LSHL :: S5 :: GM67 Ērgļi @ Lokomativ
Lapa 1 no 1 • Share
Re: LSHL :: S5 :: GM67 Ērgļi @ Lokomativ
Paziņojums visiem GM : Ja gribat vinnēt ērgļus, droši laižam komandu ar auto taktikām!
Balder savā pirmajā spēlē gūst vārtus no Hercoga piespēles.
Pēdējā laikā esmu daudz sapratis par līgu, cilvēkiem, varēju padomāt par šo to. Artūrs gribēja Loko nomest ārpus konkurences laikam, bet mazliet nesanāca, rezultātā Loko tika pie 3 punktiem.
Pēdējā laikā esmu daudz sapratis par līgu, cilvēkiem, varēju padomāt par šo to. Artūrs gribēja Loko nomest ārpus konkurences laikam, bet mazliet nesanāca, rezultātā Loko tika pie 3 punktiem.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Artūrs vainīgs, ka tu neatsūti taktikas? Skaidrs. Viņš vēl pusstundu tevi gaidīja.Pakito rakstīja:Paziņojums visiem GM : Ja gribat vinnēt ērgļus, droši laižam komandu ar auto taktikām!
Foruma Butaforija Nr2.- Postu skaits : 519
[13:58:34] Crosby #87: kad bus spele?
[13:59:12] Artūrs: vēl kādu pus h pagaidīšu Loko taktikas.
[13:59:28] Crosby #87:
[13:59:29] Crosby #87: k
Pakito , neraudi. :|
[13:59:12] Artūrs: vēl kādu pus h pagaidīšu Loko taktikas.
[13:59:28] Crosby #87:
[13:59:29] Crosby #87: k
Pakito , neraudi. :|
Zinu, zinu bet Vairogs nav atsūtijis taktikas, man ir tikai vecās taktikas.Kristz rakstīja:ES no Wolves puses ar gaidu ...
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
vai,vai, nabadziņš...
nepagaidīja taktikas ://
Artūr, tev laikam kauna nav!
nepagaidīja taktikas ://
Artūr, tev laikam kauna nav!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
16 hThe_Mazais. rakstīja:Zinu, zinu bet Vairogs nav atsūtijis taktikas, man ir tikai vecās taktikas.Kristz rakstīja:ES no Wolves puses ar gaidu ...
Akdievs
Vienkārši liekas, ko es te daru.
Varētu ko uzrakstīt, bet tad jau sodu uzliks
Vienkārši liekas, ko es te daru.
Varētu ko uzrakstīt, bet tad jau sodu uzliks
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Es teikšu kā man šķiet, Artūram tas admina status ir sakāpis galva un viņš grib lai visi pakļaujas viņam. Varētu pat teikt ka Artūrs sāk uzvesties tā itkā LSHL būtu viņa dibināta līga!!!
The_Mazais. rakstīja:Es teikšu kā man šķiet, Artūram tas admina status ir sakāpis galva un viņš grib lai visi pakļaujas viņam. Varētu pat teikt ka Artūrs sāk uzvesties tā itkā LSHL būtu viņa dibināta līga!!!
Nesaprotu kāds sakars šim visam ir ar to ka viņš nosimoja bez taktikām, lai gan tas bija atļauts, jo bija jau pagājušas 16h. Kāpēc tad tas tika ieviests, ja tpt jāgaida taktikas ilgāk par 16h?
Ar taktikām tas nekādi nav saistīts un nekad neesmu teicis ka tam ir jābūt kkā saistītam ar taktikām, vsp šis tāds mans neliels novērojums.The Number 1 rakstīja:The_Mazais. rakstīja:Es teikšu kā man šķiet, Artūram tas admina status ir sakāpis galva un viņš grib lai visi pakļaujas viņam. Varētu pat teikt ka Artūrs sāk uzvesties tā itkā LSHL būtu viņa dibināta līga!!!
Nesaprotu kāds sakars šim visam ir ar to ka viņš nosimoja bez taktikām, lai gan tas bija atļauts, jo bija jau pagājušas 16h. Kāpēc tad tas tika ieviests, ja tpt jāgaida taktikas ilgāk par 16h?
The_Mazais. rakstīja:Ar taktikām tas nekādi nav saistīts un nekad neesmu teicis ka tam ir jābūt kkā saistītam ar taktikām, vsp šis tāds mans neliels novērojums.The Number 1 rakstīja:The_Mazais. rakstīja:Es teikšu kā man šķiet, Artūram tas admina status ir sakāpis galva un viņš grib lai visi pakļaujas viņam. Varētu pat teikt ka Artūrs sāk uzvesties tā itkā LSHL būtu viņa dibināta līga!!!
Paldies ,ka mani tik cītīgi novēro.
Vismaz tu mani novērtē
Similar topics
» LSHL :: S4 :: GM67 Lūši @ Ērgļi
» LSHL :: S6 :: GM67 - Ērgļi @ Indiāņi
» LSHL :: S5 :: PB :: GM5 Lokomativ @ Ērgļi
» LSHL :: S5 :: GM39 Lokomativ @ Ērgļi