ir divas personas, jo viens ir normāls, bet tad viņu aizstāva un uzliek man 1dq un banu, citi čatā sauc viens otru par ------- jo pēdējais sods bija 29. jūnijā
Es nosaucu tikai par sērskābes baklažānu un man dq....
Balsojiet lūdzu draugi
https://lshl.latvianforum.net/t3116-cienijamie-lshl-lietotaji
Es nosaucu tikai par sērskābes baklažānu un man dq....
Balsojiet lūdzu draugi
https://lshl.latvianforum.net/t3116-cienijamie-lshl-lietotaji
Ak vai! Es pats neticētu savām acīm, ja šo neredzētu!
Lauri, izlem tu, ja Artūrs nevar!
Lauri, izlem tu, ja Artūrs nevar!
Kā es viņu aizvainoju stiprāk?? Viņš kaut ko virsū uzbrauc, es pasaku, ka viņš ir stulbs!pārkāpums ir vienāds. Vienkārši kaitina, ka viņam pamazina sodu jo viņš piedraud iet prom no līgas...
Lūdzu, paskaidrojiet man kādēļ te vsp šie abi ir sodīti? Es neko nesaprotu,kāds kādu aizstāv un vēl no kā aizstāv... Murgs
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Kraukli soda par aizvainošanu, bet Ricardu toreiz ne? Salīdzinot ar Ricarda vārdu birumu, šī nav aizvainošana, bet komplimenti.
Galīgi vairs nesaprotu to sodu sistēmu, ja nav, tad nav, likvidējam tos sodus vispār.
Galīgi vairs nesaprotu to sodu sistēmu, ja nav, tad nav, likvidējam tos sodus vispār.
Viesis- Viesis
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Sods Blackmaik
» Sods blackmaik un dymo
» DK #5 - Sods Jogurtaa, Blackmaik, Lakuch
» DK #2 - Sods Lakuch, blackmaik, Robertinsh, dymo, Spuņģēnu Kombains, jur4ikss, Pakito
» DK #3 - Jogurtaa, matiss.kokins, Krauklis, Snickers, Blackmaik
» Sods blackmaik un dymo
» DK #5 - Sods Jogurtaa, Blackmaik, Lakuch
» DK #2 - Sods Lakuch, blackmaik, Robertinsh, dymo, Spuņģēnu Kombains, jur4ikss, Pakito
» DK #3 - Jogurtaa, matiss.kokins, Krauklis, Snickers, Blackmaik
Lapa 1 no 2