LSHL :: S5 :: GM66 Indiāņi @ Wild Cats

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

LSHL :: S5 :: GM66 Indiāņi @ Wild Cats - Page 2 Empty Re: LSHL :: S5 :: GM66 Indiāņi @ Wild Cats

Post by Jogurtaa Pirmdiena Augusts 11, 2014 12:24 am

THANK GOD, es jau domāju man būs jau 4.spēle jāsimulē.
Jogurtaa
Jogurtaa
Ethan Olivander #25 (C)
Ethan Olivander #25 (C)

Postu skaits : 2399

Atpakaļ uz augšu Go down

LSHL :: S5 :: GM66 Indiāņi @ Wild Cats - Page 2 Empty Re: LSHL :: S5 :: GM66 Indiāņi @ Wild Cats

Post by vairogs Pirmdiena Augusts 11, 2014 12:26 am

Kristz rakstīja:
Jogurtaa rakstīja:Labi.
Mani izveda.
RESIM.
Negaidīšu nekādas taktikas n'shit.. izmantošu tās pašas, bet Sommanena vietā likšu Šāvēju - UN VISS.

UVI, NĀKAMREIZ SKATIES, KO LIEC TAKTIKĀS, ES VAIRS NEPIEKĀPŠOS.
Nemaz nevajag to Šāvēju likt , kvai tukšu vietu atstāt ...
Jā jā ! Atstāj tik tukšu vietu - randoms ieliks tur ne to spēlētāju (varbūt kādu no nhl spēlētājiem)... Atkal sekos kārtējais resim no Uvja vai pretinieku GM utt !

TAKTIKU FAILĀ VISAS VIETAS OBLIGĀTI IR JĀAIZPILDA ... un ar esošiem spēlētājiem !
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Pirmdiena Augusts 11, 2014 10:59 am

The Number 1 rakstīja:Tā kā simulējot spēli nebija atjaunots rosteris, tātad teorētiski maiņa no līgas vadībads [Rostera veidotāja] puses nebija apstiprināta, un Sommanen skaitījās vēl kā Indiāņu spēlētājs, plus vēl ja pats Uvis PĒC darījuma bija ielicis maiņas Sommanenu, ja viņš negribēja lai viņš spēlē spēlē, tad vienkārši navajadzēja likt nevienā maiņā. Vnk izskatās pēc mazas viltības, ieliek spēlētāju kurš aizmainīts sastāvā un gaida, ja vinnēs tad viss kārtībā, ja zaudēs tad prasu Re-Sim, jo viņam nevajadzēja spēlēt. Domāju, ka šajā gadījumā jāiztiek bez Re-Sim.
Viss jau būtu ok , neviens te neceptos , ja iepriekšējā Loko spēlē nebūtu Jarko bijis uz laukuma ... To simulēja Snickers , tātad sev viņš ielika , forumā neielika rosteri Wink
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics